Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Gotowe na wszystko

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#21 ardna

ardna
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 17:40

ja staram sie ograniczyc sciaganie filmu bo nic innego nie robie tylko siedze i ogladam przed pojsciem do pracy aaaa nawet nie mam czasu posprzatac :oops: moj Luka juz ma nerwa na mnie :D no ale co kocha to posprzata :D hie hie
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#22 Aga__23!

Aga__23!
  • Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 14:46

no desperate.... rzeczywiscie super serial, prawie jak ,,przyjaciele" tyle ze mniej smieszny, ale tak samo wciagajacy:)

#23 margareeth

margareeth
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 13:29

serial świetny,po prostu uwielbiam <serducho></span> skończyłam oglądać 4 sezon i nie mogę się doczekać 5 ;-) a czekać trzeba długo...
Ludzie są skomplikowani.Potrafią zdobyć się na wspaniałe gesty,ale są zdolni do najohydniejszych zbrodni.

#24 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 08 lipca 2008 - 17:58

Mike bedzie w piatej serii:) to wlasnie wyczytalam.

A desperatek nie ma co porownywac do przyjaciol - zupelnie inny klimat i typ humoru.

#25 Jolla

Jolla
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 20:32

ja tez uwielbiam ten serial!
nie ma drugiego takiego..
mam juz pierwsze dwa sezony, a teraz idzie do mnie 3 zamówiona w Merlinie :-D

#26 Aga__23!

Aga__23!
  • Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 06 sierpnia 2008 - 10:55

ogladnelam wlasnie 17 odcinek 4 sezonu iii........ :-| to juz chyba koniec bo tak dziwnie sie skonczyl :-(

#27 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 25 września 2008 - 19:47

właśnie natrafiłam na jakieś info w necie że V sezon będzie od października na N dostępny <zielone1></span>
Dołączona grafika

#28 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 25 września 2008 - 19:59

Ja uwielbiam ten serial :) uważam że jest rewelacyjny, ale za krótki ;P

#29 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 02 października 2008 - 10:48

tez nie moglam najpierw sie zabrac za ogladanie a potem tak mnie wessalo ze jedna serie jak dostalam to w weekend polknelam. czy ktos widzial cala 4 serie? bo ja skonczylam na 13 bodajze odcinku i nie moglam wiecej dostac, a tu juz zaraz sie kolejna ma pojawic,

#30 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 października 2008 - 11:56

Bardzo lubię, co do aktorek najbardziej przypadla mi do gustu Gabi .

W koncu leci kolejna seria :mrgreen:

#31 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 11 października 2008 - 18:41

Gabiii wieczna uwodzicielka :)

#32 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 12 października 2008 - 11:44

i jak wrażenia po pierwszych odcinkach V serii? jak wam się podoba? oglądacie w ogóle skoro taka cisza? hm?
Dołączona grafika

#33 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 12 października 2008 - 11:54

mnie sie podoba jak kazda seria. Dopiero 2 odcinki polecialy, wiec wiecej nie moge powiedziec .

Zauroczona jestem Carlosem i Gabi. Chce zeby znowu byli ze soba, bo pasuja do siebie , jaja byly z nimi :)

#34 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 12 października 2008 - 12:12

ja oglądałam pare razy ,fajny ten serial ale nie wiem i tak o co w nim chodzi :P oglądam z nudów od czasu do czasu :P

#35 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 13 października 2008 - 11:39

a gdzie leci V seria??? powiedzcie? ja jeszcze czwartej do konca nie obejrzalam. krowka zalatw sobie od poczatku bo to najlepiej od pierwszego odcinka ogladac. ale jak cie wciagnie to nie moja wina :) bo mnie wessalo

#36 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 16 października 2008 - 01:01

A widziałyście tą serię, w której Gabi chodzi zaniedbana w dresach ? I do tego ma chyba dzieci, nie oglądałam tego odcinka dziś, ale to jest chyba w filmie 5 lat później, w każdym razie niezła metamorfoza ;-)

#37 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 18 października 2008 - 18:39

jacqueline: no to wlansie jest V seria.

Troche sie pozmienialo u dziewczyn... i poki co ciekawie.. myslalam ze MIKE zginal i chyba taki byl pierwotny zamysl, ale jednka zostawili go..no nic poki co widzialam 2 pierwsze odcinki.. a to malo!!! teraz mam net znowu to moge poszukac dalszych. a jak wasze wrazenia?

#38 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 18 października 2008 - 21:05

a gdzie leci V seria???

ja oglądam na nScreen.
Też jestem wielkim kibicem związku Gabi i Carlosa, para przy której nudzić się nie można. w pierwszych seriach mnie rozbrajali, mam nadzieję że dalej się bedzie między nimi działo.
Dołączona grafika

#39 palma

palma
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 23 października 2008 - 15:05

a co to jest ten nScreen mozesz powiedziec? to jakos necie ogladasz?

#40 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 23 października 2008 - 16:13

To jest chyba jakaś nowa usługa w telewizji cyfrowej ' n ', ja tego dokładnie nie wiem <bezradny></span> Więc trzeba będzie poczekać na ritkę, ja oglądam normalnie w telewizji, dlatego że u mnie to leci normalnie w tygodniu. Ale na Rapidsharze też pewnie można ściągnąć(z tym, że trzeba sobie wykupić to jakby ' prawo ' do ściągania ' filmów itp ;-) )