Zamiast kwiatów w prezencie
Napisano 10 października 2009 - 20:48
Napisano 11 października 2009 - 09:11
Napisano 11 października 2009 - 09:16
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 11 października 2009 - 09:23
Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".
Napisano 11 października 2009 - 09:46
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 11 października 2009 - 16:12
o to coś dla mnie - tylko ja bym od razu liste zrobiła, żeby mi sie nie powtarzały i określiła wydawnictwa żeby wyeliminować szmelcprzewodniki po świecie zamiast kwiatów
wino też bardzo fajny pomysł ... szkoda że nie wpadłam na to jak szłam do reni na wesele - jakieś lepsze winko i było by fajnie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 11 października 2009 - 16:34
Napisano 11 października 2009 - 18:35
to znaczy nie podbał ci sie ten pomysłja spotkalam sie z tym ze mlodzi poprosili o karme dla psow zamiast kwiatow i przekazalo ja pozniej do schroniska
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 października 2009 - 18:41
ja bym kwiatow sobie nie odmowila bo je lubie
Napisano 12 października 2009 - 10:22
ale co robić z taką ilością? postoją chwile i kaputja bym kwiatow sobie nie odmowila bo je lubie
zdecydowanie byłabym za winami, pomyslcie-wesele na ok 100 osób= sto butelek wina, fajna sprawa, my już rozmawialiśmy z łukaszem że jak się pobierzemy to sobie zrobimy taką piwniczkę na wina to teraz wiem skąd weźmiemy winko żeby ją zapełnić
Napisano 12 października 2009 - 11:55
musze cie zmartwić , bo nie kazda osoba daje kwiaty , a czesc i tak sie nie dostosuje i kupi kwiaty , czy około 30-40 butelek wina wam wyatrczy ?zdecydowanie byłabym za winami, pomyslcie-wesele na ok 100 osób= sto butelek wina
Napisano 12 października 2009 - 15:16
ale co robić z taką ilością? postoją chwile i kaput
ja kocham dostawac kwiaty
huczne wiejskie zabawy to nie dla mniepomyslcie-wesele na ok 100 osób
Napisano 12 października 2009 - 16:42
co do kwiatów to oczywsice ze sa sliczne , ale ja bym pewnie nie chciła dostawac kwiatów bo patzrac jakie teraz robia w kwiaciarniach dziwne bukiety z badylami , to pewnie by mi sie nie podbały i połowy bym sie pozbyła a potrafia kosztowac nawet stówe takie bukiety i dla mnie to troche tez wyrzucanie kasy w błoto. Ja znajomym dałam kiedys mały bukiecik rózyczek takich drobnych i pannie młodej sie bardzo podobał . Dlatego uwazam ze jakis jeden kwiatek czy jakis bukiecik to fajan rzecz ale jak ma byc drogi bukiet to lepiej kupic drozszy prezent czy wiecej włozyc do koperty czy np wydac na zabwaki , ksiazki czy inne przedmioty dla potrzebujacych.
Napisano 12 października 2009 - 18:42
Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".
Napisano 12 października 2009 - 19:02
oj wiemlovely tutaj dyskutujemy co zamiast kwiatów a nie jak bedzie wygladac wesele
a ja chce kwiaty i jestem za bukiecikami
Napisano 12 października 2009 - 21:27
no co ty, ja bym chciała żeby to wino się z nami starzałomusze cie zmartwić , bo nie kazda osoba daje kwiaty , a czesc i tak sie nie dostosuje i kupi kwiaty , czy około 30-40 butelek wina wam wyatrczy ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pewnie na miesiac moze dw powinno wystarczyć .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobre i 30-40 resztę sami dokupimy, ja już jeden egzemplarz mam z 1999 r
Napisano 14 października 2009 - 10:27
Napisano 18 października 2009 - 08:48