Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Gotowe na wszystko

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#161 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 10:26

Ja też jestem na bieżąco :)
Szkoda,że to ostani sezon :-(
Ja uwielbiam Gabi, jej teksty są genialne :mrgreen:

#162 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 10:44

Każda ma coś w sobie i w sumie każdej się "kibicuje" chociaż te dzieci Lynette Scavo to jakaś masakra hehe. Susan to taka ciapa i widze ze ma strasznego pecha.

#163 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 11:07

Susan to taka ciapa i widze ze ma strasznego pecha.

Teri Hatcher, która ją gra jest idealna do tej roli :lol:
:arrow: Teri Hatcher złamała dwa żebra podczas kręcenia sceny wpadania w tort weselny. Nalegała jednak, by nie przerywać produkcji. <lol></span>
:arrow: Teri Hatcher doznała kontuzji oka, kiedy na planie serialu "Gotowe na wszystko" eksplodowała żarówka.
<lol></span>
ciekawostki z FilmWebu

Szkoda,że to ostani sezon

jestem ciekawa czy faktycznie <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#164 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 11:27

jestem ciekawa czy faktycznie <bezradny></span>

Tak na 100 % i producent zaczyna krecić nowy serial podobny do tego , też o gospodyniach tylko zapomniałam tytułu <bezradny></span>

#165 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 09:25

Dziewczyny, wiecie może czy mają jakąś przerwę w kręceniu serialu czy coś? Bo od dłuższego już czasu nie ma 10 odcinka tej ostatniej serii.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#166 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 10:14

elizabeth, z tego, co ostatnio wyczytałam następny odcinek będzie 8 stycznia ;-)

#167 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 11:48

Zaczelismy 5 sezon. Jaka ta córka Gabriele okrągła :mrgreen: Serial wciaga ale jak tak oglądamy dziennie po kilka odcinków to po jakimś czasie ma się dośc....

#168 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 14:52

chociaż te dzieci Lynette Scavo to jakaś masakra

czemu?

serial swietny i milo sie go ogladało.:)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#169 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 15:52

AgnieszkaT napisał/a:
chociaż te dzieci Lynette Scavo to jakaś masakra
czemu?

wszędzie ich pełno, takie koszmarki :-> a w tym 5 sezonie to z tego co widzę to nic się nie zmienili (szczególnie bliźniaki) Ale chyba nic nie przebije tej córki Toma co była do 4 sezonu. Normalnie diabeł wcielony :-)

#170 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 16:16

wszędzie ich pełno

jak to dzieci :->
Z bohaterek chyba najfajniesza była jednak Gabi i Lynette. Cho cna poczatku lubiłam Susan.

#171 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 18:04

Cho cna poczatku lubiłam Susan.

Ja też, ale potem ta jej nieporadność i niezdarność zaczęła już mnie trochę irytować, a nie bawić. W najnowszym sezonie lubię ją najmniej z całej ekipy.

A dzieci Lynette zawsze uwielbiałam :mrgreen:

#172 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 18:54

Wnerwia mnie Edie Britt ale doczytałam że zginie? I pytanie mam. Ile tych dzieci ma Gabriele? Bo tu niby cały czas pokazują ( na moim etapie) 1 dziewuszkę ale smigło mi że niby są 2? a na 1 kadrze (5 sezonu) wyglądała jakby z 3 była w ciąży?

#173 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 19:05

Wnerwia mnie Edie Britt

Była wredna i niesympatyczna, ale mimo wszystko ją lubiłam. Bardzo barwna postać ;-)

Ile tych dzieci ma Gabriele?

Ma dwie córki.

na 1 kadrze (5 sezonu) wyglądała jakby z 3 była w ciąży?

Bo to chyba ten sezon, w którym była gruba i zaniedbana ;-)

#174 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 19:38

z tego, co ostatnio wyczytałam następny odcinek będzie 8 stycznia

a ja gdzieś widziałam, że 9 <bezradny></span>

czuję niedosyt, bo przed Sylwestrem skończyłam wszystkie sezony i teraz taka pauza :shock:
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#175 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 21:10

Wnerwia mnie Edie Britt

jak by mnie tak wszystko wnerwiało i dzieci, i bohaterowie to bym chyba nie ogladała :-P

Ja Edie lubiłam mimo jej charakterku szczerze to nie była przynajmniej taka mdła i ciagle marudzaca jak Susan.

wszystkie sezony

czyli ? do 7 sesonu jest chyba ? do ktoregos tam odcinka...jak Susan miala chyba jakis wypadek? wyszła ze szpitala? jakos tak...nie pamietam juz dobrze

#176 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 21:16

Sajuri, właśnie nie, to już jest 8 sezon i 8 odc :P i na ciekawszym wątku się wszystko urwało :-P

#177 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 07:23

jak by mnie tak wszystko wnerwiało i dzieci, i bohaterowie to bym chyba nie ogladała

Nie oglądam seriali gdy lubię wszystkich bohaterów bo to chyba nie o to chodzi :-> to są postacie dla mnie hmm.... no Edi jest negatywną. NIe lubię Toma bo gdybym miała takiego mężą to bym się spakowała i wyniosła albo jego wywaliła. Jak narazie nie trawię: Edi, dzieciaków (bliźniaków) i Toma.
Chyba każda z nas ma bohaterów których lubi i którzy ją dobijają. :-D

#178 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 07:46

Madź, włąsnie tu doczytałam że skonczyłam na 7 sezonie , 16 odcinku :) i dalej juz nic nie było
Patrze na neta i faktycznie... 7 sezon juz do konca jest i dali 8 do 8 odcinka. Fajnie :mrgreen:
Tyle ze kiedy ja to ogladałam hoho wypadłam z rytmu

Ta Edit choc miała charakterek niefajny to jak juz przestała grac brakowało mi jej ;-)
Co do Toma ...nie pamietam jakie odczuwałam tu emocje..czy negatywne czy nie. Chyba raczej lubiłam ta rodzinke cała. To juz bardziej maz Gabi bywał irytujacy.

#179 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 07:54

Ta Edit choc miała charakterek niefajny to jak juz przestała grac brakowało mi jej

No może i mi jej zabraknie ale jak narazie przyjechała z jakims mężem który jest stanowczo za miły do wszystkich.

Co do Toma...denerwowało mnie, że nie chciał słuchać na temat swojej córki, nie wierzył do żona do niego mówiła. Gdy go połamało (wypadł mu dysk) i leżał w domu to ona miałą wszystko na głowie a on jeszcze się czepiał. Teraz siedzi i czyści swoje autko non stop. Nie wiem ma coś w sobie co go przekreśla.

To juz bardziej maz Gabi bywał irytujacy.

Aaa widzisz Carlos jakl dla mnie jest super. Chociaż teraz jak nie widzi to może nie to samo. Ale taki misiek :mrgreen: Cpykałam dalsze sezony i widziałam, że chyba wzrok mu wróci.

#180 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 stycznia 2012 - 09:33

i leżał w domu to ona miałą wszystko na głowie a on jeszcze się czepiał.

a ja go usprawiedliwie - bo czesto wowczas rodzi sie frustracja,żal, bezsilnosc.
A Carlos to taki facio ktory tylko kasa , kasa, kasa. Choc mial przebłyski gdzie wydawał sie ok.Gabi na poczatku troszke mnie drazniła z tym swoim materializmem ale pozniej ja polubiłam . I to bardzo.

A no i mamy jeszcze ta ruda...jak jej było ? doskonała pani domu :mrgreen: tez fajna postac.