Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak sie poznaliscie ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
477 odpowiedzi w tym temacie

#221 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 15:23

Lady Jo, ale fajnie to napisalas :-D no i fajna historia :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#222 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:03

Ja poznałam Bartka na GG...byl znajomym mojej koleżanki:) oglądałam jego fotki...baardzo mi się spodobał:P zaklikalam do Niego no i tak jakoś zaczęliśmy pisać...troszkę mnie zbywał ale nie popuszczałam (i dobrze!). Tego samego dnia wieczorem napisał mi smsa no i dalej gadaliśmy. Po tygodniu takiego klikania postanowiliśmy się spotkać:) Ahhh było cudnie:D a potem to ani się obejrzałam i byliśmy para i tak jest do dzisiaj...i nic nie wskazuje na to by się miało skończyć:) :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika

#223 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:47

ja swojego tez poznalam na gg;P 3 lata temu...napisalam z nudow bo nie mialam z kim pisac....i tak jakos sie wszystko potoczylo;) byla dluga przerwa w zwiazku ale znow jestesmy razem i jest super;)

#224 Karinaa3

Karinaa3
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:50

ja się z moim ukochanym poznałam... na przejściu dla pieszych!!!! :P wpadł na mnie i myślałam, że trafi mnie wtedy szlak bo mnie przewrócił!!! później zaprosił na kawę :) i jesteśmy razem już 5 lat!

#225 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 11:50

Lolka000, fajny avek:)
A wasze historie... Hm. Cudownych facetow mozna na necie znalezc:)
Cos o tym wiem :mrgreen:

#226 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 13:25

Mirabelka__22

dzięki:D
to ja z moim Misiem:P:D
Dołączona grafika

#227 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 18:05

:P offtopic :P L

Karinaa3 ale super historyjka tak mi sie spodobala ze przeczytalam ja mojemu chlopakowi ;)
to jest niesamowite ze spotykasz przypadkowa osobe na ulicy i przez przypadek wlasciwie ja poznajesz i jestes z nia tyle czasu :mrgreen: to chyba prawdziwe przeznaczenie ;)

#228 Wielkopolanka

Wielkopolanka
  • Użytkownik
  • 202 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 18:18

hmm fajna sprawa z tym GG musze sprobowac, a jak zaczynałyście temat tzn pisac od czego;) moze poznam fajnego przystojnego ach........... :roll:

#229 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 19:01

Moja koleżanka poznała męża na gg a złapała go na opis "bo zupa była za słona"... chyba coś tam jeszcze miała w tym opisie ale nie pamiętam już co :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#230 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 19:11

Ehh... co bysmy zrobily bez tego GG :mrgreen: <love></span> <love></span> <love></span>

;-)

#231 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 21 lipca 2008 - 19:32

koniec nie potrzebnego spamu :!:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#232 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 18:32

Ciekawe z tym gg bo ja w takie hisotorie nigdy nie wierzyłam,wogóle znajomości nawiązywane w ten i podobny sposób jakoś do mnie nie przemawiają.
ja mojego chłopaka poznałam na imprezie studenckiej,pojechałam tam po długich namowach koleżanki w pewnym sensie jako 'przyzwoitka' bo jechala do chłopaka i nie chciała być tam sama.Impreza była mocno alkoholowa i do tej pory się wstydzę jak mi przypomina w jakich okolicznościach się poznaliśmy i co ja tam wyprawiałam :-P
zobaczyłam go z daleka bo był wysoki i miał takie ciekawe spojrzenie... :-)
a reszta jak przez mgłe :-P
koleżanka rozstała się ze swoim po 2 miesiącach a my jestesmy razem już rok

#233 salsa208

salsa208
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 05:52

HEY WSZYSTKIM!
Dopiero się tu zalogowałam i stwierdzam że to świetna stronka!

Chce opowiedzieć swoja historię miłosną.... :mrgreen:

Było to w październiku 2005 (tyyleee czasu już :-P )
A poznaliśmy się dzięki mojego Skarba kuzyna. Daniel (kuzyn Przemka) był trochę zły że dałam jego mojej kumpeli i za to dał mojemu Przemkowi mój numer aby ten mnie pomęczył trochę "z zastrzeżonego"... no i męczył :lol: ale tylko przez jeden dzień.. Następnego dnia odstrzeżył numer i napisałam do niego... Po chwili pisania byliśmy umówieni na spotkanie :-P i tak się zaczęło... :mrgreen:
Od tamtej pory jesteśmy razem. W październiku miną 3 lata <loove></span>

#234 exult

exult
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 11:09

Poznalismy sie na GG :-)
Mialam uczyc sie do matury, ale jakos mi sie nie chcialo, wiec na chybil trafil wybralam kilku facetow na GG i zaczelam rozmawiac. No i okazalo sie, ze miedzy innymi byl tam On. Wtedy tego jeszcze nie wiedzialam. Okazalo sie, ze nie mieszka w Niemczech, bardzo, bardzo mnie do niego ciagnelo, ale bylam wowczas w innym zwiazku.. wiec wolalam sobie odpuscic. Jednak on nalegal na spotkanie. Przyjechal specjalnie na 1 dzien, zeby sie spotkac... Poszlam na spotkanie pomimo olbrzymich wyrzutow sumienia :-) Spotkanie oczywiscie sie... NIE UDALO. Bylo strasznie.
Odprowadzil mnie do domu i dla mnie to bylo na tyle, ale on nagle pochylil sie i mnie pocalowal. A ja ucieklam :-D
I przestalam sie do niego odzywac na dobre. Ale on nie odpuszczal... Moj poprzedni zwiazek sie rozpadl i postanowilam dac szanse M. Do dwoch razy sztuka - i bylo naprawde cudownie... Ciezko, bo mielismy swiadomosc, ze od samego poczatku bedzie to zwiazek na odleglosc, ale dalismy rade. 3 lata pozniej wzielismy slub :D

#235 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 11:25

exult, rzeczywiście niesamowita historia, ja bym uznała, że wszelkie znaki na niebie i ziemi mówią że nie powinnam byc z tym człowiekem a tu prosze okazało się, że jesteście sobie przeznaczeni :P
Super gratuluje :)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#236 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 11:31

moja kuzynka też poznała męża na gg, zanim zaczęła z nim być była związana z facetem 10 lat starszym była z nim 4 lata, rozpadło się, na gg poznała Krzyśka minęło pół roku, a oni zostali małżeństwem, pełen spontan :-)
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#237 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 sierpnia 2008 - 20:15

a ja sobie z kolonii przywiozłam jako pamiątkęmocniej bijące serducho :) wprawdzie nie byłam uczestniczką ale opiekunką ale to chyba dla mnie lepiej :)cały turnus było cudnie poznaliśmy się trochę lepiej wiem y że fajnie sięnam rozmawia i nie tylko <wstydnis></span> no a teraz zobaczymym co z tego będzie dalej

więc życzcie powodzenia <serduszka></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#238 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 16 sierpnia 2008 - 20:24

nie(d)oceniona, powodzenia powodzenia ;) wakacyjna niezapomniana przygoda :P ojjj pamietam tamte czasy :P

#239 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 sierpnia 2008 - 20:30

no mam nadzieję że na przygodzie się nie skończy :-) zobaczymy ---> byle do września :-)

#240 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 10:19

ja z moim tomkiem poznaliśmy sie na imprezie u wspólnego kolegi.... szczerze mówiąc to nawet za bardzo nie mogę sobie przypomnieć co pomyślałam jak go zobaczyłam (raczej nic dobrego)... ale jemu ponoć sie spodobałam i aż pozazdrościł koledze takiej znajomej... nie gadaliśmy z sobą za dużo może dwa zadania. Potem na kolejnej imprezie kolega zaczął swatanie i naopowiadał Tomkowi jaka ja to fajna jestem... celowo posadził mnie obok niego.... a ja dałam sie po całej imprezie odprowadzić do domu i tak to sie zaczęło..... ale długo nic z tego jasnego nie było tylko sama zabawa "gra słów" podsycana jeszcze przez tego kolegę co nas z sobą poznał ale nic z tego niby miało nie być na poważnie bo nie umiałam sobie pookładać tego że jest 4 lata ode mnie młodszy przecież to dzieciak myślałam .... dziś nie żałuję ii wiem że jak kiedyś tomek mnie poprosi o rękę to głównym gościem na naszym weselu będzie ten wspólny znajomy w podzięce ze ciężko uknuta przeciw nam intrygę...... :-)