Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak sie poznaliscie ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
477 odpowiedzi w tym temacie

#241 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 10:21

to twoj tomek ma 19 lat?

#242 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 10:51

fajna babka, fajna hostoryjka juz sobie wyobrazam jak fajnie bylo na pocztku z ta gra slow ;) uwielbiam to <diabelek></span>

#243 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 11:07

A my sie poznalismy w pracy, bylo to pare lat temu, ale na poczatku bylismy przyjaciolmi, pamietam na poczatku te niekonczace sie rozmowy na gg do poznej nocy :-D rozmawialismy o wszystkim, nie moglismy sie oderwac od komputera :-D W sumie to juz na gg stwierdzilismy, ze cos wiecej zaczyna sie miedzy nami dziac, no i pozniej na jakiejs imprezie wyznalismy sobie prosto w oczy ze czujemy do siebie cos wiecej. Historia nie jest niezwykla, ale chyba nie musi byc ;-) Kocham M. jak nigdy przedtem nikogo nie kochalam... <bzyklov></span>
Dołączona grafika

#244 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 11:10

Kita, super ze tak was do siebie ciagnelo a teraz juz bedziecie malzenstwem ;)

#245 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 11:10

ladne te wasze historie.... ja mojego misiaka poznalam majac 13 lat.... przez gg jego opisy w katalogu publicznym mnie zaciekawily... czasami zastanawiam sie co by to bylo jak bym napisala do chlopaka nizej a nie do mojego Daniela... bylismy ze soba 18 miesiecy potem poltora roku rozstania i od miesiaca znow jestesmy razem <jupi></span> ale ja juz wiem ze ja nie chcem nikogo innego .... ze z nim mi jest najlepie a ze on ma 19 lat i mysli jak facet bo jest naprawde dojzaly to mysle ze moze sie nam udac ;) on nie szuka przygod i ja tez nie wiec bedzie dobrze ;)

#246 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 11:12

krowka17, swietnie ;) zycze wam szczescia z calego serca ;)

#247 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 11:13

Olciiia, nie dziekuje zeby nie zapeszyc :P jestesmy juz cos blizej celow :P

#248 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 11:14

jestesmy juz cos blizej celow

oby tak dalej ;)

#249 Anais

Anais
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 17 sierpnia 2008 - 21:41

ja poznałam swojego Rafała przez moją przyjaciółkę.. :) pewnego wieczoru siedziała z nim w pubie a on poprosił ją o numer do jakiejś fajnej dziewczyny, oczywiście podała mój nr... pamiętam to jak dziś... wróciłam z ogniska i jedyne na co miałam ochotę to wskoczyć do łóżka a tu nagle sms... :-D nie zapowiadało się za dobrze ale teraz jesteśmy razem bardzo szczęśliwi :)

#250 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 11:17

Anais, fajnie tak jak przyjaciele maczają w tym palce ma sie potem takie milusie wrażenie że macie swojego aniołka miłości który was zeswatał (ja też mam takiego kolegę)

#251 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 11:26

nam w sumie też przyjaciele duzo pomogli .......i Ci najbliżsi będa świadkami na naszym slubie
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#252 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 11:56

Ci najbliżsi będa świadkami na naszym slubie

słodko ...... ja nie mogła bym dać tego kolegi na świtka bo mam siostrę która czuje sie już na tym miejscu ale jak to kiedyś nastąpi to będzie to główny gość naszego wesela ze specjalną dla niego dedykacją piosenki Edyty Górniak która uwielbią :-) aż sie wzruszyłam pisząc te słowa i wyobrażając sobie to ..... :-D

#253 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 12:07

My poznaliśmy się w szkole(w liceum).Przyjaźnił się z 4kolesiami z mojej klasy,bo chodzili do jednej klasy w podstawówce.
Z wyglądu mi się bardzo podobał,ale to był taki rozrabiak.Przychodził do kumpli z mojej klasy pogadać,ale z czasem zobaczyłam,że nie bardzo z nimi gada tylko się na mnie patrzy i się uśmiecha.Po pewnym czasie zagadywał do mnie w stylu gdzie są chłopaki albo o której kończymy itp.
Pierwsza nasza dłuższa rozmowa odbyła się kiedy miałam wracać z 2 kumplami z mojej klasy do domu i okazało się jak wyszłam ze szkoły,że z nimi czekał Marcin.
Jak szliśmy to tak gadaliśmy wszyscy póki moich 2 kumpli nie przypomniało sobie,że muszą wrócić do szkoły,bo zapomnieli oddać książki do biblioteki.Pamiętam jak się z tego śmiałam,ponieważ oni chyba żadnej książki nie przeczytali w lo,a nagle muszą iść do biblioteki,no i zostawili mnie i Marcina samych i tak zaczęliśmy ze sobą gadać i okazało się,że on to bardziej na rozrabiaka wygląda niż nim jest.
Od tamtej pory gadaliśmy dużo ze sobą w szkole i po szkole również,ale jako znajomi,ponieważ za każdym razem gdy do siebie się bardziej zbliżaliśmy to jakaś dziewczyna ze szkoły latała za Marcinem i mnie się wydawało,że to on głuszy laski,a nie one się do niego kleją i wolałam się nie angażować.

#254 venus00

venus00
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 00:23

musze napisac ze poznalam sie z moim kochanym ... na domowej imprezie u kolezanki... i tak sie stalo ze po paru piwkach sie rozkecilismy i pogadalismy dobrze.. pozniej wymienilismy sie numerami.. i taksie stalo ze miesiacu bylismy juz para... :D mam nadzieje ze to przetrwa :)

buzka.:*

#255 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 10:10

Ja poznałam sie z moim W. właściwie w szkole.. Chodziliśmy do tego samego gimnazjum... ja byłam w 1 kl on w 3 i strasznie mi sie podobał.. takie dzieciątko byłam :-> .. minęło kilka lat i okazało się, że chodzi do tego samego liceum co ja:) przychodził czasami na przerwach do kolegów z mojej klasy.. i chyba wpadłam mu w oko tylko nie wiedzial jak do mnie zagadac bo się wstydził :oops: I któreoś pięknego dnia mieliśmy obok siebie lekcje.. stał z chłopakami ale nie słyszał o czym rozmawiaja bo miał suchawki w uszach.. i nagle podchodzi moj kolega z kl i pyta się mnie czy może dać swojemu koledze(i pokazał Wojtka) moj nr.. spojrzałam na nich i zobaczyłam, że oni sie smieją a W. miał dziwną minę bo nie wiedział dlaczego z akim uśmieszkiem patrzę na niego:) ja oczywiście sie nie zgodziłam bo myślalam, że głupio sobie żartują ze mnie... i po miesiącu w sobote 11 listopada (byłam na weselu u kolegi) napisał do mnie pierwszego smsa.. i tak sie zaczeło i trwa do dzisiaj:) 11 listopada obchodzimy 2 rocznicę:D A co ciekawe okazało się, że to jego kolega w tajemnicy przed nim napisał tego pierwszego smsa.. a Wojtuś?? Do dzisiaj jemu dziękuje :-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#256 XxXDoMisiAAXxX

XxXDoMisiAAXxX
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 09:42

U mnie to było bardzo dziwnie... Jestem wolontariuszką i on tez.. Miałam sie z nim spotkać i przekazać mu projekt jakiejś wycieczki.. Spotkaliśmy sie, oddałam projekt i każdy poszedł w swoja stronę.. Nie wiem z kad ale on wykombinował mój nr. telefonu, i mieliśmy sie spotkać na dniach naszego miasta.. Przyszedł w określone miejsce... ja tez.. chwile pogadałam z nim i uciekłam bo w sumie nie mój typ... Rok sie nie odzywaliśmy, no i kiedyś miałam smutny opis na gg i on napisał do mnie.. I tak zaczęliśmy pisać, potem sie spotykać, on sie przepisał i jest wolont. tam gdzie ja... Lata za nim dużo dziewczyn ale ja wiem ze jest tylko mój, kocham go za to jaki jest z charakteru a nie jak wygląda... W sumie dzięki gg sie poznaliśmy, ;-)
Świat jest taki, jakim go widzisz, a sposób postrzegania zależy wyłącznie od Ciebie. ;]

#257 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 13:21

No to teraz ja, bo już mogę napisać o P, tak sądzę:) Poznaliśmy się na obozie, ale zaczęło się od imprezy u kumpla, a potem kino i jakoś poszło:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#258 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:44

Ja zanim poznałam mojego miśka już wcześniej miałam zawieszone na niego oko ;-). Chodziłam wtedy jeszcze do szkoły średniej. Pewnego zimowego poranku wyszłam, żeby spotkać się z siostrą. Kiedy schodziłam po schodach niedaleko mojego bloku On właśnie wychodził, ze swoją siostrą z sąsiednego bloku (jak się później okazało był na kacu). Kiedy popatrzył na mnie, kokieteryjnie usmiechnęłam się. Wtedy powiedział "Nie wiedziałem, że tu takie ładne dziewczyny mieszkają". Uśmiechnęłam się jeszcze bardziej. Później długo go nie widywałam. Aż pewnego dnia zobaczyłam go w szkole. Byłam w szoku, że on też jest uczniem (przez prawo jazdy, a później przez śmierć taty zawalił 2 lata nauki i zostawał w 5 klasie). Wtedy zaczęliśmy wpadać na siebie jeszcze częściej. Wsumie zaczął się już marzec i wtedy poznałam mojego Miśka. Wracałam z koleżanką ze szkoły (On ją znał, ona była w nim zakochana sużo wcześniej :-P) a on wracał wtedy ze szkoły maluszkiem. Zatrzymał się i spytał się znajomej czy wsiada. Ja oczewiście nie wsiadłam bo go nie znałam. Nie mam w zwyczaju wsiadać obcym kolesiom do samochodu. Kiedy zrobiłam kilka kroków do przodu, ona zawołała mnie żebym też wsiadała. No to już co innego :-P jak koleżanka woła :-P Wsiadłam i podałam mu rękę przedstawiając się. Podwiózł mnie pod samą klatkę. Minęły może 2 tygodnie kiedy znowu wracałam do domku ze szkoły a On akurat jechał. Zatrzymał się i zapytał czy mnie podwieść. I tak zamiast do domku wylądowaliśmy w barze na soczku. Poznałam jego znajomych. Tak spędziliśmy cały dzień. Wieczorkiem pierwszy pocałynek. I tak zaczął przyjeżdzać do mnie codziennie ;-) po 3 miesiącach zamieszkaliśmy razem i tak jest do dziś ;-)
KoChaM żYciE

#259 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:46

My poznaliśmy sie w pracy:) potem zaprosiłam go na impreze do siebie i tak jakos wyszło.... :mrgreen:

#260 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 22:52

po 3 miesiącach zamieszkaliśmy razem

to nie za wczesnie?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...