Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zamiast kwiatów w prezencie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
270 odpowiedzi w tym temacie

#21 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 23:56

my chyba tez pozostaniemy przy kwatach, myslelismy tez o ksiazkach, ale to bylby za drogi interes, niektore ksiazki duzo kosztuja, a po co narazac gosci na jakes wieksze wydatki. KUpony toto lotka mial brat M. i trafili tylko 3 trojki :-P , a kuponow bylo mnostwo, a niektore nawet systemem :mrgreen:
Dołączona grafika

#22 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 21:25

trafili tylko 3 trojki

to tak jak my,
my chociaz nie prosilismy o totolotki to sporo ich dostalismy razem z kwiatkami :->
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#23 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 lutego 2009 - 22:02

A mnie zaintrygował pomysł z książkami...jak dla mnie super :)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#24 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 24 lutego 2009 - 17:34

Tilia, no my az podskoczylismy jak wpadlismy na pomysl,ze moze ksiazki, ale to moze byc zbyt kosztowne dla gosci....chcoiaz...przeciez to nie jest chyba duzy problem znalezc ksiazke w cenie bukietu, bo takie tez sa... <hmm></span> ...musimy to przemyslec ;-)
Dołączona grafika

#25 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 lutego 2009 - 21:03

Kita ludzie kupuja kwiaty w cenie 20 w zwyż wiec w tej kategori cenowej tez mozna jakąs ksiazke kupic. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#26 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 lutego 2009 - 21:40

Kita dokładnie tak jak magdaaaa napisała. Kwiaty to też nie jest tania rzecz tak naprawde ;)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#27 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 lutego 2009 - 21:43

sa ludzie , którzy sto złoty potrafia na kwiaty wydac , nie wiem po co . Mój brat jak dostawał misie to tez takie które stówe kosztowały ale równiez takie drobne

#28 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 14:50

To chyba zdecydujemy sie na te ksiazki, musze pogadac o tym z M. :-)
Dołączona grafika

#29 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 15:57

Książki to świetna sprawa, tylko kurczę, moja rodzina ma takiego świra na punkcie tradycji, ze i tak wszyscy by kwiaty pewnie przynieśli;/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#30 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 20:53

No ale poprosic o ksiazki nie zawadzi ;-)

#31 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 25 lutego 2009 - 22:32

Znajac siebie i tak kupilabym jeszcze te tradycyjne kwiaty ;-) koniec kropka.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#32 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 26 lutego 2009 - 21:58

Ja bym wolala dac i dostac kwiaty... co ja np z tymi miskami zrobie? hehe? hmm albo powiem zeby zamiast kwiatow to niech przyniosa kupony z totka :mrgreen:

iv09i09kftvt0mdm.png

#33 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 lutego 2009 - 22:01

Mój brat dostał misie i oddał do domu dziecka ;-) Kwiaty tez kilka osób przyniosło ;-)

#34 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 28 lutego 2009 - 14:08

Ja bylam na weselu gdzie mlodzi chciali czekolady( od pary minimum 3 ).Zebrali tego baaaaaaaardzo duzo i oddali do domu dziecka i na jeden oddzial dzieciecy do szpitala.
Czekolady nie sa drogie wiec mysle ze pomysl trafiony jak najbardziej.
My sami dalismy wtedy 8 roznych czekolad ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#35 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 28 lutego 2009 - 14:13

katti, bardzo fajny pomysl i ogolnie dawanie takich prezentow ale ja troszke bym sie wstydzila mowic co maja dawac... no taka jestem choc wiem ze jak sie mowi misie maskotki czekolady to wiadomo ze to pewnie dla dzieciakow ale mimo wszystko glupio by mi bylo choc popieram to:)

#36 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 28 lutego 2009 - 15:07

bardzo fajny pomysl i ogolnie dawanie takich prezentow ale ja troszke bym sie wstydzila mowic co maja dawac...

Prezenty dla mlodych byly swoja droga i kwiaty.
A czekolady dla dzieci.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#37 ONA

ONA
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 28 lutego 2009 - 18:01

ja kocham książki więc mogłabym dostać ich nawet tysiąc:) ale tak jakoś niezręcznie bym się czuła prosząc o nie...
Osobiście daję kwiaty i ewentualnie na wyraźnie życzenie coś innego np. ostatnio modne wino, maskotki i słodycze.

#38 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 lutego 2009 - 23:44

ale tak jakoś niezręcznie bym się czuła prosząc o nie...

zawsze można jakiś żartobliwy wierszyk wymyślić i jeśli goście woleliby jednak kupić kwiaty-ich wybór ;-)

JkIEp1.png

#39 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 marca 2009 - 16:37

mozna grzecznie na zaproszeniu poprosić a wybór pozostawic gosciom . Pomysł z czekoladami bardzo dobry ;-)

#40 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 sierpnia 2009 - 18:15

ja właśnie stoję przed tym dylematem ... wiem że kumpela lubi książki ... ale moja kieszeń nie jest jakaś najzamożniejsza ostatnio, i tak sie wykosztowałam na prezent, koperty nie bardzo mam jak dać dodatkowo, miśki i inne czekolady odpadają ...

myślę że zainwestujęw jakąś różyczkę z przypientym lotkiem i ... no właśnie i co jeszcze ... chciała bym jakąś pierdółkę, którą też można by przyczepić do kwiotka, coś niedrogiego, ozdobnego i ślicznego :P myślałam o figurkach - są takie z kryształami swarovskiego, ale jakoś nie do końca do mnie przemawiają ... żadnych szklanych itp. nie chce ... no i? jakieś pomysły oprócz tych zawartych do tej pory w temacie? <bezradny></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.