Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak sie poznaliscie ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
477 odpowiedzi w tym temacie

#461 Mirka

Mirka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 06 maja 2012 - 09:05

Byłego męża poznałam na weselu koleżanki, poprosił mnie do tańca i tak od słowa do słowa... Mimo, że już nie jesteśmy razem to nadal z sentymentem wspominam tamte czasy.

#462 Pepa140590

Pepa140590
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 06 maja 2012 - 11:27

Ja swojego faceta poznalam przez brata :) to byl jego kolega mimo ze mielismy duzo problemow jestesmy ze soba :) co mnie w nim urzeklo ? moze to ze byl i jest strasznie meski, nie jest ciepla klucha :) mowi co mysli... i byl dobry dla mnie :) ;-)

#463 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 27 kwietnia 2013 - 14:07

My z K poznaliśmy się przez znajomych, akurat było lato, często robiliśmy wypady nad wodę i tak jakoś wyszło, że moi znajomi zapraszali też tam jego. Ja byłam akurat 5 miesięcy po rozstaniu a on wtedy z kimś tam się spotykał i nawet nie zwracał na mnie uwagi. Dopiero później zaczął się mną interesować, umówiliśmy się i już się 'męczymy' ze sobą prawie 9 miesięcy :->

#464 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 kwietnia 2013 - 14:41

inqaa, czyli takie klasyczne z niczego ;)
U nas podobnie, przez znajomą.
Niby nic, żadnemu nie zależało... widać tak miało być :)

#465 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 27 kwietnia 2013 - 14:56

My przez NK ;) ja podglądałam jego a on mnie :-P
w końcu napisał i tak pisaliśmy przez 3 miesiące ;-)
później spotkaliśmy się 1 raz i tak już zostało :mrgreen:

na pierwszej randce zgubił 100 zł i do tej pory mi wypomina, że ja mu tą stówę ukradłam
<umieraam></span>

#466 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 kwietnia 2013 - 15:03

na pierwszej randce zgubił 100 zł i do tej pory mi wypomina, że ja mu tą stówę ukradłam

Zgubił stówę, ale znalazł Ciebie :-P

Coraz cześciej słyszę, że ludzie poznają się przez Internet. I to nawet ci starsi dużo od nas ;)

#467 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 27 kwietnia 2013 - 15:09

Coraz cześciej słyszę, że ludzie poznają się przez Internet. I to nawet ci starsi dużo od nas ;)

My się właśnie poznaliśmy przez internet - na czacie :) zagadał do mnie w niedzielę wieczorem, gadaliśmy jakieś 3-4 godziny a następnego dnia się spotkaliśmy i tak już jesteśmy ze sobą 6 lat :) (z czego ponad 3,5 jako małżeństwo).

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#468 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 27 kwietnia 2013 - 16:02

Coraz cześciej słyszę, że ludzie poznają się przez Internet.

Ja z moim byłym poznałam się też przez internet, na fotce :lol: Też się spotkaliśmy i jakiś czas później postanowiliśmy być razem.
Internet jest teraz bardzo popularny, więc nic dziwnego, że pary właśnie tak się poznają ;-)

inqaa, czyli takie klasyczne z niczego ;)

tak, bardzo klasycznie.

#469 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 kwietnia 2013 - 17:22

zagadał do mnie w niedzielę wieczorem, gadaliśmy jakieś 3-4 godziny a następnego dnia się spotkaliśmy i tak już jesteśmy ze sobą 6 lat

fiu fiu szybko :-P

My przez NK ja podglądałam jego a on mnie

ale to jakis znajomy znajomej /znajomego ?

faktycznie duzo osob przez neta.

a my na wystawie foto :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#470 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 27 kwietnia 2013 - 17:46

ale to jakis znajomy znajomej /znajomego ?

tak, mamy bardzo dużo wspólnych znajomych i dziwiliśmy się, że my nie znamy się w realu
;-)

Zgubił stówę, ale znalazł Ciebie :-P

ooo tak mu będę teraz mówić :lol:

#471 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 28 kwietnia 2013 - 20:18

My z K poznaliśmy się przez znajomych

To podobnie jak my. Ja byłam z moją ówczesną przyjaciółką na piwie, on ze swoim przyjacielem i oni nas poznali. :) Najpierw spotykaliśmy się w czwórkę bo Ci nasi przyjaciele coś tam do siebie poczuli, ale im nie wyszło, za to nam jak najbardziej. :D

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#472 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 28 kwietnia 2013 - 21:52

ja z G. to już nie pamiętam jak się poznałam <hmm></span> wiem, że wchodziliśmy na jednego czata lata świetlne temu, potem gdzieś mi go ktoś przedstawił i długo byliśmy parą znajomych, która tylko gadała sobie 'cześć' na ulicy. i wiem, że z biegiem czasu moja siostra się z nim zakumplowała. Jakiś czas temu trafiliśmy na siebie na jednej dyskotece i zaiskrzyło. Okazało się, że oboje jesteśmy 'starzy a głupi', bo nawyrobialiśmy moim zdaniem niesamowicie i do tej pory nie możemy dojść do tego, kto ma bardziej narąbane w głowie :-> :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#473 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 29 kwietnia 2013 - 07:02

My się znaliśmy sporo czasu przed związkiem, mamy wspólne grono znajomych. Jakoś jednak nie było nam po drodze do siebie, po jakimś czasie zaczęliśmy gadać na gg, potem kilka razy się umawialiśmy na seanse filmowe, rozmowy coraz bardziej były wnikliwe, a jednak jakoś nie chcieliśmy się przyznać oboje, że coś coraz bliżej nam do siebie :-P Aż po pewnym czasie się stało :-> Oboje stwierdzamy, że niepotrzebnie tyle czasu zmarnowaliśmy na rozkminy itp.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#474 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 02 maja 2013 - 00:19

A my poznaliśmy się w pracy ;-) Od samego początku świetnie się dogadywaliśmy, wszyscy mówili, że prędzej czy później będziemy razem, z czego ja się śmiałam, bo przecież byłam w innym związku i nie planowałam żadnych większych życiowych zmian, a M. był po prostu moim dobrym kumplem. Z czasem coraz lepszym i lepszym, w międzyczasie mój poprzedni związek się skończył, no i jest jakoś tak później szybko poszło ;-)

#475 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 26 października 2013 - 16:06

Męża poznałam przez internet na fotka.pl

Najpierw On ocenił moje zdjęcie a później ja Jego.

Poprosił o numer GG i dalej jakoś samo się potoczyło.  <serduszka>

nixqp2.png

#476 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 01 listopada 2013 - 16:14

Nie będę oryginalna, poznałam swojego faceta przez internet. Dość długo pisaliśmy o byle głupotach na zasadzie ''co u ciebie?'', nawet słowem nie wspominając o jakimkolwiek spotkaniu. Szczerze to nawet mnie do tego nie ciągnęło, byłam świeżo po nieudanym związku... Po paru miesiącach jednak zaproponował spotkanie, uznałam nie miałam nic do stracenia, więc się zgodziłam i tak spotykamy się od trzech lat. ;-)

Użytkownik Findmysky. edytował ten post 01 listopada 2013 - 16:14

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#477 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 01 listopada 2013 - 17:19

A my poznaliśmy się w szkole. Ale ja na początku byłam negatywnie nastawiona do facetów. Umawialiśmy się trzy razy - za każdym razem mi coś wypadało, ale Połówek jak widać cierpliwie czekał i nalegał i w końcu się udało rozkręcić. :D

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#478 Prinzessin29

Prinzessin29
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 01 listopada 2013 - 20:46

Ja poznalam swego meza na urodzinaach szefowej. :lol: