nie(d)oceniona, powiem Ci, że czasmi jak się dobrze poszpera po księgarniach, to można natrafic na ciekawe i tanie książki. Np we Wrocławiu jest taka kasięgarnia, w której są poprzecenianie książki, nie są one ani uszkodzone, ani nic innego, a są niższe ceny niż widnieją na okładace. Poszukaj, może i Tobie uda się coś takiego znaleźćwiem że kumpela lubi książki ... ale moja kieszeń nie jest jakaś najzamożniejsza ostatnio,
Zamiast kwiatów w prezencie
Napisano 30 sierpnia 2009 - 00:08
Napisano 30 sierpnia 2009 - 09:05
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 sierpnia 2009 - 09:32
[ Dodano: 2009-08-30, 10:34 ]
wporzo, że odpowiedziałam na post z lutego napewno jej to w czymś pomoże
generalnie ja bym kwiatów nie chciała. wolałabym już te miśki,czy przybory szkolne, żeby komuś dać
Napisano 30 sierpnia 2009 - 10:45
calineczka, no to ja Cię podziwiam, że w takiej chwili miałaś jeszcze głowę do tego, żeby myśleć, aby zadbać o kwiatyKwiaty , które dostalismy pieknie sie nadal trzymaja (dali Ci ktorzy nie szli na wesele ) na sali były w wazonach teraz tez stoja w wodzie
nie(d)oceniona, kup np Kamasutrę z ruchomymi obrazkami, bardzo się ucieszą z takiego prezentu
Napisano 31 sierpnia 2009 - 19:05
sie nie powinno ale nie wiem dlaczegozawozić na cmentarze
ja tez jestem za tym aby prezentem było cos innego zamiast kwiatów
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 września 2009 - 17:54
Napisano 02 września 2009 - 18:58
kwiatki może i zwiędną, a za to maskotki się zakurzą....wszyscy dawali maskotki..bardzo fajny zwyczaj..bo kwiatki zwiędną i nie ma pamiątki.
U nas też ostatnio dużo młodych zamiast kwiatów woli maskotki, wino albo kupony w lotka...
Napisano 02 września 2009 - 22:10
przecież prosząc o maskotki raczej nie prosimy ich dla siebie, tylko dla dzieciaków np. z domów dziecka, dla przedszkoli i innych takich ośrodków ...a za to maskotki się zakurzą....
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 02 września 2009 - 22:15
Napisano 02 września 2009 - 22:49
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 03 września 2009 - 17:12
Ostatnio w moim mieście jedna para poprosiła gości o karmę dla zwierząt zamiast kwiatów. Wszystko powędrowało do schroniska. Żałuję, że na coś takiego nie wpadłam
jakos dziwnie bym sie czula idąc na slub odstrzelona i z karmą dla psa w rece
Napisano 03 września 2009 - 18:36
a dlaczego bo na fotkach łądnie wyglada czy cobo jak sie sklada zyczenia to pannie mlodej wypada cos wreczyc
ja mysle ze to z karma tez ciekawy pomysł
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 września 2009 - 19:24
a dlaczego bo na fotkach łądnie wyglada czy co
nie o to mi chodzi, chodzi mi o moje osobiste odczucia, bo jak skladam zyczenia mlodej to prezent kieruje do niej i dziwnie bym sie czula wreczajac jej karmę dla psa czy kota, mimo, ze wiedzialabym, ze oni tego wlasnie chcą... nie wiem moze to dziwne, po prostu zawsze dawało sie kwiaty czy tam czekoladki i jakos tak sie to we mnie utrwaliło...
Napisano 03 września 2009 - 20:51