Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Jak to jest z Waszym eks ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
460 odpowiedzi w tym temacie

#361 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 22 września 2009 - 10:22

MISIULKA21, sama widzisz jak postepuje nie bedac z Toba, moze latwo powiedziec po prostu ZAPOMNIJ, ale przetlumacz sobie to, przemysl, czy nadal chcialabys byc z kim kro robi Ci cos takiego, przeciez widac dokladnie, ze ma zero szacunku dla Ciebie, a postepujac tak

nic nie mowia tylko robia dziwne rzeczy stękaja i wogole i on mowi moja kochana gosia jak mi dobrze z toba w lozku nie to co z nia

te teksty mowia same za siebie
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#362 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 22 września 2009 - 10:23

numer to ja 3 razy zmienialam ale ktos mu go podaje a najlepsze ze gdzie sie nie rusze on wszystko wie np jak ostatnio z kolega bylam na wycieczce rowerowej to juz wiedzial i nazwal mnie nie powiem jak !!

[ Dodano: 2009-09-22, 11:26 ]
Boze najpierw mnie zostawil sama bo pojechal do siebie potem oskarzal o dziwne rzeczy zdrade i wogole a teraz wyskakuje mi z jakas dziewczyna!! kocham go nadal ale tyle co on mi zrobil zlego :-( wychodze na imprezy, do kina kolega zabiera mnie wszedzie zebym nie myslala gorzej jak sie nie widujemy ale wtedy pociesza mnie kolezanka :cry:

[ Dodano: 2009-09-22, 11:43 ]
a moze zrobic tak jak mowia ze na zlamane serce najlepsze nowe uczucie moze dac szanse komus komu bede mogla zaufac?? kolega sie stara chlopaczek kochany jest zupelne przeciwienstwo pracuje i wogole troszczy sie !!
sama nie wiem zalamana jestem!!
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#363 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 22 września 2009 - 11:33

MISIULKA21, nie pchaj się ze związku w związek bo to sensu nie ma, mówię z doświadczenia.
Naucz się żyć sama i wtedy jak kogoś spotkasz fajnego to z nim bądź, a inaczej lecząc siebie zniszczysz tego kolegę. Co do eks to nie odp na jego maile/telefony itp będzie łatwiej, nie chce Cię to niech spada, nie ma prawa robić wyrzutów i obrzucać obelgami!
Po prostu nie odbieraj.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#364 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 września 2009 - 15:29

stękaja i wogole i on mowi moja kochana gosia jak mi dobrze z toba w lozku nie to co z nia(czyli ze mna) matko :shock: zachowują się jak 13 latki :roll: Jak takie coś można robić :roll:
Dziewczyno nie zawracaj sobie głowy takim FRAJEREM!

bo to sensu nie ma

dla mnie to nie jest takie bez sensu może i warto spróbowac jeśli jest jakies uczucie między Wami ;)

#365 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 września 2009 - 16:52

co za dup** :evil:
po pierwsze:nie odbieraj od niego telefonów, albo od razu się rozlączaj
po drugie:unikaj jakiegokolwiek kontaktu z nim
po trzecie: myśl o ty co ci zrobił, może predzej uczucie wywietrzeje ci z głowy
po czwarte: znajdz sobie jakieś nowe zajęcie, spotykaj się z przyjaciółmi a o nim nie myśl :!:
<pocieszacz></span>

#366 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 22 września 2009 - 16:55

WweronikaA, no ale widac, ze ona kocha swojego eks a nie tego chlopaczka <bezradny></span> generalnie byc z kims zeby sie odegrac na eks albo zapomniec robi komus innemu krzywde.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#367 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 września 2009 - 17:00

Zielonooka, ale powiedziała że jest milutki i fajny więc może coś więcej by się mogło z tego zrodzić tak uważam ale każdy inaczej podchodzi do tego ;)

#368 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 22 września 2009 - 17:06

jest milutki i fajny więc może coś więcej by się mogło z tego zrodzić

ale jeśli sie nie zrodzi to złamie chłopakowi serce :-/

#369 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 23 września 2009 - 06:16

powiem wam tak jak jestem sama to cholernie mi przykro i lzy staja w oczkach a jak jestem z kims to zupelnie inaczej do tego podchodze staje sie normalna:-/
od wczoraj zaczelam dbac o siebie bardziej
bylam na zakupach,wykupilam karnet na solarium chociaz i tak mam ciemna karnacje ale co tam,fryzjera odwiedzilam,kupilam 3 pary szpilek spodnie bluzki i powiem wam ze jak tak sie spojrzalam na siebie w lustrze na nowa ''ja'' stwierdzilam ze fajna laska ze mnie i ze nie zasluguje na mnie stac mnie na duuuuzo lepszego!!!!!! a mam zamiar pokazac mu co stracil bo jak zobaczy foty na nk za jakis czas to mu kopara opadnie (i wtedy powie kurde ale ta masia jest piekna co ja zrobilem) :-D fakt byl kochany przystojny moje marzenie ale nie wiem co musialby zrobic zebym wrocila bo na dzien dzisiejszy tego nie chce a do wczoraj bylam w stanie wybaczyc!! <bezradny></span>
zaczynam nowe zycie a co do kolegi to podoba mi sie i on o tym wie ze moze z czasem cos wiecej!!jak narazie to musze sie pozbierac bo w pracy w moim urzedzie skarbowym mina ludzi odstraszalam wiecie jak to ciezko usmiechac sie na sile do petentow?ale nic nowa ja od teraz!!
~~zaczynam nowy etap w moim życiu :D , w końcu zaczynam żyć , mam dla kogo ==> kocham Cię mamo, kocham Cię tato :D <3 kocham wszystkich którzy mi pomogli :D ~~

#370 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 23 września 2009 - 08:45

stwierdzilam ze fajna laska ze mnie i ze nie zasluguje na mnie stac mnie na duuuuzo lepszego!!!!!!

I tak trzymać dalej <bravoo></span>

#371 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 23 września 2009 - 08:52

MISIULKA21, pieknie, jestem z Ciebie dumna:*
trzymaj tak dalej, rob wszystko co lubisz najbardziej, sprawiaj sobie maksimum przyjemnosci i sie niczym nie przejmuj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#372 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 23 września 2009 - 09:07

zrozumialam to dzieki mamie kolezankom kolegom i dzieki wam dziewuszki ;* mam nadzieje ze niedlugo mnie ustrzeli <amorek></span> i wtedy znow kogos <serducho></span> a on mnie popamieta jeszcze kiedys <ciah></span> <dupka221></span> <pobity></span> i teraz to moze mnie cmoknac nie powiem w co <dupka></span> wtedy to ja bede sie smiala z niego

#373 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 23 września 2009 - 10:25

MISIULKA21, brawo, teraz sie nie poddawaj i niech takie myslenie Cie nie opusci
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#374 MISIULKA21

MISIULKA21
  • Użytkownik
  • 239 postów

Napisano 23 września 2009 - 11:30

mimo ze nadal go kocham :cry: i pewnie zawsze jakas czesc mnie bedzie zajmowal to musze skonczyc te toksyczne uczucie :-( :-( :-( szkoda mi tylko tych pieknych okolic z ktorych pochodzi tam na pewno kiedys pojade i wiem ze wspomnienia powroca jak bylismy tam razem , wogole zal wszystkiego ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo moze za jakies 10 lat spotkamy sie przypadkiem gdzies i pojdziemy na piwo i bedziemy sie smiac z tego co bylo kiedys i zostaniemy przyjaciolmi ale jak narazie to chce zapomniec , zeby tak mozna bylo wyczyscic pamiec jak pamiec komputera ach...... :cry: :cry: :cry:

#375 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 23 września 2009 - 11:57

MISIULKA21, no raczej się po takich jazdach przyjaciółmi nie zostaje, nie czarujmy się.
Musisz się czymś zająć, odciąć od eks i naprawdę dasz radę. My tu trzymamy kciuki i służymy radą. :-)

#376 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 września 2009 - 14:00

MISIULKA21, i dobre podejście nowa Ty nowy świat i radość nie smutek ;)
Trzymamy za Ciebie kciuki ;)

#377 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 23 września 2009 - 21:57

MISIULKA21 Nie zawsze z eks trzeba sie przyjaźnić, czasem jest zdrowiej, jeśli się nie rozmawia i nie przyjaźni. Świetnie, że postanowiłaś zrobić coś dla siebie, ale myślę, że nie powinnaś też uciekać od zlych uczuć i żalu, bo one są. Nie zatuszujesz tego nową sukienką czy bluzką. Żal po rozstaniu, "żałoba" to naturlny proces. Trzeba tez sobie poplakać czas jakiś. W każdym razie dobrze jest przejść ten etap w nowych butach :-P Uważam też, że to świetnie, iż masz przy sobie kolegę, o którym wspominałaś.
A eks- "do kosza" :->
lilian

#378 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 21:02

magdaaaaa odpowiadam tutaj ;-)

teraz jest ok gadamy ze sobą normalnie... mozna powiedzieć czas zaleczył rany, bo ja miałam do niego wielki żal że zakończył nasz związek tak jak to zrobił- czyli bez klasy, z drugiej strony byliśmy wtedy jeszcze dzieciakami...

wracając do tych snów... kurcze zawsze mi się śni że jesteśmy razem, kochamy się i jesteśmy tacy szczęśliwi...
sama nie wiem co to ma znaczyć bo ja NAPRAWDE wogóle o nim nie myslę <bezradny></span> tylko mi się mętlik w głowie robi :roll:

#379 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 15:27

to moze poiwnnas z nim pogadac , sa ludzie , którzy wierza w znaczenie snów, skoro on tak czesto co sie sni to moze dla siwtego spokoju z nim pogadaj , moze cos jest na rzeczy. <hmm></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#380 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 15:29

dla siwtego spokoju z nim pogadaj , moze cos jest na rzeczy. <hmm></span>

ale o czym?

że mi się tak czesto śni...? nie, wole się nie odsłaniać, zresztą on ma dziewczyne-są szczęśliwi... ale nie powiem wkurza mnie widok ich razem (jak pies ogrodnika :roll: )