Jak to jest z Waszym eks ;)
Napisano 05 września 2007 - 21:42
Guest_niki_*
Napisano 06 września 2007 - 16:09
Napisano 06 września 2007 - 18:29
Napisano 10 marca 2008 - 22:06
Ja w sumie dopoki nie wyszlam za maz to mialam z kazdym moim ex kontakt z jednym nawet sie przyjaznilam
W PL mialam moze dwoch chlopakow i mam tylko z jednym kontakt teraz przez NK albo jak jestem w u rodziny to sie spotkalismy,ale teraz niestety juz sie zmieni
Napisano 11 marca 2008 - 00:28
Napisano 11 marca 2008 - 08:26
1 - udaje,że mnie nie zna - wszyscy mówią, że mu wstyd, że mnie tak porzucił bo " byłam za porządna" -jak określił,
2 - udaje, że mnie nie zna - pewnie dlatego, że go zostawiłam ( ale musiałam bo uświadomiłam sobie, że to pomyłka. Dziś ma rodzinę i jest szczęśliwy.)
3- udaje, że mnie nie zna - też mnie zostawił i rówież chyba mu wstyd, bo wszyscy mieli do niego żal, włącznie z rodziną,
4- wyjechał do Angli - jako jedyny nie ma amnezji kiedy mnie widzi - choć ciągle mówił, że mu wstyd,że tak mnie oszukiwał i porzucił,
5 - kiedyś kłaniał się na ulicy ale odkąd definitywnie powiedziałam,że do niego nie wróce także dostał amnezji. Także mnie zdradzał i porzucił dla starszej kochanki.Kiedy mu się znudziła - chciał abym wróciła (na ułomną wyglądam? ).
Powiem krótko - dla mnie to brak kultury.
Dwoje ludzi coś łączy, są ze sobą parę lat, potem mężczyzna zdradza, porzuca i to on nam się nie kłania na ulicy.
Ja tego nie rozumiem - może jakiś pan by mi to wyjaśnił
Napisano 11 marca 2008 - 09:41
A mój facet nie utrzymuje kontaktów z byłymi, bo jak się okazuje nie tylko mężczyźni potrafią zdradzic i porzucic... ech zycie
Napisano 11 marca 2008 - 16:52
Napisano 11 marca 2008 - 20:39
1 - udaje,że mnie nie zna - wszyscy mówią, że mu wstyd, że mnie tak porzucił bo " byłam za porządna" -jak określił,
ja tez takie slowa slyszalam...ze bylam za porzadna...
Napisano 11 marca 2008 - 22:17
Napisano 13 marca 2008 - 00:27
współczuje teraz tym "naiwnym dziewczynom" co wierzą w każde jego słowo....
Napisano 13 marca 2008 - 11:10
jestem w szoku, a może trafiłyśmy na tego samego?ja tez takie slowa slyszalam...ze bylam za porzadna...
Jak może porządna dziewczyna być nieodpowiednia???
Z następną się rozstał, bo go zdradzała czyli...........faceci sami nie wiedzą czego chcą
ja też tak mam - ale żadna nie byłaby mi w stanie uwierzyć,że on ją i tak zraniale teraz widze, jaki potrafi być ham
współczuje teraz tym "naiwnym dziewczynom" co wierzą w każde jego słowo....
Dobrze Donn, że z nim nie jesteś bo zniszczyłby CI życie.
Mam nadzieję,że u Ciebie już dobrze?
Pozdrawiam
Napisano 13 marca 2008 - 11:50
Dobrze Donn, że z nim nie jesteś bo zniszczyłby CI życie.
Mam nadzieję,że u Ciebie już dobrze?
Dorotea, to on zerwał....
przez pół roku zniszczył mi zdrowie...
Czasem tylko przychodzi dzień ze wspomnieniami...
Napisano 13 marca 2008 - 14:11
Napisano 13 marca 2008 - 14:26
Wolę żeby tak było bo jednak każde spotkanie i częste kontakty powodowałby wspomnienia, żal itd....rozstaliśmy się po 10 latach więc jest o czym myśleć....
Obydwoje mamy partnerów i jesteśmy szczęśliwi (ja napewno), ale czasami przychodzi taki dzień że człowiek sie zastanawia dlaczego? jak do tego doszło?....ale tak miało być...
Napisano 13 marca 2008 - 14:52
oj to naprawdę byliście ze sobą baaardzo długorozstaliśmy się po 10 latach więc jest o czym myśleć....
Napisano 13 marca 2008 - 15:08
Napisano 13 marca 2008 - 16:04
Napisano 13 marca 2008 - 16:09
Ja nie utrzymuje kontaktow z bylymi, bo po prostu ich nie mam Moj Misiak jest pierwszym Skarbkiem i tak juz mam nadzieje zostanie
tylko pozazdrościć