Jak to jest z Waszym eks ;)
Napisano 19 czerwca 2007 - 12:43
tez moglabym rozmawiac z nim o innych chlopakach ale czy wypada o jego kumplu?z ktorym widzi sie 3 xw tyg..
Napisano 21 czerwca 2007 - 17:56
no tutaj to nie wiem. rzeczywiście troszkę krępująca sytuacja. ale może lepiej mówić o tym otwarcie od razu, niż żeby dowiedział się od kogoś przypadkowego, po czasie, jak już uknujesz coś z tym kumplemtez moglabym rozmawiac z nim o innych chlopakach ale czy wypada o jego kumplu?z ktorym widzi sie 3 xw tyg..
Napisano 23 czerwca 2007 - 18:56
zwyczajnie sie nie udało, zdarza się.
moge nawet powiedzieć, ze zyjemy sobie w blogiej przyjazni.
jednak jesli ktorys mnie wyjatkowo wkurzy (a było to raptem raz), zachowa sie jak ostatni kretyn, to cóz - wyrzucam go ze swojego zycia raz na zawsze. AMEN!
Napisano 30 czerwca 2007 - 11:06
nienawidzę go za to jak mnie traktował, za to jak mnie gnoił...
Napisano 30 czerwca 2007 - 13:31
ale według mnie nie zasługiwał na mnie.
Napisano 30 czerwca 2007 - 23:28
Musiał przy okazji mnie wyśmiać i 'zgnieść' jak mu powiedziałam, że chcę studiować psychologię... " ty?! hahahahaaa.... " śmiał się jak debil... zresztą to debil.. a ja z nim rok wytrzymałam żywiąc się jedynie nadzieją, że będzie dobrze i że on nie jest taki zły... że to wcale nie on robi coś źle tylko CIĄGLE ja... sam mnie żywił takimi głodnymi kawałkami...
Co za człowiek...
ale!
to było dawno:)
hm...
smutna to historejszyn, ale może nie będę was wtajemniczać, bo to taka historia jak z serii "prawdziwe historie" z TVN'u
[ Dodano: 2007-07-01, 00:31 ]
ja na szczęscie ze swoimi ex mam raczej dobre układy.
zwyczajnie sie nie udało, zdarza się.
Taaa... może i bym tak chciała..
Ale nie mogę, bo po chwili rozmowy widzę wszystko co było kiedyś...
coś czego nie da się wybaczyć..
nie ma jak toksyczny związek!
Napisano 03 lipca 2007 - 14:38
Utrzymuje kontakt z jakimiś tam przyjaciółkami i z jedną ze swoich byłych
to źle?
chyba że...
Napisano 09 lipca 2007 - 09:03
dopadają Was czasem wpsomnienia...? te dobre, z poprzednich związków?
może są takie kawałki muzyczne, zapachy, sytuacje...?
ja wczoraj od b. długiego czasu spotkałam swojego ostatniego chłopaka przed Marcinem. I kurde - serce mi oszalało
Napisano 09 lipca 2007 - 19:43
I kurde - serce mi oszalało
A ja tam mam spokoj
no...ale powrot do miasta mnie teraz czeka...wiec jak cos...to dam znac
nie mysle o przeszlosci codziennie ale sa jakies takie momenty...ze czasem cos tam sie przypomnidopadają Was czasem wpsomnienia...? te dobre, z poprzednich związków?
Napisano 10 lipca 2007 - 08:03
Napisano 10 lipca 2007 - 11:17
[ Dodano: 2007-07-10, 12:20 ]
Jak chce sie miec tylko przyjaciela to lepiej nie laczyc wczesniej czy pozniej uczuc z przyjaznia bo potem zazwyczaj wszystko sie konczy.
Napisano 10 lipca 2007 - 12:59
na szczęście rozmyślanie o poprzednim związku nie trwało u mnie kilka dni, ale kilka miesięcy wcześniej miałam b. podobną sytuację z tym samym facetem. widziałam go na spacerze z dziewczyną. jak mnie wtedy wzięło. oglądnęłam wszystkie wspólne fotki, powspominałam....i na tym koniec
oj, ja też nie myślę codziennienie mysle o przeszlosci codziennie ale sa jakies takie momenty...ze czasem cos tam sie przypomni
a ja czasem jestem ciekawa....jakby to było, gdybym go wtedy tak głupio nie rzuciła....no ale się nie dowiem jużale wracac bym nie chciala
Napisano 12 lipca 2007 - 09:19
..
a ja czasem jestem ciekawa....jakby to było, gdybym go wtedy tak głupio nie rzuciła....no ale się nie dowiem jużale wracac bym nie chciala
W sumie ja też o tym myślałam ale po co? Widocznie nie byliśmy pisanie sobie i tyle. Miał swój czas a że nie potrafił go wykorzystać, no trudno
Napisano 14 lipca 2007 - 02:58
Hmm.. zazdrosna jestem
Ja też jestem zazdrosna, ale UFAM!
I nawet jeśli mam jakiś "atak" zazdrości to za chwilę obracamy to w żart. Bo w końcu WIEM że nic mi nie zrobi, i on też to wie:)
Ufać sobie, ale to już!
[ Dodano: 2007-07-14, 04:02 ]
[quote name="Madzia81"]
dopadają Was czasem wpsomnienia...? te dobre, z poprzednich związków?[/quote]
no właśnie ja ostatnio często o nim myślę. znaczy się nie tak, że wspominam go bo to lubię czy coś, ale po prostu nagle mi się w głowie pojawia i tyle. A nie chcę tego!
Dobre chwile z poprzedniego związku.. mogę policzyć na palcach jednej ręki.. a zwłaszcza na jednym z nich...
Napisano 09 sierpnia 2007 - 09:24
Napisano 09 sierpnia 2007 - 10:14
Napisano 09 sierpnia 2007 - 10:17
A on dalej sie wloczy...dalej jest sam i sam juz zostanie