te teksty mowia same za siebienic nie mowia tylko robia dziwne rzeczy stękaja i wogole i on mowi moja kochana gosia jak mi dobrze z toba w lozku nie to co z nia
Jak to jest z Waszym eks ;)
Napisano 22 września 2009 - 10:22
Napisano 22 września 2009 - 10:23
[ Dodano: 2009-09-22, 11:26 ]
Boze najpierw mnie zostawil sama bo pojechal do siebie potem oskarzal o dziwne rzeczy zdrade i wogole a teraz wyskakuje mi z jakas dziewczyna!! kocham go nadal ale tyle co on mi zrobil zlego
[ Dodano: 2009-09-22, 11:43 ]
a moze zrobic tak jak mowia ze na zlamane serce najlepsze nowe uczucie moze dac szanse komus komu bede mogla zaufac?? kolega sie stara chlopaczek kochany jest zupelne przeciwienstwo pracuje i wogole troszczy sie !!
sama nie wiem zalamana jestem!!
Napisano 22 września 2009 - 11:33
Naucz się żyć sama i wtedy jak kogoś spotkasz fajnego to z nim bądź, a inaczej lecząc siebie zniszczysz tego kolegę. Co do eks to nie odp na jego maile/telefony itp będzie łatwiej, nie chce Cię to niech spada, nie ma prawa robić wyrzutów i obrzucać obelgami!
Po prostu nie odbieraj.
Napisano 22 września 2009 - 15:29
Dziewczyno nie zawracaj sobie głowy takim FRAJEREM!
dla mnie to nie jest takie bez sensu może i warto spróbowac jeśli jest jakies uczucie między Wamibo to sensu nie ma
Napisano 22 września 2009 - 16:52
po pierwsze:nie odbieraj od niego telefonów, albo od razu się rozlączaj
po drugie:unikaj jakiegokolwiek kontaktu z nim
po trzecie: myśl o ty co ci zrobił, może predzej uczucie wywietrzeje ci z głowy
po czwarte: znajdz sobie jakieś nowe zajęcie, spotykaj się z przyjaciółmi a o nim nie myśl
Napisano 22 września 2009 - 16:55
Napisano 22 września 2009 - 17:00
Napisano 22 września 2009 - 17:06
jest milutki i fajny więc może coś więcej by się mogło z tego zrodzić
ale jeśli sie nie zrodzi to złamie chłopakowi serce
Napisano 23 września 2009 - 06:16
od wczoraj zaczelam dbac o siebie bardziej
bylam na zakupach,wykupilam karnet na solarium chociaz i tak mam ciemna karnacje ale co tam,fryzjera odwiedzilam,kupilam 3 pary szpilek spodnie bluzki i powiem wam ze jak tak sie spojrzalam na siebie w lustrze na nowa ''ja'' stwierdzilam ze fajna laska ze mnie i ze nie zasluguje na mnie stac mnie na duuuuzo lepszego!!!!!! a mam zamiar pokazac mu co stracil bo jak zobaczy foty na nk za jakis czas to mu kopara opadnie (i wtedy powie kurde ale ta masia jest piekna co ja zrobilem)
zaczynam nowe zycie a co do kolegi to podoba mi sie i on o tym wie ze moze z czasem cos wiecej!!jak narazie to musze sie pozbierac bo w pracy w moim urzedzie skarbowym mina ludzi odstraszalam wiecie jak to ciezko usmiechac sie na sile do petentow?ale nic nowa ja od teraz!!
Napisano 23 września 2009 - 08:45
I tak trzymać dalejstwierdzilam ze fajna laska ze mnie i ze nie zasluguje na mnie stac mnie na duuuuzo lepszego!!!!!!
Napisano 23 września 2009 - 08:52
trzymaj tak dalej, rob wszystko co lubisz najbardziej, sprawiaj sobie maksimum przyjemnosci i sie niczym nie przejmuj
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 23 września 2009 - 09:07
Napisano 23 września 2009 - 11:30
Napisano 23 września 2009 - 11:57
Musisz się czymś zająć, odciąć od eks i naprawdę dasz radę. My tu trzymamy kciuki i służymy radą.
Napisano 23 września 2009 - 14:00
Trzymamy za Ciebie kciuki
Napisano 23 września 2009 - 21:57
A eks- "do kosza" :->
Napisano 14 listopada 2009 - 21:02
teraz jest ok gadamy ze sobą normalnie... mozna powiedzieć czas zaleczył rany, bo ja miałam do niego wielki żal że zakończył nasz związek tak jak to zrobił- czyli bez klasy, z drugiej strony byliśmy wtedy jeszcze dzieciakami...
wracając do tych snów... kurcze zawsze mi się śni że jesteśmy razem, kochamy się i jesteśmy tacy szczęśliwi...
sama nie wiem co to ma znaczyć bo ja NAPRAWDE wogóle o nim nie myslę
Napisano 15 listopada 2009 - 15:27
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 listopada 2009 - 15:29
dla siwtego spokoju z nim pogadaj , moze cos jest na rzeczy.
ale o czym?
że mi się tak czesto śni...? nie, wole się nie odsłaniać, zresztą on ma dziewczyne-są szczęśliwi... ale nie powiem wkurza mnie widok ich razem (jak pies ogrodnika