mam taka nadziejęRegułą to na pewno nie jest
Z rodzicami, same, czy z facetem?
Napisano 18 sierpnia 2007 - 18:05
Napisano 19 sierpnia 2007 - 09:32
Napisano 19 sierpnia 2007 - 13:33
Napisano 21 sierpnia 2007 - 12:38
Bardzo sie ciesze, ze wyprowadzilam sie od rodzicow, choc mam z nimi bardzo dobry kontakt i rzadko dochodzilo miedzy nami do konfliktow. Ale wyrwanie sie spod opiekunczych skrzydel rodzicow ma naprawde mnostwo zalet.
W swoim mieszkanku moge robic co chce. Spac nago jesli mam na to ochote, do pozna w nocy gadac z przyjaciolmi, siedziec na balkonie o 3:00 nad ranem, sluchac glosno muzyki, nie zmywac naczyn przez 2 dni lub tez obsesyjnie sprzatac jesli przyjdzie mi na to ochota. Moge wszystko.
Oczywiscie jeszcze milej by bylo, gdyby w tym mieszkaniu zamieszkal ze mna KTOS, ale póki co jakos sie nie zanosi
No a juz najmilej by bylo gdybym to mieszkanko mogla zamienic na domek z duzym ogrodem i piekna okolica
Napisano 25 sierpnia 2007 - 23:12
i to chyba największa frajda z mieszkania samemuW swoim mieszkanku moge robic co chce. Spac nago jesli mam na to ochote, do pozna w nocy gadac z przyjaciolmi, siedziec na balkonie o 3:00 nad ranem, sluchac glosno muzyki, nie zmywac naczyn przez 2 dni lub tez obsesyjnie sprzatac jesli przyjdzie mi na to ochota. Moge wszystko.
Guest_Kociak_*
Napisano 26 sierpnia 2007 - 08:43
no właśnie tego najbardziej mi brakuje, tego, że nie muszę się z niczym szczypać, mogę robić co chcę z kim chcę i kiedy chcęi to chyba największa frajda z mieszkania samemu
Napisano 26 sierpnia 2007 - 16:33
Napisano 26 sierpnia 2007 - 16:50
Napisano 26 sierpnia 2007 - 16:55
wlasnie czasem to i lepiej zamieszkac razem i sprawdzic sie. bywa ze wlasnie pary dochodza do wniosku ze nie potrafia sie porozumiec badz pojsc na jakis kompromismieszkali razem jakieś 4 miesiące i nawet juz chcieli się zaręczać ale cos nie wyszło i sie rozstali...
Guest_Kociak_*
Napisano 26 sierpnia 2007 - 21:40
wiesz, jakbym była w Twoim wieku to rodzice też by mi nie pozwolili mieszkać z facetem. Co więcej, ciężko było nawet wyrwać się na jedną noc wspólną. Teraz jest całkiem inna sytuacja - bo już rodziców o pozwolenie pytać nie muszęrodzice się jeszcze nie zgadzają żebym z Nim zamieszkała ( on juz mieszka sam) bo za krótko jesteśmy ze soba... czy ja wiem czy krótko... 8 miesiączków
Ja i tak cieszę się z tego,że nie musiałam przez całe studia mieszkać z rodzicami tylko wyjechałam do innego miasta i dzięki temu - mocno się usamodzielniłam
Napisano 10 września 2007 - 14:10
Ja wcześniej myślałam, jak byłam w ciąży, że jak będziemy mieszkać z mamą miśka to dobrze by było, bo ja byłam w ciąży a po urodzeniu po jakmiś czasie chciałam wrócić do szkoły, więc już na miejscu by był ktoś kto mógłby zostawać z dzieckiem pod moją nieobecność. Ale ułożyła sie tak jak sie ułożyło, i to mieszkanie razem jest teraz już trochę uciążliwe. Niby mieszka sie razem z mężem, ale tak naprwde nie jest się na swoim. Na teściową jako tak nie mogę narzekać, ale wiecie o co chodzi, z niektórymi rzeczami trzeba sie dalej pilnować, trzeba patrzec czy innym sie to podoba nie mozna sie urządzić po swojemu...
Nie mogę sie doczekac kiedy będziemy mieli własne gniazdko...
W zasadzie niby już mamy, bo babcia przepisała na mnie swoje mieszkanie, ale przeciez z babcią nie bedziemy mieszkać...
Przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać na swój dom..
Napisano 11 września 2007 - 11:49
Napisano 12 listopada 2007 - 21:48
Coraz bardziej chciałabym wyprowadzić się z domu
![]()
Za dużo osób ,każdy ma swoje zdanie każdy uważa , że jego zdanie jest najlepszeczasami naprawdę mam dosyć
Ja właśnie tez tak mam, a ostatnio strasznie mi sie to nasiliło... Tylko ze jak narazie brak perspektyw zeby samemu zamieszkac.... brak kasy
Napisano 12 listopada 2007 - 21:54
mam wrażenie , że gdybysmy mieszkali z Krzyskiem sami byłoby nam lepiej znacznie lepiej
Myśle, że to to na pewno... Wiesz samemu to zawsze inaczej niż z rodzicami....
Napisano 12 listopada 2007 - 21:57
wiemWiesz samemu to zawsze inaczej niż z rodzicami....
Napisano 12 listopada 2007 - 22:01