Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jogurt pitny zamiast drugiego śniadania??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
50 odpowiedzi w tym temacie

#21 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 15:36

Katarina, mam pytanie czy ty jesteś na jakieś ostrej diecie? bo nie wiem jak wam dziewczyny ale mnie 45 kcal w 100 ml nierobi różnicy??????? A tak w ogóle nie wyobrażam sobie wyjścia z domu z 50 kcal w żołądku no chyba musiał bym tego litr wypić to może.

#22 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 czerwca 2008 - 15:40

a dla mnie jakos caly watek dziwny...
po pierwsze za chwilke przesune go do dzialu "kuchnia" po drugie Katarina, juz ktorys raz pytasz praktycznie o to samo. Jesli chcesz sprobowac zmieszac sok z mlekiem to sprobuj, chcesz pic jogurt na sniadanie to pij albo w koncu jedz normalne sniadanie ile bys nie zjadla to spalisz w cigu dnia;-)co mamy powiedziec

#23 Imala

Imala
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 09:16

nie znoszę naturalnego jogurtu! :P

#24 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 19:49

ja naturalnego tez nie lubię

dzisiaj zjadłam na śniadanie pitny z milko
ale to tylko dlatego, że miałam dziąsło z tyłu napuchniete ;-)
i nic innego nie dałabym rady zjeść ;-)
a tak to wolę bułę albo coś ;-)
potwierdzone badaniami cerratki, nie da się tym najeść :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#25 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 20:35

no ja bym nie wytrzymała jakbym miała zjeśc na sniadanie tylko jogurt , na drugie to moze by mi wystarczyło tylko zalezy o której byłby obiad .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#26 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 lutego 2009 - 22:50

A może jakiś fajny mix kubusiowo mleczny

:roll: :roll: :roll: mieszaj mieszaj a <bleee></span> masz pewnie...
ja pije dużo jogurtów. zwłaszcza na śniadanie ale zawsze plus coś np bułka z czyś potem jogurt

#27 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 10:47

ten temat jest dla mnie szokujący- yyyhyyy że co? zamiast śniadania jogurt? a w szkole Cię nie uczyli, że najważniejszym posiłkiem jest właśnie ŚNIADANIE??!!

<ookk>

#28 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 10:50

Uważam, że jogurt pitny to stanowczo za mało, jak na śniadanie. Człowiek nim się obejrzy, od razu idzie to wydalić i tak naprawdę nic w tym brzuszku nie ma. Kanapka i koniec! :)

#29 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 16 lutego 2009 - 11:07

Hej,ale w temacie jest - zamiast drugiego sniadania wiec mysle,ze dalabym rade,na pierwsze sniadanie jajka na bekonie, a na drugie jogurt pitny :-P
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#30 Sonialk

Sonialk
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 13:34

A może zrobić sobie jakiś sok, skoro teraz jest na nie sezon. Jestem wielka zwolenniczka naturalnych soków. Na stronie i innych podobnych jest wiele ciekawych pomysłów jak takie zrobić. Wy pewnie macie jeszcze inne, wiec moze czasem zamiast jogurtu taki naturalny soczek ?

#31 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 14:37

wiecie co,ja tak właśnie robie,codziennie do pracy funduje sobie jogurt tyle,że naturalny i mieszam go z płatkami np.fitella,można je kupić w jednoporcjowych saszetkach ;-) wtedy przez dłuższy czas nie chce się jeść. no i zdrowiutko :-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#32 1parasolka

1parasolka
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 13:08

ja na śniadanie często jem musli z jogurtem naturalnym,
lubię takie musli vitalis z owocami tropikalnymi i ziarnami chrupiącymi,
musli jest odżywcze, dobrze działa na przemianę materii a z jogurtem to super zdrowe połączenie :-D

#33 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 13:11

uwielbiam pitne jogurty. Szczegolnie te mrozone jakies ;)
W lecie to jest super sprawa bo jak upal to jeść sie nie chce za bardzo a taki jogurt na drugie sniadanie super sprawa!

#34 irma

irma
  • Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 13:38

prawda to mało. dlatego ja jem taki zwykły naturalny z musli. i to juz jest wystarczające na drugie sniadanie.

#35 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 stycznia 2010 - 16:48

Jakos nie przepadam za jogurtami pitnymi,bardziej wole takie co je sie lyzeczka.Wydaje mi sie ,ze taki jogurt pitny moze smialo zastapic drugie sniadanie,szczegolnie w szkolach. W domciu tez rzecz jasna :-D

#36 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 16:13

Jogurt pitny i drożdżówka to dla mnie najlepsze 2gie śniadanie. Czuję się taka najedzona. Jogurt ma to do siebie :P

#37 jaagnieszka

jaagnieszka
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 21 maja 2012 - 09:50

Najlepiej do jogurtu dodać otręby lub płatki owsiane. Do tego owoc świeży lub suszony. Można też dosypać pestek lub orzechów (uwaga- zawierają dużo kalorii).

#38 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 maja 2012 - 17:53

To zdecydowanie nie dla mnie. Nie potrafię najeść się jogurtem, nawet jakbym tam kilo płatków wsypała. Jako przekąska ok, ale na śniadanie muszę zjeść dobrze, bo to najważniejszy posiłek dnia przecież :P

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#39 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 28 maja 2012 - 19:10

Nie potrafię najeść się jogurtem,

Oj tak, nawet jak zjem na śnadanie płateczki na mleku to za godzinkę już bym coś zjadła :->
Zazwyczaj jak robię jakies kanapki to wcinam pomidorki i ogórki w dużych ilościach :->

#40 jaagnieszka

jaagnieszka
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 28 maja 2012 - 19:14

Jogurt pitny i drożdżówka to dla mnie najlepsze 2gie śniadanie. Czuję się taka najedzona. Jogurt ma to do siebie :P

Albo ze świeżą bułką maślaną :-D