Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak sie poznaliscie ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
477 odpowiedzi w tym temacie

#201 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 czerwca 2008 - 21:08

mam nadzieje ze uda wam sie zrozumiec bo wiem ze zakrecilam

wszystko jasne ......fajnie sie czyta takie historie
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#202 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 19 czerwca 2008 - 21:13

jak sobie dobrze przypominam to to wyglądało tak
ja szłam do sklepu po coś tam, i on stał z kolegami rozmawiał,
powiedział wow Asia ale żeś się kobieta zrobiła, umówisz sie ze mną, a ja mu powiedziałam że nie. ale po jakimś czasie zaczęłam chodzić na siłownie i on tez tam przychodził. I tak sie stało że zaczęliśmy sobie gadać i w rezultacie jesteśmy razem juz prawie trzy lata.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#203 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 czerwca 2008 - 22:26

fajnie sie czyta takie historie

ja ta historie w wielkim skrocie napisalam
i w sumie do teraz nie moge w to uwierzyc jak sobie pomysle ze poznalam go na wakacjach i nigdy bym nie pomyslala ze z nim bede nawet mi sie nie podobal :-P a teraz to bym w ogien za nim poszla :mrgreen: - moje sloneczko :*

asia21_87, a ten twoj to prosto z mostu, a co sie bedzie bawil w podchody dobrze zrobil chlopak :P

#204 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 20 czerwca 2008 - 08:06

saja, to sie nazywa przeznaczenie

tez tak mysle :)

Saja faktycznie a ile to trwalo od poznania do slubu ?

od poznanania do slubu bylo dokladnie pol roku.. szybcy jestesmy wiem:P haha... ale jak sie jest pewznym to dlugosc zwiazku wedlug mnie si enie liczy.. pozatym bardzo dobzre sie znamy... zjedlismy juz ze soba beczke soli przez te problemy na poczatku (czytaj tesciowa i rodzina mojego P.) ale bylo warto walczyc o ta milosc:)

saja, a ja myślałam, że takie rzeczy tylko w filmach

jednak w zyciu tez:)
super

tez.. w zyciou tez ise zdarzaja.. jestem przykladem :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#205 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 15:59

Ja z moim skarbem poznalismy sie w szkole:))masakra wiem!
Oboje po gimnazjum wybralismy te sama szkole <>i spotkalismy sie 1 wrzesnia pod nasza nowa klasa:))Wszyscy byli obcy i podzieleni na grupki<>On mial zupelnie inna paczke niz ja>zdobyl w koncu moj numer komorki<>No i pisal do mnie...pisalismy nocami...dniami...porankami...<>az w koncu sie ze mna umowil i spotykalismy sie coraz czesciej,az pewnego dnia spojrzalam w jego niebiesciutkie oczka i widzialam,ze ON NALEZY TYLKO DO MNIE:)))teraz wszystko robimy raaaaazem,i jestesmy para od prawie trzech cudnych latek:))))
I jestem baaaaaaaaaaaaaaadzio szczesliwa:))) :mrgreen:
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#206 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 20:24

fajna historyjka ;-)

#207 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 30 czerwca 2008 - 23:07

A my poznalismy sie na necie, a dokladnie na czacie:)
Misiaczek dlugo nie chcial spotkac, ale wkoncu sie przelamal. Krotko po tym zabralam go na Studiowke, bo wlasciwie glownie po to szukalam wtedy faceta na czacie.

Teraz jak pytam skad on ma taka cudowna dziewczyne odpowiada ze z neta, bo tam wszystko jest:)

#208 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 01 lipca 2008 - 06:28

Mirabelka__22, ciekawa historyjka :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#209 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 01 lipca 2008 - 07:18

No faktycznie szukac facetan na studniowe na czacie pierwsze slysze, nie wpadlabym na to ale jeak jestes szczesliwa to tylko pogratulowac ;)

#210 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 01 lipca 2008 - 12:01

Olciiia, no zostawilam sobie troche czasu na to zeby go poznac:P

Ryzykowne, ale sie udalo:)

#211 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 01 lipca 2008 - 14:46

Ryzykowne, ale sie udalo:)

bardzo fajnie ;)
poprostu mialas nosa.... :mrgreen:

#212 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 01 lipca 2008 - 22:12

To raczej on... Ja cały czas uważałam że on szuka ideału. Właściwie nie myślałam o nim jako op potencjalnym kandydacie na faceta, a tu prosze...:)

#213 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 09:56

Ja poznalam mojego Sasze na skype. Rozmawialam wtedy z wieloma osobami z calego swiata, on byl jednym z nich. Bylismy tylko przyjaciolmi, zwiezalam mu sie z moich problemow z ex chlopakiem, z kotrym mimo zerwania ciagle sie spotykalam. Jaks ie okazalo on tez niedawno sie z kims rozstal. Wspieralismy sie nawzajem. Po 6 miesiacach naszej znajomosci ja rzucilam prace w sklepie i on zaprosil mnie na wakacje do chorwacji gdzie ma dom letniskowy. Po wielu ostrzezeniach ze strony rodziny i przyjaciol ( ze mnie porwie, ze mnie zabije i wezmie moje nerki lub inne narzady do sprzedazy itp) jednak pojechalam :) Sprzedzilismy razem wspaniale 2 tygodnie i zostalisym para. Pozniej wszystko potoczylo sie szybko. On przyjechal do mnie jeszcze 2 razy. Za drugim razem z pierscionkiem zareczynowym. Moja rodzina byla w szoku kiedy oznajmilam ze sie zareczylam i wyjezdzam. Chyba bali sie, ze mnie wiecej nie zobacza :) Przez te dwa lata, ktore tu juz jestem jezdzilam do domu praktycznie co 3-4 miesiace, bo konczylam studia eksternistycznie. Czasem jezdzilam sama a czasem z nim i w koncu przekonali sie, ze on nie chce mnie skrzywdzic i zaakceptowali jako nowego czlonka rodziny :)
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#214 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 15:17

milli, Fajna historia :)

[ Dodano: 2008-07-02, 16:19 ]
a jak sie dogadujecie i jak dogadywaliscie sie na poczatku ( chodzi mi o jezyk) :)

#215 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 22:29

a jak sie dogadujecie i jak dogadywaliscie sie na poczatku ( chodzi mi o jezyk) :)

Nie wiedzieć czemu przyszedł mi do głowy język ciała :-P
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#216 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 02 lipca 2008 - 22:34

Na poczatku po angielsku, teraz zreszta tez bo ja slabo jeszcze mowie po chorwacku a on po polsku umie tylko kilka zdan

#217 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 03 lipca 2008 - 06:04

język ciała

no tak jezykk ciala pewnie tez wchodzil w gre :P
a swoja droga ten chorwacki pewnie bardzo trudny dla polakow jest

juz wiecej nie bede pisac poza tematem ;)

#218 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 03 lipca 2008 - 14:20

ogolnie mysle ze chorwacki dla obcokrajowcow jest porownywalnie trudny jak polski. Ja w sumie juz powinnam mowic po chorwacku ale przez to z Sasza gadamy po angieslku i z jego przyjaciolmi ta moja nauka tak sie wydluza. Wiem, wstyd :oops: ok koniec off topika :)

#219 Lady Jo

Lady Jo
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 14:46

widzę że doba internetu służy naszemu życiu uczuciowemu :)

ja nie mogłam raz spać na gg nikogo nie było więc wpisałam moje ulubiopne imię meskie w wyszukiwarce,i tak zaczelismy gadac, pozniej przez telefon,on mieszkal juz wtedy w anglii i ktorego dnia sie postanowilismy spotkac, na dworcu glownym we wroclawiu stanal nagle przedemna zabojczo przystojny facet z bezczelnym usmiechem :mrgreen: od tego czasu jestesmy razem, teraz malzenstwem od roku:D

#220 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 15:00

Lady Jo, ale fajnie i na takiego przystojniaka trafilas no prosze : :mrgreen: