Jak to jest z Waszym eks ;)
Napisano 11 lipca 2009 - 22:39
Napisano 12 lipca 2009 - 18:40
hmm ... a ja właśnie ten głupi błąd zrobiłam ostatnio ... napisałam do M. właściwie nie wiem o czym wtedy myślałam, czy na coś liczyłam czy coś ... właściwie nie mieliśmy kontaktu ze sobą do tego momentu, odpisał, owszem, ale aż biła po oczach obojętność, a nawet miałam wrażenie że zmusił sie do naskrobania tych kilku słów ...Po co chcesz pisać? Rozdrapywać rany?
ale wiecie co ... może to dziwne, ale on mi cały czas siedzi w głowie, gdzieś tam schowany i wyskakuje z ukrycia kiedy tylko poznam kogoś fajnego, no i właśnie jedna z takich sytuacji popchnęła mnie do telefonu ... i czym sie to skończyło? niczym ... w ciągu dalszym kontaktu brak ...
po kolejnym przemyśleniu sprawy stwierdzam że to chora sytuacja i nie wiem jak z niej wyjść, i że w sumie to na ten kontakt liczyłam, chociaż podświadomie ... szkoda mi że sie nie udało, ale nic to ... trzeba pamiętać tylko te najlepsze momenty
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 12 lipca 2009 - 19:28
Napisano 12 lipca 2009 - 22:21
błędem było to że napisałaś?że popełniam "błędy"
gdybyś nie napisała gryzłoby cię to cały czas i prędzej czy później napisałabyś
co on ci odpisał w ogóle?
Napisano 13 lipca 2009 - 08:17
Moje małe sprostowanie: średnio daję opisy ,które miałby być perfidnie itp do niego skierowane, no ale cóż...
Masz rację gryzło mnie to i teraz już wiem jak jest. Przykro mi troszkę , bo liczyłam na chociaż w miarę normalny kontakt, ze względu ,że tyle byliśmy ze sobą itp. -nie wiem może głupio myślę?!
Napisano 13 lipca 2009 - 12:19
ty właśnie myślisz normalnienie wiem może głupio myślę?!
nie ważne czy ty cierpiałaś przez niego czy on przez ciebie
ważne żeby nie mieć wrogów a tego chciałaś
i ważne żeby mieć jasną sytuację i to masz. Nie taką jakieś oczekiwałaś ale masz.
Teraz się nim nie przejmuj
Napisano 15 lipca 2009 - 18:51
teraz piszemy na gg, czasami smsujemy, spotykamy się
a mój Misiek ze swoją byłą też nie ma najgorszych
Napisano 30 lipca 2009 - 18:58
Potem poprosił mnie o rozmowę...Stwierdził,że to był błąd ,że odrzucił moją przyjaźń...
Napisano 31 lipca 2009 - 04:47
Napisano 31 lipca 2009 - 19:52
cały czas mam do niego chyba sentyment-moja pierwsza wielka miłość
Napisano 01 sierpnia 2009 - 15:03
niestety tak szybko zmył się ze swoją dziewczyną, że nawet nie mielismy kiedy pogadać....
ah te zazdrosne "aktualne" dziewczyny
Napisano 02 sierpnia 2009 - 18:18
Napisano 02 sierpnia 2009 - 18:41
mnie nie codziennie ale raz w tygodniu owszemA ja mam teraz taki okres w zyciu ze codziennie sni mi sie moj eks
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 sierpnia 2009 - 19:09
a to dlatego, że usłyszałam o nim dość przykre informacje...
byli gdzieś tam na wyjeździe i ponoć cytuje "odstawił straszną wiochę i wszyscy mieli go dość" ale nie nikt nie potrafił mi wytłumaczyć o co dokładnie chodziło...
niestety potwierdza się tylko to, że kasa strasznie go zmieniła... jak był kiedyś fajnym facetem, którego wszyscy uwieliali... tak teraz "wszyscy mają go dość"...
Napisano 03 sierpnia 2009 - 11:41
Napisano 03 sierpnia 2009 - 11:50
Napisano 03 sierpnia 2009 - 13:04
jeśli mamy znowu być razem muszę się przełamać a puki co mam z tym problem
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 03 sierpnia 2009 - 13:24
Ciagnie Was cos do siebie
I fajnie i zebyscie byli szczesliwi
Napisano 03 sierpnia 2009 - 13:29
ja to wiem bo czuje to. tyle,że musze mieć trochę czasu na uporządkowanie sobie śmietniska w głowiei tak pewnie bedziecie razem
Ciagnie Was cos do siebie
ale dziękuję za dobre słowo
If you don't know my name, you can call me baby