Ja marzę o welonie. Jedyna okazja w życiu, żeby go założyć, więc sobie nie podpuszczę. Najlepiej długaśnym i dwuwarstwowym .
zamiast welonu?
Rozpoczęty przez kasiulka, 02 maj 2008 10:39
128 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 marca 2012 - 21:12
monia66, akurat te wrzucone przez Ciebie mnie nie zachwycają, ale uważam że jak panna młoda ma się głupio czuć w welonie, to lepiej z niego zrezygnować
Ja marzę o welonie. Jedyna okazja w życiu, żeby go założyć, więc sobie nie podpuszczę. Najlepiej długaśnym i dwuwarstwowym .
Ale to pewnie tylko na sesję, bo niewygodnie w nim tańczyć.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 21 marca 2012 - 22:04
Ja sama nie wiem czy będe mieć welon, ale tak jak tutaj piszecie każda lubi co innego jedna sobie nie wyobraża ślubu bez welonu inna wręcz przeciwnie. Ostatnio spotyka się coraz więcej stroików we włosach, tak jak napisała iwonaryki, diademy osobiście do mnie nie przemawiają
kojarzą mi sie z księżniczkami z bajek
Spotkałam sie również z takim rowiązaniem jak tutaj pisała AgnieszkaT czyli welon+ jakaś ozdóbka we włosy. Sama myśle nad takim rozwiązaniem. Fryzura do tego jakiś kwiat+ welon nie wiem jakby to wyglądało w realu dopiero jak zobacze to ocenie.
Sama jeszcze nie wiem co chce mieć na głowie w dniu ślubu zobaczymy co mi doradzi fryzjerka w salonie. A z tego co zdążyłam zauważyć to fryzjerki robią fryzury juz pod konktretny fason sukni, później dopiero dobiera się do fryzury welonj lub jakiś stroik . Jak to mówią wyjdzie w praniu
Spotkałam sie również z takim rowiązaniem jak tutaj pisała AgnieszkaT czyli welon+ jakaś ozdóbka we włosy. Sama myśle nad takim rozwiązaniem. Fryzura do tego jakiś kwiat+ welon nie wiem jakby to wyglądało w realu dopiero jak zobacze to ocenie.
Sama jeszcze nie wiem co chce mieć na głowie w dniu ślubu
Napisano 10 kwietnia 2012 - 13:42
Bo te babki z Twoich wrzuconych zdjęć, Monia, są takie smutne, gdyby miały inne miny te ozdoby robiłyby pewnie lepsze wrażenie
Napisano 19 czerwca 2013 - 19:24
A ja chcę miesc taka siateczkie na głowie z tego co monia wrzuciła 2 zestaw 5 zdjecie cudowna romantyczna skryta twarz siatką ekstra
Love Love Love
Napisano 19 czerwca 2013 - 19:43
Ja welonu mieć nie będę bo w końcu to symbol dziewictwa, więc trochę to nie pasuje. Ja będę miała taką tasiemkę jak wrzuciłam, to znaczy coś w tym stylu.
Ale podobają mi się kwiaty we włosach, tylko mi na pewno by nie pasowały.
Ale podobają mi się kwiaty we włosach, tylko mi na pewno by nie pasowały.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 19 czerwca 2013 - 19:55
Riia, 2 i 3 bardzo fajne.
takie proste bez dziwactw
takie proste bez dziwactw
Love Love Love
Napisano 19 czerwca 2013 - 20:02
Ostatni kwiat we włosach uroczy.Taki egzotyczny
Napisano 20 czerwca 2013 - 17:31
na 3 zdjęciu podoba mi się i ozdoba i sama fryzura- bardzo elegancko.