Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Jak to jest z Waszym eks ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
460 odpowiedzi w tym temacie

#61 psychophazuś:*

psychophazuś:*
  • Użytkownik
  • 335 postów

Napisano 05 września 2007 - 21:42

Ignoruje to :]
"W tej chwili, jest 6, 470, 818, 671 ludzi na świecie. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... ...wszystkiego czego potrzebujesz jest jedna."

#62 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 06 września 2007 - 16:09

z mim ex- kontakt zaczyna sie spoko :) nie ma presji, ze nie spelni sie czyichs oczekiwan, teraz dopiero mozemy normalnie pogadac

#63 Emilunia90

Emilunia90
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 06 września 2007 - 18:29

Ze swoimi byłymi nie mam żadnego kontaktu!!! A mój partner ze swoją ex jest na wojennej ścieżce i wspieram go bo ona nie zasługuje na szacunek!

#64 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 10 marca 2008 - 22:06

Ja probowalam cos tam opowiadac mezowi o ex,ale powiedzial mi raz,ze go to nie interesuje wiec juz tego nie robie.
Ja w sumie dopoki nie wyszlam za maz to mialam z kazdym moim ex kontakt z jednym nawet sie przyjaznilam :-P
W PL mialam moze dwoch chlopakow i mam tylko z jednym kontakt teraz przez NK albo jak jestem w u rodziny to sie spotkalismy,ale teraz niestety juz sie zmieni :-P a tu w niemczech tez mialam dopoki za maz nie wyszlam :-/

#65 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 11 marca 2008 - 00:28

ja z 1 nie chce miec nic wspolnego :P 1 mnie unika :P ze 4 mnie olewa a z 2 mam bardzo dobry kontakt :D...no i 1 nie zyje...

#66 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 11 marca 2008 - 08:26

W moim przypadku wygląda to dziwnie.
1 - udaje,że mnie nie zna - wszyscy mówią, że mu wstyd, że mnie tak porzucił bo " byłam za porządna" -jak określił,
2 - udaje, że mnie nie zna - pewnie dlatego, że go zostawiłam ( ale musiałam bo uświadomiłam sobie, że to pomyłka. Dziś ma rodzinę i jest szczęśliwy.)
3- udaje, że mnie nie zna - też mnie zostawił i rówież chyba mu wstyd, bo wszyscy mieli do niego żal, włącznie z rodziną,
4- wyjechał do Angli - jako jedyny nie ma amnezji kiedy mnie widzi - choć ciągle mówił, że mu wstyd,że tak mnie oszukiwał i porzucił,
5 - kiedyś kłaniał się na ulicy ale odkąd definitywnie powiedziałam,że do niego nie wróce także dostał amnezji. Także mnie zdradzał i porzucił dla starszej kochanki.Kiedy mu się znudziła - chciał abym wróciła (na ułomną wyglądam? ).
Powiem krótko - dla mnie to brak kultury.
Dwoje ludzi coś łączy, są ze sobą parę lat, potem mężczyzna zdradza, porzuca i to on nam się nie kłania na ulicy.
Ja tego nie rozumiem - może jakiś pan by mi to wyjaśnił
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#67 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 11 marca 2008 - 09:41

Mój były jest mi obojętny i w sumie raz na czas coś tam pogadamy przez gg ale to wszystko. Z reguły to ja go ignoruje i udaje że nie widzę :P w sumie bardzo mnie zranił i po prostu nawet nie mam ochoty utrzymywac z nim kontaktów. :)
A mój facet nie utrzymuje kontaktów z byłymi, bo jak się okazuje nie tylko mężczyźni potrafią zdradzic i porzucic... ech zycie :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#68 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 11 marca 2008 - 16:52

jeden mnie nienawidzi,reszta chciała do mnie wrócic a że im sie nie udało to mnie teraz unikają.a ja mam ich wszystkich w <dupka></span>
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#69 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 11 marca 2008 - 20:39

1 - udaje,że mnie nie zna - wszyscy mówią, że mu wstyd, że mnie tak porzucił bo " byłam za porządna" -jak określił,

ja tez takie slowa slyszalam...ze bylam za porzadna...

#70 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 11 marca 2008 - 22:17

Dorotea, dobre :-D samych chorych na amnezje mialas :mrgreen: :mrgreen:

#71 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 13 marca 2008 - 00:27

dowiedziałam się, że mój eks ma już nową tzn. po mnie była...i z nią zerwał i już ma nową!! czasem mi się wydaje, że strasznie rani kobiety...ale teraz widze, jaki potrafi być ham :-/
współczuje teraz tym "naiwnym dziewczynom" co wierzą w każde jego słowo....:-/

#72 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 13 marca 2008 - 11:10

ja tez takie slowa slyszalam...ze bylam za porzadna...

jestem w szoku, a może trafiłyśmy na tego samego?
Jak może porządna dziewczyna być nieodpowiednia???
Z następną się rozstał, bo go zdradzała czyli...........faceci sami nie wiedzą czego chcą

ale teraz widze, jaki potrafi być ham
współczuje teraz tym "naiwnym dziewczynom" co wierzą w każde jego słowo....:-/

ja też tak mam - ale żadna nie byłaby mi w stanie uwierzyć,że on ją i tak zrani
Dobrze Donn, że z nim nie jesteś bo zniszczyłby CI życie.
Mam nadzieję,że u Ciebie już dobrze?
Pozdrawiam
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#73 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 13 marca 2008 - 11:50

Dobrze Donn, że z nim nie jesteś bo zniszczyłby CI życie.
Mam nadzieję,że u Ciebie już dobrze?

Dorotea, to on zerwał....
przez pół roku zniszczył mi zdrowie... :cry: też chciał mnie zniszczyć psychicznie, ale to mu się nie udało :) Teraz jest ok...staram się być silna....przecież świat na takim "dupku" się nie kończy :mrgreen:

Czasem tylko przychodzi dzień ze wspomnieniami... :-( i to jest najgorsze...chce zapomnieć ale nie potrafie. Potrzebuje więcej czasu.

#74 YourImagination

YourImagination
  • Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 13 marca 2008 - 14:11

jeszcze wczoraj moj eks chcial do mnie wrocic... z wielki zalem nie zgodzilam sie... mimo, ze go kocham... to nie mialoby sensu... serce mi sie kraja jak mi puszcza sygnal czy napisze smsa... ;(

#75 Mija

Mija
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 13 marca 2008 - 14:26

Ja ze swoim eks praktycznie nie utrzymuje kontaktu, on czasami zagada na gg czy wszystko ok i to wszytko...no i życzenia świąteczne, urodzinowe...
Wolę żeby tak było bo jednak każde spotkanie i częste kontakty powodowałby wspomnienia, żal itd....rozstaliśmy się po 10 latach więc jest o czym myśleć.... <bezradny></span>
Obydwoje mamy partnerów i jesteśmy szczęśliwi (ja napewno), ale czasami przychodzi taki dzień że człowiek sie zastanawia dlaczego? jak do tego doszło?....ale tak miało być...
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#76 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 13 marca 2008 - 14:52

rozstaliśmy się po 10 latach więc jest o czym myśleć.... <bezradny></span>

oj to naprawdę byliście ze sobą baaardzo długo :shock:
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#77 Mija

Mija
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 13 marca 2008 - 14:54

Mija napisał/a:
rozstaliśmy się po 10 latach więc jest o czym myśleć.... <bezradny></span>

oj to naprawdę byliście ze sobą baaardzo długo

bardzo długo...zawsze wydawało mi się że tak już bedzie zawsze....ale los płata różne figle...
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#78 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 13 marca 2008 - 15:08

ja tam nie utrzymuje żadnych kontaktów ze swoimi byłymi (jedynie mam jednego na NK) i odpowiada mi to. jedyne co to "cześć" na ulicy, ale i to nie zawsze bo nieraz dziwna amnezja ich dopada (jak zresztą słusznie zauważyły dziewczyny)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#79 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 13 marca 2008 - 16:04

Ja nie utrzymuje kontaktow z bylymi, bo po prostu ich nie mam :-P :lol: Moj Misiak jest pierwszym Skarbkiem i tak juz mam nadzieje zostanie <dreams></span> <love></span>

#80 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 13 marca 2008 - 16:09

Ja nie utrzymuje kontaktow z bylymi, bo po prostu ich nie mam Moj Misiak jest pierwszym Skarbkiem i tak juz mam nadzieje zostanie

tylko pozazdrościć :-)