Rozumiem, ja nigdy nie miewałam takich schiz, ze wydaje mi się, ze coś się rusza na ścianie a tak nie jest.
Miałaś ostatnio problemy ze stresem pisałaś w innym wątku, może po prostu czasem coś tam mignie, jakiś cień czy coś i gotowe
Napisano 13 stycznia 2011 - 10:44
Rozumiem, ja nigdy nie miewałam takich schiz, ze wydaje mi się, ze coś się rusza na ścianie a tak nie jest.
Napisano 13 stycznia 2011 - 15:07
Napisano 13 stycznia 2011 - 15:40
jakby nie patrzeć nikt Cie tu nie zna osobiscie, prawda ?Anonimowość? nie rozumiem- mam brak słów.
raczej za potrzebujaca pomocy , wsparcia, zagubioną.a uważacie mnie za nienormalna
Napisano 13 stycznia 2011 - 16:05
Napisano 20 stycznia 2011 - 08:12
Napisano 20 stycznia 2011 - 08:30
Napisano 20 stycznia 2011 - 12:52
myslisz, że ty tylko tak masz???Większość ludzi , mają takie właśnie "normalne" przeciętne życie...jednych to dobija, drudzy są szczęśliwi...wiadomo są lepsze i gorsze dni.wstawania o np. 6 rano każdego dnia, sniadanie, prysznic , i do pracy albo obowiazki domowe. Dzień , po dniu.
Rutyna.

Napisano 20 stycznia 2011 - 13:38
nie no ..ja go widze. Inaczej gdybym nie widziałam mialabym depresje jak nic. Ja tylko czasem sie zastawiam jak jest sens życiaże ja też nie widzę sensu życia
nie. Dlatego pisałam o ogóleSajuri napisał/a:
wstawania o np. 6 rano każdego dnia, sniadanie, prysznic , i do pracy albo obowiazki domowe. Dzień , po dniu.
Rutyna.
myslisz, że ty tylko tak masz
tak... wowczas nie bede miec dołkow.już nie długo...przyjdzie wiosna, wszystko zacznie się budzić do życia, słoneczko ,cieplutko, zobaczysz całkiem inaczej będziesz patrzyć na to wszystko
Napisano 20 stycznia 2011 - 16:44
ja też go widzę, ale czasami mam takie dni, że się zastanawiam po co to wszystko.Ale chyba każdy z nas takie chwile przeżywa...ewelina344 napisał/a:
że ja też nie widzę sensu życia
nie no ..ja go widze. Inaczej gdybym nie widziałam mialabym depresje jak nic.
dla mnie sensem życia jest czerpania satysfakcji i przyjemnościraczej jaki jest sens naszego istnienia...rodzimy sie... chodzimy do szkoły, pracujemy, zakłądamy rodzine ,umieramy.
Nie wiem czy to dobrze wyjaśniłam![]()

Napisano 20 stycznia 2011 - 17:39
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 20 stycznia 2011 - 19:43
ale oprócz pracy i codziennych obowiązków, są też dobre chwile, dla których życie ma sensjak ja sobie pomysle , ze najblizsze 40 lat tow stawanie rano , do pracy i robienie wkolo to samo to tez sie zastanwiam jaki to ma sens

Napisano 22 stycznia 2011 - 14:54
Napisano 22 stycznia 2011 - 15:13
Napisano 22 stycznia 2011 - 15:32
Napisano 22 stycznia 2011 - 15:51
Napisano 22 stycznia 2011 - 15:54
ha, to wcale nie pomagaproponuje Ci ostry, szalony weekend byś wyrwała się z domu i w końcu zaczęła żyć
Napisano 22 stycznia 2011 - 15:58
Napisano 22 stycznia 2011 - 16:16
Taaaak. To na pewno brak słońca.Chyba na nas ta zima tak działa, że humory beznadziejne.
Napisano 22 stycznia 2011 - 16:53
kochana witaj w klubie.Albo mam pms, albo jakąś deprę. W ogóle dziś jestem płaczliwa i do niczego
Napisano 22 stycznia 2011 - 17:23
witaj w klubie , mam podobnie, zero motywacji do czegokolwiek , permanentnie zmeczona , rozdraznionaNie daje rady wykrzesać z siebie motywacji czasem, żeby wstac z łóżka nawet, potrafię przespać cały dzień, nie ruszając sie z domu, ba... snując sie w piżamie
mam dokladnie to samo. byłam tydzien temu u kolezanki pogadałysmy, posmiałysmy sie a potem wsiadłam do autobusu i zrobilo sie smutnoprzynajmniej nie mnie, do juz nie raz tak była, ze lazlam w balet, a potem wszystko trafia, jeszcze bardziej człeka....
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Prezent dla mamy |
|
|
|
Prezent dla mamy |
|
|
|