Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Gotowe na wszystko

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#41 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 26 października 2008 - 16:50

a co to jest ten nScreen mozesz powiedziec?

to jest taki dodatkowy pakiet do platformy n, którą sobie z miśkiem jakiś czas temu założyliśmy. nie pamiętam ile płacimy bo nie ja uiszczam w domu opłaty za rachunki :D ale jakoś niedużo. a w ramach tego pakietu masz wybór najnowszych seriali, teraz właśnie sa między innymi gotowe na wszystko, californication, pushing daisies, medium i kilka innych także jestem wreszcie na bieżaco :D
Dołączona grafika

#42 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 26 października 2008 - 20:59

szczesciara z ciebie :) wlasnie szukam serwisow internetowych zeby za darmo ogladac seriale bo wiem ze takie sa.

#43 kremowa

kremowa
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 28 października 2008 - 16:27

Mój kumpel ma chyba wszystkie serie w swojej kolekcji ;) - Dowód na to, że to serial "unisex", czyli dla wszystkich bez względu na płeć! :-D Ja oglądam zadko, bo często o tej porze już padam z nóg i zasypiam w trakcie :-( ale bardzo lubię. Wredota kobiet ma tam cudowne odzwierciedlenie - niemal w każdej z bohaterek ;-)

#44 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 28 października 2008 - 19:31

to serial "unisex", czyli dla wszystkich bez względu na płeć!

a i prawda. my oglądamy razem z R. :mrgreen:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#45 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 października 2008 - 20:43

kilka razy próbowałam sie do niego przekonać ale mnie nie rusza ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#46 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 12:42

hyhy u mnie ostatnio w firmie na spotkaniu sprzedazowym (powaznym:PP) hihihi w trakcie przerwy kolega (dojrzaly mezczyzna, maz i ojciec) wystrzelil jakims przykladem zachowania (byla jakas dyskusja nie pamietam o czym dokladnie juz) wlasnie z DH :))))) mialam ubaw ale faktycznie to tylko dowodzi ze mezczyzni rowniez chetnie ogladaja ten serial

#47 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 14:02

a ja sobie tą gre ściągnełam <hura></span>
Dołączona grafika

#48 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 15:02

Jak nie spię to oglądam, podobał mi się ostatno ten wątek gdzie ta młoda urodziła synka, kiedy jej matka przynosł jej dzidzie i potem ta rozmowa aż się :cry:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#49 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 08 listopada 2008 - 16:09

jeeeeeeeej,a ja już nie pamietam kiedy oglądałam Gotowe... <bezradny></span> Kiedyś bardzo czesto...teraz? Wogóle :-/
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#50 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 12:51

i jak ta gra??

#51 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 13:13

ta gra to coś w stylu simsów. zakładasz swoją rodzinkę i itp. ale masz zadanie i musisz je wykonywać. ogólnie to krótko w nią grałam bo R. ją dorwał pierwszy i nie chciał mnie dopuścił :lol:
Dołączona grafika

#52 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 15:03

a ja sobie tą gre ściągnełam <hura></span>

a skad ją sciągnełas?za darmo czy kupowałas?widziałam w realu ostatnio chyba za 75zł duzo troche jak na gre;/alez zemnie sknera :lol:
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#53 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 16:50

sweet camilla, ja tam ściągnełam z osiołka (za free). fakt że musiałam chyba z tydzień czekać aż mi ściągnie, ale było warto :mrgreen:
Dołączona grafika

#54 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 14:06

ale wciagajaca ta gra jest? a zadanai to jakiego typu sa

#55 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 14:16

Wcielamy się w rolę bohaterki, która właśnie sprowadziła się na ulicę Wisteria Lane. Rozgrywka toczy się na dwóch płaszczyznach: z jednej strony możemy wieść normalne życie, integrować się z naszymi sąsiadami, odkrywać ich tajemnice i grzeszki lub nawiązywać przyjaźnie. Z drugiej strony możemy zająć się wątkiem towarzyszącej naszej osobie tajemnicy. Główna bohaterka dwadzieścia lat wcześniej miała wypadek samochodowy, po którym zapadła na amnezję. Wiele zdarzeń z przeszłości wymaga przypomnienia i wyjaśnienia...

W grze mamy do czynienia z wieloma elementami, właściwymi gatunkowi: personalizacja bohaterki, ustalanie wyglądu mieszkania, zarabianie pieniędzy (oprócz mężowskiej pensji gotówkę możemy wygrać w karty lub ukraść) i nawiązywanie kontaktów z sąsiadami. Jest również kilka możliwości mniej standardowych - twórcy gry dają nam szansę zagrania w pokera, dokonania włamania, kradzieży niektórych przedmiotów, a nawet zniszczenia ogródka nielubianej osoby. Może się również zdarzyć konieczność podjęcia decyzji, nie do końca zgodnej z naszym sumieniem (np. wkradnięcia się do czyjegoś mieszkania, a także umiejętnego kłamania kiedy zostaniemy przyłapani na gorącym uczynku).

Dla urozmaicenia rozgrywki autorzy wprowadzili kilka mini–gier. Nasza bohaterka może próbować swoich sił w gotowaniu (jeśli się postaramy dojdziemy do tytułu mistrza kuchni), albo wziąć udział w konkursie ogrodniczym. Mimo tego, że rozgrywka toczy się na niedużym terenie (tylko Wisteria Lane i centrum handlowe), atrakcji nie brakuje.

recenzja mówi sama za siebie ;-) a ja osobiście naprawde polecam gierke :mrgreen:
Dołączona grafika

#56 Klinik

Klinik
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 17:06

a czy któraś w was ogląda najnowsze odcinki, czyli te co w stanach właśnie wychodzą? To V seria jest. Gabi ma dwójkę upasionych dzieciaków - boskie jest

#57 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 17:51

gra fajna musze sobie ja sciągnąć
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#58 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 11:20

nic nie mow :) bo jeszcze IV do konca nie widzialam i jakos przeraza mnie taka zaniedbana gabi. a gra fajna. jak bede miala wiecej wolnego czasu to sobie sciagne. po poki co to jeszcze lost czeka na mnie na obejrzenie.

#59 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 21:09

klinik: no ja ogladaaaam... zaniedbana Gabi ale dalej dosc temperamentna... zobaczymy jak to sie dalej rozwinie...poki co widzialam 5 odcinkow nowej serii

#60 Karen

Karen
  • Użytkownik
  • 207 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 12:40

serial mnie zawsze powala :D
I love you, not for what you are, but for what I am when I am with you.