Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Jak to jest z Waszym eks ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
460 odpowiedzi w tym temacie

#321 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 11 lipca 2009 - 22:39

Owszem, mam .

#322 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 lipca 2009 - 18:40

Po co chcesz pisać? Rozdrapywać rany?

hmm ... a ja właśnie ten głupi błąd zrobiłam ostatnio ... napisałam do M. właściwie nie wiem o czym wtedy myślałam, czy na coś liczyłam czy coś ... właściwie nie mieliśmy kontaktu ze sobą do tego momentu, odpisał, owszem, ale aż biła po oczach obojętność, a nawet miałam wrażenie że zmusił sie do naskrobania tych kilku słów ...

ale wiecie co ... może to dziwne, ale on mi cały czas siedzi w głowie, gdzieś tam schowany i wyskakuje z ukrycia kiedy tylko poznam kogoś fajnego, no i właśnie jedna z takich sytuacji popchnęła mnie do telefonu ... i czym sie to skończyło? niczym ... w ciągu dalszym kontaktu brak ...

po kolejnym przemyśleniu sprawy stwierdzam że to chora sytuacja i nie wiem jak z niej wyjść, i że w sumie to na ten kontakt liczyłam, chociaż podświadomie ... szkoda mi że sie nie udało, ale nic to ... trzeba pamiętać tylko te najlepsze momenty ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#323 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 12 lipca 2009 - 19:28

Dobrze wiedzieć ,że nie tylko ja mam takie problemy i że popełniam "błędy", że jest więcej takich d****w na świecie jak mój były.

#324 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 12 lipca 2009 - 22:21

że popełniam "błędy"

błędem było to że napisałaś?
gdybyś nie napisała gryzłoby cię to cały czas i prędzej czy później napisałabyś

co on ci odpisał w ogóle?
nie ma mnie tu i nie będzie.

#325 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 13 lipca 2009 - 08:17

Cytuję :" patrzac po Twoich opisach to taka przyjazn moze Ci przyniesc wiecej szkod niz pozytku "

Moje małe sprostowanie: średnio daję opisy ,które miałby być perfidnie itp do niego skierowane, no ale cóż...

Masz rację gryzło mnie to i teraz już wiem jak jest. Przykro mi troszkę , bo liczyłam na chociaż w miarę normalny kontakt, ze względu ,że tyle byliśmy ze sobą itp. -nie wiem może głupio myślę?!

#326 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 13 lipca 2009 - 12:19

nie wiem może głupio myślę?!

ty właśnie myślisz normalnie

nie ważne czy ty cierpiałaś przez niego czy on przez ciebie
ważne żeby nie mieć wrogów a tego chciałaś
i ważne żeby mieć jasną sytuację i to masz. Nie taką jakieś oczekiwałaś ale masz.

Teraz się nim nie przejmuj ;-) Może kiedyś dorośnie ;-) :*

#327 alusiawg

alusiawg
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 15 lipca 2009 - 18:51

hmmm....ja z moim byłym mam dobre kontakty, chodź po tym jak zerwaliśmy nie mieliśmy Go wogóle przez rok, z czasem jakoś sytuacja się unormowały, tym bardziej że mieszkaliśmy koło siebie ;)
teraz piszemy na gg, czasami smsujemy, spotykamy się ;)

a mój Misiek ze swoją byłą też nie ma najgorszych ;)

#328 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 30 lipca 2009 - 18:58

Ostatnio spotkałam mojego byłego na imprezie. Z początku jak go zobaczyłam to uciekłam ...
Potem poprosił mnie o rozmowę...Stwierdził,że to był błąd ,że odrzucił moją przyjaźń...

#329 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 31 lipca 2009 - 04:47

Pewnie zobaczył co stracił i teraz chce się przyjaźnić. Mój były mnie zdradził, a po roku blagal zebym wróciła. No ale niestety dla mnie to już nie miało sensu.

#330 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 31 lipca 2009 - 19:52

ja z moim byłym też mam spoko, ostatnio w barze robiłam mu masaż za który mi później podziękował smsem, wywiązała się miła rozmowa nawet na temat tego jak się dobrze znamy i wogóle... w sensie że każde z nas wie o drugim prawie wszystko...
cały czas mam do niego chyba sentyment-moja pierwsza wielka miłość <bezradny></span>

#331 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 sierpnia 2009 - 15:03

ostatnio mój były był u mnie na domówce..
niestety tak szybko zmył się ze swoją dziewczyną, że nawet nie mielismy kiedy pogadać....
ah te zazdrosne "aktualne" dziewczyny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#332 hanna78

hanna78
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 18:18

A ja mam teraz taki okres w zyciu ze codziennie sni mi sie moj eks, z którym byłam 5 lat. Dziwne .

#333 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 18:41

A ja mam teraz taki okres w zyciu ze codziennie sni mi sie moj eks

mnie nie codziennie ale raz w tygodniu owszem <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#334 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 02 sierpnia 2009 - 19:09

mi się ostatnio śnił mój eks...
a to dlatego, że usłyszałam o nim dość przykre informacje...
byli gdzieś tam na wyjeździe i ponoć cytuje "odstawił straszną wiochę i wszyscy mieli go dość" ale nie nikt nie potrafił mi wytłumaczyć o co dokładnie chodziło...
niestety potwierdza się tylko to, że kasa strasznie go zmieniła... jak był kiedyś fajnym facetem, którego wszyscy uwieliali... tak teraz "wszyscy mają go dość"... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#335 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 11:41

hehe mnie również często śni się były... :roll:

#336 Onaa_a123

Onaa_a123
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 11:50

Faktycznie, mi sie tez snią BYLI ; D dziwne
Straciłam 3 kg. jeszcze 3 ; D --------------------- Kurczę, chcę Was poznać ! ; D

#337 ewelka2401

ewelka2401
  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 12:48

a ja mojego eks nie chcialabym spotkac, choć czasem przypadkiem wpadniemy na siebie
Dołączona grafika

#338 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 13:04

ja z moim eks zeszlismu się jakiś czas temu,potem znowu go pogoniłam ;-) a wczoraj znów mielismy rozmowę w której doszliśmy do wnioski,że pospotykamy się jakiś czas i wtedy zobaczymy co dalej. Widze,że chłopak od roku niezmiennie stara się wrócić do mnie,inny juz dawno dał by spokój. Ale problem tkwi we mnie bo dobrze mi było samej ale jednak nie powiem,zeby mi go nie brakowało :->
jeśli mamy znowu być razem muszę się przełamać a puki co mam z tym problem <bezradny></span> :-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#339 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 13:24

tanika_aha, i tak pewnie bedziecie razem :mrgreen:
Ciagnie Was cos do siebie :-P
I fajnie i zebyscie byli szczesliwi ;-)

#340 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 13:29

i tak pewnie bedziecie razem
Ciagnie Was cos do siebie

ja to wiem bo czuje to. tyle,że musze mieć trochę czasu na uporządkowanie sobie śmietniska w głowie :-P w sumie to my jesteśmy ze sobą tyle,że jest taki dystans miedzy nami :->
ale dziękuję za dobre słowo <buzki></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />