Bardzo miłych i jak różnychIle ludzi tyle miłych historii
Jak sie poznaliscie ?
Napisano 28 lutego 2008 - 14:04
Napisano 28 lutego 2008 - 15:40
Impreza była genialna, ludzie super. No i poznałam tam K. który był gospodarzem całej imprezy. Ponoć od razu wpadłam mu w oko. Ja natomiast tak średnio podzielałam jego zaintersowanie. Potem przyjeżdżał do krakowa, niby to w celach "zawodowych"
Coprawda nasz staż jest króciutki (pół roku) ale czuje że czeka nas jeszcze mase cudownych chwil
Napisano 28 lutego 2008 - 22:15
Napisano 29 lutego 2008 - 23:16
Napisano 02 marca 2008 - 12:33
Napisano 02 marca 2008 - 12:42
Napisano 12 marca 2008 - 10:42
nie podajemy adresów innych stron
Napisano 12 marca 2008 - 13:16
Napisano 12 marca 2008 - 18:53
Napisano 12 marca 2008 - 19:28
Napisano 19 czerwca 2008 - 17:15
Napisano 19 czerwca 2008 - 18:43
ja swojego meza poznalam przez internet.. zwykla pomylka na gadu... i tak od slowa do slowa..okzalao sie ze dobrze nam sie ze soba rozmawia.. potem rozmawialismy coraz czesciej.. wymiana nr komorki.. esemeski... o wszsytkim...do pozna w nocy.. no i postanowlismy sie spotkac... pierwsze nasze spotkanie trwalo do 3 w nocy a wlasciwie to nad ranem bo nie moglismy sie nagadac... potem juz bylo coraz lepiej.. zaiskrzylo... zakochlismy sie poprstu w sobie.. potem oswiadczyny.. i slub... no i teraz jestesmy juz szczesiwym malzenstwem od 138 dni...
Napisano 19 czerwca 2008 - 20:28
Moja historia jest bardzo zakrecona i zagmatwana ale mam nadzieje ze zrozumiecie..
NO wiec mialam chlopaka z ktorym bylam bo bylam nic mnie do niego nie ciagnelo na wakacje pojechalam z nim tylko dlatego ze chcialam pojechac z siastrai z kuzynka a zadna z nas nie miala jeszcze 18 lat
Wakacje zapowiadaly sie strasznie bo on byl z nami
juz pierwszego dnia na imprezie krolowala 3 facetow ktorzy wymiatali na parkiecie jeden z nich mi sie spodobal, okazalo sie ze jest z mojego miasta i stalo sie tak ze bylam z nim w zwiazku 5 miesiecy i swiniak zdradzal mnie na wszelkie sposoby
i co ciekawe okazalo sie ze jego sasiadem jest chlopak ktory tez byl w tej trojcy na wakacjach i on najlepiej z nich tanczyl
ale Tomek byl we mnie zakochany juz mozna powiedziec od 1 wejrzenia i robil wszystko zebym zauwazyla go jako chopaka a nie jako kumpla
spotykalismy sie czesto a ja ciagle mialam nadzieje na tamten zwiazek...
w koncu w Sylwestra zrozumialam ze moj facet to swinia bo do godz 16 zwodzil mnie ze jest choory a ja nie mialam zadnych planow i nagle zadzwonil Tomek - on tez siedzial w domu w koncu wyladowalismy na balu z moja mama i jej znajomymy i tam pierwszy raz cos do niego poczulam i tam tez byl pierwszy pocalunek
mam nadzieje ze uda wam sie zrozumiec bo wiem ze zakrecilam
ale wydaje mi sie ze tak mialo byc i jestem cholernie szczesliwa a sasiad Tomka ktory mnie tak potraktowal do teraz zaluje
Napisano 19 czerwca 2008 - 20:39
super
ja wszystko zrozumiałammam nadzieje ze uda wam sie zrozumiec bo wiem ze zakrecilam