Jak to jest z Waszym eks ;)
Napisano 22 września 2010 - 21:33
Napisano 22 października 2010 - 12:05
A mój chłopak to z ostatnią swoją eks rozstał się w gniewie, ostatnio ją spotkaliśmy na ulicy to nawet cześć nie odpowiedziała
Napisano 16 listopada 2010 - 16:20
Napisano 17 listopada 2010 - 14:15
czesto widuje jego bliskich
mójmaż urodził sie w tym samym roku i tego samego miesiaca co eks
moj numer domu jest taki sam jak eksa
długo by pisać.
wiec siła rzeczy...czasem sie pomyśli.
Choc przyznam że chciałabym nigdy go nie wspominać..
Napisano 03 stycznia 2011 - 21:38
gdyby zyczenia sie spelniały , tez bym o to poprosiła dobra wrozkesiła rzeczy...czasem sie pomyśli.
Choc przyznam że chciałabym nigdy go nie wspominać
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 kwietnia 2013 - 14:10
na fb mam z grzeczności
nawet mnie to nie interesuje.
Napisano 14 kwietnia 2013 - 14:16
Numer telefonu posiadam, na facebooku mam.nie posiadam numeru telefonu
Wiadomo, kiedy czegoś potrzebuje np "wróć tak strasznie tęsknię" to pisze, ostatnimi czasy to nawet często pisał, ale odkąd u niego wielki come back to cisza
Najchętniej wolałabym go nie widzieć i nie słyszeć
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 14 kwietnia 2013 - 14:18
Napisano 14 kwietnia 2013 - 14:21
Napisano 14 kwietnia 2013 - 17:51
Raz się nawet spotkaliśmy w 3 i D. go polubił
Napisano 14 kwietnia 2013 - 18:38
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 01 listopada 2013 - 18:16
Zero kontaktu, zero wracania do tego co było.... I w sumie tak mi dobrze. Jakoś nawet nie przyszło mi do głowy żeby ponownie się do niego odzywać i jemu jak widac też.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 01 listopada 2013 - 21:36
Ja miałam przez jakiś czas kontakt, ale był coraz rzadszy i właśnie chyba zdałam sobie sprawę, że już całkowicie się urwał. ![]()
Nie jest mi jakoś szczególnie szkoda, ale są chwile, w których uśmiecham się do wspomnień, czy myślę nad tym jak bardzo się od czasu naszego związku zmieniliśmy. Nie tęsknię za nim wcale, ale w sytuacjach, kiedy przypadkiem o nim słyszę, włącza mi się małe zainteresowanie, jak np. kiedy dowiedziałam się, że zrobił doktorat- pomyślałam "ale super, spełnił NASZE marzenie". No bo marzyliśmy o tym wspólnie.
Użytkownik Aspirynkaaa edytował ten post 01 listopada 2013 - 21:37
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 01 listopada 2013 - 21:51
I fajnie, że tak jest. Jeśli kontakt sam jakoś wygaśnie, ale człowiek potrafiłby na ulicy stanąć i zapytać: co u Ciebie z zainteresowaniem w środku to jest ok.
Ale to chyba zależy od powodu rozstania i okoliczności. Bo jeśli nie było złej atmosfery i jakiejś krzywdy to nie widzę powodu dla którego miałabym urywać kontakt na drugi dzień po zerwaniu i całkowicie (w sensie nie chce widzieć/wiedzieć itp). Wtedy życzy się dobrze tej osobie i cieszy to, że mu się w życiu układa.
Niestety jeśli człowiek rozstaje się w gniewie i bólu to jest inaczej. Wtedy wiadomo, że nie szuka się kontaktu.
Zależy też od tego ile się z tą osobą było i jak było. Czy było to coś ważnego czy nieistotnego z punktu czasu. Bo ja mam taki związek za sobą, że mimo jakiegoś czasu dzisiaj nie mam czego wspominać, bo to było takie płytkie. I szczerze to mnie totalnie facet nie interesuje czy życie czy nie itp. A mam osobę, z którą nawet się nie zaczęło, a skończyło, ale to było coś co we mnie zostanie. I z nim nadal mogę iść na kawę i pogadać.
Użytkownik Riia edytował ten post 01 listopada 2013 - 21:52
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 01 listopada 2013 - 22:25
Ale to chyba zależy od powodu rozstania i okoliczności.
U mnie jakoś super nie było. Między nami była duża różnica wieku i on chyba nie do konca zdawał sobie sprawę, że ja byłam tak właściwie jeszcze dzieciakiem. No i wtedy czułam się skrzywdzona i zerwałam, chociaż on przez długi czas próbował wszystko naprawić.
Ale czas mijał, ja dorastałam
i tak po prostu przestałam się gniewać, a zaczęłam rozumieć.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 01 listopada 2013 - 22:36
No i wtedy czułam się skrzywdzona i zerwałam, chociaż on przez długi czas próbował wszystko naprawić.
Ale czas mijał, ja dorastałam
i tak po prostu przestałam się gniewać, a zaczęłam rozumieć.
Bardziej chodziło mi o jakąś krzywdę typu zdrada, chorobliwa zazdrość, jakieś złe traktowanie itp. Bo mało kiedy to dwie osoby tak świadomie w tym samym czasie chcą rozstania. Więc zazwyczaj ta jedna osoba jest smutna, zła, pokrzywdzona.
Tylko właśnie Ty dzisiaj to rozumiesz, ale masz z nim pewnie dobre wspomnienia. To pewnie takiej krzywdy typu złe traktowanie/zdrada nie zrozumie się nawet po latach. I nawet jeśli złości już dawno nie będzie, a facet kompletnie nie będzie już cię obchodził to raczej ochoty na jakikolwiek kontakt się nie ma i raczej nie myśli się w sposób, że fajnie że spełniają się jego marzenia.
Chociaż ja to jestem kompletna noga ze związków
To w sumie nie wiem.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 02 listopada 2013 - 02:45
Ja miałam przez jakiś czas kontakt, ale był coraz rzadszy i właśnie chyba zdałam sobie sprawę, że już całkowicie się urwał.
To dokładnie tak, jak ja. Na początku spotykaliśmy się raz na jakiś czas i fajnie nam się rozmawiało. Przedostatnio widzieliśmy się chyba w lipcu, ostatnio jakieś dwa tygodnie temu przypadkiem na imprezie i już nawet nie miałam ochoty z nim rozmawiać. Chyba ostatecznie kontakt straciliśmy.
Napisano 02 listopada 2013 - 16:57
Ja z moim eks całkiem częsty kontakt miałam niecały rok temu. Właściwie to on zaczął się do mnie odzywać, kiedy jego dziewczyna rzuciła go dla byłego.
Chciał powrotu, błagał, prosił, ale nic z tego nie wyszło. Zresztą ja byłam wtedy już w związku z K i nie były mi w głowie romanse z byłym. Niemniej jednak serduszko zakuło.
Teraz nie mamy już żadnego kontaktu, jego była dziewczyna do niego wróciła. Obecnie siedzi za granicą i dzięki Bogu nie muszę go oglądać
Keep calm and become a doctor
// Mission completed