Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam doła :(

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2238 odpowiedzi w tym temacie

#1861 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 11:58

Chciała bym gdzie indziej mieszkać ale to od rodziców zależy, znajomych nie mam:(((

Zmień otoczenie,to miałam na myśli zmianę osób z którymi przebywasz,może warto odświeżyć jakieś znajomości sama nie wiem.

Nie mów mi tego bo zaraz się normalnie wezmę ....

A może jakaś poważna rozmowa z panią psycholog,specjalistą. :-)
Ode mnie to tyle.Jak sama się nie weźmiesz w garśc to nikt za ciebie tego nie zrobi.Powodzenia.

#1862 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 12:03

Ja chcę wziaść się w garść tylko gdzieś się zgubiłam i nie wiem jak wyjść z tej dziury:( Idę w czwartek do psychologa.
wiecie mam od niedawna rożne schizy i boje się.!
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#1863 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 12:04

kari, forumka, która zezwala na rozmowę na gg, ma pod swoim postem opcję "gg", pozostaje Ci również PW- prywatna wiadomość, możesz zawsze do kogoś napisać. Jakby nie patrzeć możesz kontynuować dyskusję w "mam doła" ;)

#1864 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 12:18

Zgadza sie, dzial administracyjny nie jest dzialem do spraw prywatnych. Post z prosba o rozmowe na gg przesunelam tutaj.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#1865 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 12:25

Dobrze dziekuję.

Jeju wiecie , byłam 2 razy w psychiatryku nie uważajcie mnie za nie normalna ale dlatego bo miałam depresje.

#1866 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 12:29

kari, cóż na pewno masz prawo być smutna czy zmęczona. Życie Cie nie oszczędzało- wychowana w domu dziecka, depresja i pobyt w strasznym miejscu jakim jest szpital psychiatryczny, teraz nie udany związek, a jeszcze w międzyczasie problemy z ciśnieniem ostatnio i te omdlenia... Dobrze, ze wybierasz się do psychologa. On coś na pewno poradzi- na początek wysłucha, może przepisze jakieś leki. Trzymaj się.

#1867 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 12:32

KARI,Marzycielka ma rację.Szczera rozmowa z psychologiem na pewno pomoże.Sorry,nie wiedzialam o Twoich przejściach.Przykro mi.

Trzymaj się.

#1868 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 12:40

Marzycielka24 dzięki, że mnie rozumiesz:(
pogadam z psychologiem tylko ja to zrobić? Właśnie z tymi lekami to kiepawo bo nie chce mi dawać leków.

#1869 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 19:49

ogadam z psychologiem tylko ja to zrobić

to już psycholog bedize wiedzieć.
i mysle że trzeba iść szybko
My tu nie jestesmy w stanie pomoc- mozemy nakierować, wysłuchać.
Tryzmaj sie ciepło
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1870 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 21:45

Wiem idę idę. Przyśpieszyłam spotkanie. Dobrze ,ze możecie wesprzeć, wysłuchać.

#1871 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 11 stycznia 2011 - 22:53

kari, Dobrze, że udało ci się przyspieszyć wizytę u specjalisty.
Pamiętaj, że życie nie kończy się dla ciebie - powiedz sobie, że ono się dopiero zaczyna. Wiadomo, że nie wymażesz złych wspomnień ale... Facet - to tylko facet, na twojej drodze będzie jeszcze wielu (a dla zdrowia własnego nie zadawałabym się z nim dalej skoro są problemy). Poznasz nowych przyjaciół i się ułoży... każdy w swoim życiu ma chwile zagubienia - Grunt, żeby znaleźć w sobie siły by z nich wyjść!

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#1872 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 10:29

kari, Dobrze, że udało ci się przyspieszyć wizytę u specjalisty.
Pamiętaj, że życie nie kończy się dla ciebie - powiedz sobie, że ono się dopiero zaczyna. Wiadomo, że nie wymażesz złych wspomnień ale... Facet - to tylko facet, na twojej drodze będzie jeszcze wielu (a dla zdrowia własnego nie zadawałabym się z nim dalej skoro są problemy). Poznasz nowych przyjaciół i się ułoży... każdy w swoim życiu ma chwile zagubienia - Grunt, żeby znaleźć w sobie siły by z nich wyjść!

Hmm, wiesz jesteś wspaniała!! Będę tak mówić, tylko ,że to jest trudne ale co w życiu jest łatwe muszę sobie tak mówić i może wtedy będzie mi lepiej. Przecież nie chodzi tylko o faceta :(
PS: Mam przyjaciela ale nie wiem gdzie o tym napisać.
Cale szczęście, że dziś spałam prawie dobrze. poznałam nowych przyjaciół a to WY jestescie!!
Inni sobie radzą z klęska a ja jakoś nie potrafię, to jest dla mnie takie ciężkie jak nie wiem. Zazdroszczę innym co sobie radzą. Szkoda, że dużo osób się wyśmiewa ze mnie bo jestem trochę inna od nich, wiem każdy jest inny od innych ale ja się od nich chyba gorszę. :-x

#1873 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 10:38

tylko ,że to jest trudne

ale w zyciu już tak jest że bywa trudno. Ja mam za soba i cieżka chorobe,i próbe gwałtu, i smierć bliskiej osoby.
Pewnie nie jedna osoba na forum ma też za soba różne ciezkie chwile.
Ale pamietaj Kari ... po burzy zawsze jest słońce. Zwykły cytat ale prawdziwy.
Bedzie jeszcze dobrze.

Mam przyjaciela ale nie wiem gdzie o tym napisać.

jest na forum temat o przyjażni.

Inni sobie radzą z klęska a ja jakoś nie potrafię

wiesz...może tylko myslisz że sobie radza ... po mnie prawie nigdy nie widać( jak zauwazyła koleżanka ) że jest źle, można by stwierdzić że jestem wiecznie szczesliwa. Poprostu nie okazuje tego ...

bo jestem trochę inna od nich

i dobrze. Nie badz taka jak inni.
Owszem..s.woja strona że trzeba poradzić sobie z nerwica, depresja ...ale nie kopiuj innych.
I nie jesteś gorsza. Masz za soba wiele drastycznych przeżyć. Trzeba sie z tym uporac.
Daj sobie szanse na to aby TWoje życie było lepsze bo jestes tego warta. Każdy jest.
I jak napisała halynka, życie przed Tobą.
Zacznij od nowa. Masz dopiero 19 lat...

#1874 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 14:13

bo jestem trochę inna od nich

i dobrze. Nie badz taka jak inni.
Owszem..s.woja strona że trzeba poradzić sobie z nerwica, depresja ...ale nie kopiuj innych.
I nie jesteś gorsza. Masz za soba wiele drastycznych przeżyć. Trzeba sie z tym uporac.
Daj sobie szanse na to aby TWoje życie było lepsze bo jestes tego warta. Każdy jest.
I jak napisała halynka, życie przed Tobą.
Zacznij od nowa. Masz dopiero 19 lat...

No też tak uważam, ze nie dobrze być kimś kim się nie jest, ale często mi mówiono bym innych udawała. Trzeba uporać sobie tylko, że nie wiem od czego zacząć czy od tych myśli, czy od nie lubienia siebie. nie da się wszystkiego naraz!

Dziękuje, wam za wsparcie, jestescie kochani wszyscy:* <bzyklov></span>

#1875 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 17:49

Hmm, wiesz jesteś wspaniała!!

oj tam oj tam nie pochlebiaj mi :P

Cale szczęście, że dziś spałam prawie dobrze. poznałam nowych przyjaciół a to WY jestescie!!

Jak ja miałam problemy, też dużo dało mi forum ;) dobrze, że tu trafiłaś po prostu w odpowiednim czasie, ale pamiętaj, że najważniejsze jest leczenie i nie ma się czego wstydzić...

Szkoda, że dużo osób się wyśmiewa ze mnie bo jestem trochę inna od nich, wiem każdy jest inny od innych ale ja się od nich chyba gorszę. :-x

Nie jesteś gorsza i nikt nie ma prawa uważać, się za kogoś lepszego... poradzisz sobie prędzej czy później, każdy inaczej przeżywa złe chwile w życiu i to jest normalne...

nie da się wszystkiego naraz!

No właśnie. Cierpliwości troszkę <pocieszacz></span> Ważne, żeby zacząć :*

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#1876 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 22:25

No to się jutro dowiemy co i jak. Boje się powiedzieć, psycholog o myślach o samobójstwie.
Lepiej mi jak się u was, wypowiadam. No tak trzeba mieć cierpliwość ale męczę się tym moim stanem:(

#1877 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 08:27

No to się jutro dowiemy co i jak. Boje się powiedzieć, psycholog o myślach o samobójstwie.
Lepiej mi jak się u was, wypowiadam

bo tu masz anonimowość :)
A tak w cztery oczy :)Bedzie dobrze

#1878 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 09:51

Anonimowość? nie rozumiem- mam brak słów.

No właśnie zawsze boje się, rozmawiać w cztery oczy.
Wierze, że jak się wygadam to będzie lepiej a może już dobrze będzie 8-)

Słuchajcie, a uważacie mnie za nienormalna bo mam schizy?

#1879 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 10:34

Słuchajcie, a uważacie mnie za nienormalna bo mam schizy?

kari, a kto z nas nie miewa schiz? ;-) Co do psychologa, to najważniejsze, żebyś była z nim w 100% szczera- wiem, ze to może być trudne, ale tylko w ten sposób, psycholog będzie w stanie skutecznie Ci pomóc.

#1880 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 13 stycznia 2011 - 10:39

Rozumiem, ja nigdy nie miewałam takich schiz, ze wydaje mi się, ze coś się rusza na ścianie a tak nie jest.

Piszę list do psychologa.