nic. Poprostu teskniłaś. Czułas sie samotna. I okazałas to w taki a nie w inny sposób.Nie wiem co mi się rano w tej głowie poprzestawiało...
Mam doła :(
Napisano 06 stycznia 2011 - 09:20
Napisano 06 stycznia 2011 - 09:40
Napisano 06 stycznia 2011 - 10:37
Czasami kiedy jest nam źle postępujemy tak a nie inaczej, potrafimy zranić drugą osobę właśnie ze względu na to, że nam jest źle. Taka natura ludzka
odliczaj godziny do jego powrotu, załatw sobie nianię do dziecia, ugotuj mu pyszną kolację na jego powrót i ciesz się tą chwilą
A te 5 dni minie Ci szybko, nawet sie nie obejrzysz
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 06 stycznia 2011 - 10:40
Napisano 06 stycznia 2011 - 17:27
Marzycielka24, każdy jakoś przeżywa rozstania, ale pomyśl sobie, ze jak wróci to sobie odbijecie... Dobrze, że sprawa wyjaśniona; jak wróci to może przygotujesz coś specjalnego
Napisano 08 stycznia 2011 - 16:17
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 08 stycznia 2011 - 17:19
plus spragniona meża obecności, czułości.Zmęczona psychicznie
A tu on pojechał. Pojawiła sie złość.No bo jak to - on pojechał ja sama...
chwilowe załamanie.
Fajnie że sobie wyjasniliscie wszystko
Napisano 10 stycznia 2011 - 10:19
A jeszcze głupio mi mówić jemu co mi jest..
przecież się nie domyśli
Napisano 10 stycznia 2011 - 10:44
Bo panowie już tacy są,ciężko domyślni.Taka natura,ale i tak za to ich kochamy.przecież się nie domyśli
durny szczegół a ja już biorę do siebie. i po co?
Więcej luzu i dystansu do siebie.Głowa do góry.Trzeba przyciągać pozytywne myśli.
Napisano 10 stycznia 2011 - 11:14
też tak myslałam. Kiedyś. Zaczełam jednak mówić otwarcie co i jak - i zycie jest prostsze.przecież się nie domyśli
Napisano 10 stycznia 2011 - 13:47
Ostatnio musiała zrezygnować z miłości tylko jestem przyjaciółka. Mam niestety ADHD i też mi to przeszkadza. Mam wrażenie że wszyscy chcą dla mnie źle chociaż to nie prawda.
Jestem głupia!!!
Napisano 10 stycznia 2011 - 17:30
? a dlaczego nie widzisz sensu życia ??jest mi okropnie źle ponieważ,nie widzę sensu życia
musiałas ??dlaczego?Ostatnio musiała zrezygnować z miłości
tez tak miałam ... kiedyś Ale wyleczyłam sie z tego.Mam wrażenie że wszyscy chcą dla mnie źle chociaż to nie prawda.
To sie bierze z m.in. braku wiary w siebie
. Głupio myslisz piszac że jesteś glupiaJestem głupia
Napiusz coś wiecej ...
Napisano 10 stycznia 2011 - 19:45
Nie chcę ponawiać pytań, ale napisałaś tak ogólnikowo, że nikt nie jest w stanie nic ci poradzić...
miewam ataki nerwicy aż idę do szpitala.
co powoduje te ataki?
Napisano 11 stycznia 2011 - 10:49
? a dlaczego nie widzisz sensu życia ??jest mi okropnie źle ponieważ,nie widzę sensu życia
musiałas ??dlaczego?Ostatnio musiała zrezygnować z miłości
tez tak miałam ... kiedyś Ale wyleczyłam sie z tego.Mam wrażenie że wszyscy chcą dla mnie źle chociaż to nie prawda.
To sie bierze z m.in. braku wiary w siebie. Głupio myslisz piszac że jesteś glupiaJestem głupia
Napiusz coś wiecej ...
Nie widzę sensu życia, ponieważ jestem zmęczona tym wszystkim.
Musiałam zrezygnować z miłości ponieważ ten facet nie jest dojrzały do związku , po drugie nie zna uczuć- a po co mi z takim?
Tak mam brak wiary w siebie.
No co mam więcej napisać? Nie mam przyjaciół ani kumpli ze względu na to jak się kiedyś zachowywałam.
Wiem, że muszę być halynka, cierpliwa.
halynka wiesz adhd dzieci i dorośli maja.
Trudne pytanie co powoduje ataki , no nerwica to , że się denerwuje .
Napisano 11 stycznia 2011 - 10:57
Nie widzę sensu życia, ponieważ jestem zmęczona tym wszystkim.
Wierzę Ci kochana.Każdy w zyciu ma takie dni.A jeszcze taka aura za oknem,tym bardziej sprzyja depresji.Przyjmij do wiadomości,że nie jesteś głupia.Żółtych papierów nie masz.Uwierz w siebie,jesteś wartościowa osobą.Pielęgnuj swoje zainteresowania.A facet jak nie był ciebie wart to olej go ,po prostu.Tego kwiatu,to pół światu.Popadniesz kiedyś na swojego ,tego jedynego.JESTEŚ JESZCE MŁODA.
Weź sie do kupy i pokaz wszystkim ,że jesteś twarda i mądra i piekna.Wierzę w Ciebie.Nie zawiedź mnie.
Napisano 11 stycznia 2011 - 11:46
Pewnie, że nie jestem głupia !!
Musze tak sobie mówić.
Wiesz viola ten facet chce być moim przyjacielem ale np wczoraj się dziwnie zachowywał powodował kłótnie a ja wtedy ze wkurza mnie a on, że tydzień nie odzywa się do mnie i ja tu być haapy! Nie no tylko się zabić!!!!!!!!
Napisano 11 stycznia 2011 - 11:48
Napisano 11 stycznia 2011 - 11:49
nie musisz.Musze tak sobie mówić.
A tak w ogole to może zmień otoczenie,znajomych,korzystaj z życia
Napisano 11 stycznia 2011 - 11:51
Chciała bym gdzie indziej mieszkać ale to od rodziców zależy, znajomych nie mam:(((