Mam doła :(
Napisano 15 września 2010 - 20:05
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 15 września 2010 - 20:18
ta sama sytuacja co u mnie..chłopak na budowie zapierniczał, a dziewczyna w domu nic nie robiła kompletnie.
ale można zwariować..przyjdzie po pracy a tu nie ma co robić..żadnego zajęcia..
tylko kanapa i tv..na dworze zimno,ciemno nie ma gdzie pójść....to chyba takie uroki jesienni..łapie depresja,

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 15 września 2010 - 20:39
ale można zwariować..przyjdzie po pracy a tu nie ma co robić..żadnego zajęcia..
tylko kanapa i tv..na dworze zimno,ciemno nie ma gdzie pójść....to chyba takie uroki jesienni..łapie depresja
a ja twojego chlopaka rozumiem. sama pracowalam na wakacjach w firmie gdzie sie nie obijalo tylko niekiedy trzeba bylo robic i tyle. wracalam do domu to nie mialam doslownie na nic ochoty. Jak konczylam o 15 to jeszcze ok, ale 23 to tylko myc i do spania. Wiec po czesci rozumiem twojego chlopa. Jednak domyslam sie jak ty sie z tym wszystkim musisz czuc. Tak jak napisala kasienka89 moze zorganizuj cos w domu jakies zajecie. Zeby nie bylo nudno. Trzeba pomyslec
Napisano 16 września 2010 - 07:38
Napisano 16 września 2010 - 08:59
Tylko? A może zajmiesz się jakimś hobby? Może zamiast nudzić się na kanapie przed tv znajdziesz coś w domu do zrobienia? może koło domu?tylko kanapa i tv..
nie jesieni tylko nudy ... Znajdż sobie jakieś zajęcie. Nikt nie każde Ci rowów kopać, ale jakieś hobby chyba masz? Zajmij się nim, albo weź książkę kucharską i naucz się nowych dań, nie wiem ... haftować, jeżeli Cięto interesuje, albo robić paznokcie babkom... Cokolwiek, a zobaczysz, że dni będą leciały szybciej, nuda i humory znikną, a Ty zaczniesz inaczej postrzegać zmęczenie i swoje i chłopaka.to chyba takie uroki jesienni
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 16 września 2010 - 16:02
Jeszcze jedna rzecz - jak nie masz co robić, może zrób coś dla kogoś. Zapisz się na jakiś wolontariat, jak zobaczysz ogrom nieszczęścia innych ludzi, Twoje problemy wydadzą Ci się błahe. Powodzenia i nie dołuj się za długo, szkoda życia
Napisano 16 września 2010 - 17:02
Napisano 16 września 2010 - 18:31
a kino?? kawiarnia??tylko kanapa i tv
wystawa ?? do znajomych??
przciez nie ma zimy - 60
aby nie mozna było iść na spacer
no bo co miałam z nim robić
a bo ja wiem...przytulić?? pogadac ? zrobic sobie deser
pusic film??
pomysłów jest masa - tylko chcieć.
bzykać się!
hehJeszcze jedna rzecz - jak nie masz co robić, może zrób coś dla kogoś. Zapisz się na jakiś wolontariat, jak zobaczysz ogrom nieszczęścia innych ludzi, Twoje problemy wydadzą Ci się błahe. Powodzenia i nie dołuj się za długo, szkoda życia
tu przyznaje racje. Sama byłam wolontarjuszka przez 4 lata. Nie dość ze pomogłam to poznałam fajnych ludzi
a ...i znalazłam dzieki temu prace.
Wiec sie nie łam tylko do dzieła.
Napisano 18 września 2010 - 11:05
od rana już mam jakieś zajęcie tu na grzyby tu do znajomych..siłownie..staram się nie siedzieć w domu..o wiele lepsze mam samopoczucie...

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 01 października 2010 - 11:12
nie wiem..może to przez @
mam wrażenie że nie pasuje na to forum.
jakieś schizy mam
Napisano 01 października 2010 - 11:16
Masz, maszjakieś schizy mam
mam wrażenie że nie pasuje na to forum
Napisano 01 października 2010 - 11:19
Dlaczego tak to odbierasz?Uśmiechnij się.Wydaje mi się ,że wszystko jest ok.Ja także czasami miewam takie wątpliwości,że tu nie pasuję.Różnica pokoleń?Może i tak,ale już zżyłam się z dziewczynami,że nawet miotłą mnie nie przepędząmam wrażenie że nie pasuje na to forum.
jakieś schizy mam
Napisano 01 października 2010 - 11:42
schizy i fochySajuri napisał/a:
jakieś schizy mam
Masz, masz
omajgad niech ten @ sie skonczy
no ale w ty zrzyte ze soba a ja nowa ...Sajuri napisał/a:
mam wrażenie że nie pasuje na to forum
ot, durna, jesteś Babolem, a wszystkie Babole tutaj pasują
dobra nie marudze już
a to sama nie jestem.Dlaczego tak to odbierasz?Uśmiechnij się.Wydaje mi się ,że wszystko jest ok.Ja także czasami miewam takie wątpliwości,że tu nie pasuję
nie..to chyba nie to że sa osoby co maja 20 lat a ja 30Różnica pokoleń
raczej własnie to że jestem nowa.
I myśle albo mam schizy
Także głowa do góry.
Napisano 01 października 2010 - 11:52
Każda z nas kiedyś była nowa, a poza tym, wydaje mi się, że jesteś bardzo zrzyta z namino ale w ty zrzyte ze soba a ja nowa
O, głowa do góry, pierś do przodu i nie marudzimydobra nie marudze już
Napisano 01 października 2010 - 12:00
a jest co wypiąćpierś do przodu
Dzieki Kasieńka
przejdzie mi..
Napisano 01 października 2010 - 12:14
co ty piszesz wogóle..jesteś tu dość długo ...zauważyłam po postach ze jesteś lubiana przez kobitki na tym forummam wrażenie że nie pasuje na to forum.
![]()
jakieś schizy mam
Napisano 01 października 2010 - 18:17
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 października 2010 - 11:13
to jednak zachodzeja tez czasem na poczatku zachodziłam za skore niektórym tutaj
no ja też.bo strasznie lubie tu byc
ho ho jeszcze mysle ze 3 dnihormonki sie ureguluja
ale wystarczy zobaczyć niektore tematy że forumki wieksza uwage zwracaja na ta forumke ktora już długo jest
No ale wiele z was widziało sie w realu, pisze na gg itp
Ot czasem czuje sie obco.
Ale wkocnu jestem dopiero 66 dni
Napisano 02 października 2010 - 11:21
JA CZUJE TO SAMO..ale z początku jak się jest "nowym na forum"jest się nie zauważanym.. po jakimś czasie dopiero zaczyna się poznawać wszystkie forumowiczkiale wystarczy zobaczyć niektore tematy że forumki wieksza uwage zwracaja na ta forumke ktora już długo jest
No ale wiele z was widziało sie w realu, pisze na gg itp
Ot czasem czuje sie obco.