jestem pewna uczuć co do mojego faceta. On traktuje mnie wspaniale i ja to czuję. Ufam mu a on mi i uważam że taka miłość ma sens...miłość oparta na zaufaniu...
Czy jesteście pewne uczuc??
Napisano 12 maja 2015 - 13:15
Napisano 19 maja 2015 - 11:45
Super! Ja niestety nie jestem pewna co do uczuć faceta, z którym się spotykam. Jesteśmy razem już pół roku, ale tak naprawdę chyba się nie znamy...
Co powinien zrobić człowiek z mniejszymi bądź większymi problemami finansowymi, który z najróżniejszych przyczyn nie chce bądź nie może wziąć kredytu w banku? Zawsze zostają pożyczki Warszawa
www.dobrekredyty.com.pl bankowe, które wcale nie są złe.
Napisano 26 maja 2015 - 12:55
Jeśli nie jesteś pewna, to po co z nim jesteś? Wiadomo są pary, które poznają się po pewnym czasie i coś między nimi pyka. Ale zazwyczaj jak nie pyka od razu to nie pyknie i później - tylko później zostaje przyzwyczajenie.
Napisano 26 maja 2015 - 15:18
Uczucia się zmieniają i nie jest to nic dziwnego. Pytanie, co z tym każdy z nas chce zrobić.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 29 maja 2015 - 10:12
Ja od poczatku wiedzialam ze chce z moim ukochanym spedzic reszte zycia:-) bylo to dla mnie jasne jak 2x2 bo jak sie kogos kocha to wie sie o tym i nie ma sie watpliwosci
Napisano 02 czerwca 2015 - 22:02
jestem pewna zarówno swoich, jak i jego uczuć
http://www.centrum-jezykow.pl/ - kształcenie językowe w najwyższej jakości
Napisano 24 czerwca 2015 - 16:54
Czyli mowa tak jakby o emocjach?
Moje uczucia są tak zmienne,że aż mi się śmiać chce na myśl,że miałabym być ich pewna.
No bo to jest miłość podobno. Decyzja i wybór, a nie ulotne uczucie czy emocja.
Jestem pewna swoich decyzji dotyczących uczuć
Napisano 25 czerwca 2015 - 11:07
Wydaje mi się, że życie jest na tyle nieprzewidywalne, że nigdy nie można być pewnym w 100% ![]()
/link/
Napisano 31 lipca 2015 - 14:43
mądre słowa Toxic Honey. Nie wiem czy tak do końca można być kiedykolwiek pewnym w stu precentach tej drugiej osoby. Patząc na związki wokoło coraz więcej widzę rozstań, rozwodów, separacji. Dawniej inne było wychowanie, nasze babcie, mamy jak wzięłey ślub kościelny zyły z mężem do końca zycia...bo to świętośc była. Dziś coraz mniej osób bierze ten slub kościelny. Czasy inne, nie ma chyba w nas takiej morlaności jak dawniej. Wszystko szybko się dzieje...związki chyb też takie " instant"
Napisano 09 września 2015 - 11:46
Tak, zdecydowanie. To dojrzały emocjonalnie związek.
Napisano 17 września 2015 - 14:38
Oczywiście, że jestem pewna, bo gdybym nie była pewna to pewnie bym z nim nie była i po problemie. Jednak to, czy jest się pewnym swoich uczyć nie można stwierdzić tak po prostu po kilku miesiącach znajomości. Trzeba się na prawdę poznawać przez cały okres czasu, przez cały szmat czasu, żeby zdecydować się na związek, na ślub. Nie ma co podejmować pochopnych decyzji, bo niestety często później są przez to rozwody i nie porozumienia.