Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam doła :(

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2238 odpowiedzi w tym temacie

#1741 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 15 września 2010 - 20:05

ewelina zrozum, że chłopak po pracy ma prawo być zmęczonym i nie mieć ochoty na nic. Ja swego czasu miałam podobnie, też się wkurzałam, że po Jego pracy nic nie robiłam. Poszłam ja tyrać, i co? I w końcu zrozumiałam, że po prostu brak jest sił na cokolwiek. A zresztą, możesz wymyśleć jakieś rozryki w domu, nawet głupie puzzle mogą być fajną zabawą. Ja z D. często gramy w gry planszowe itd. i też jest fajnie. A jeszcze jedno: moi znajomi z tego powodu się rozstali po 5 latach związku. A co śmieszne, chłopak na budowie zapierniczał, a dziewczyna w domu nic nie robiła kompletnie. Popatrz na to z boku, śmieszne, prawda?
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#1742 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 15 września 2010 - 20:18

chłopak na budowie zapierniczał, a dziewczyna w domu nic nie robiła kompletnie.

ta sama sytuacja co u mnie..
ale można zwariować..przyjdzie po pracy a tu nie ma co robić..żadnego zajęcia..
tylko kanapa i tv..na dworze zimno,ciemno nie ma gdzie pójść....to chyba takie uroki jesienni..łapie depresja,
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#1743 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 15 września 2010 - 20:39

ale można zwariować..przyjdzie po pracy a tu nie ma co robić..żadnego zajęcia..
tylko kanapa i tv..na dworze zimno,ciemno nie ma gdzie pójść....to chyba takie uroki jesienni..łapie depresja

a ja twojego chlopaka rozumiem. sama pracowalam na wakacjach w firmie gdzie sie nie obijalo tylko niekiedy trzeba bylo robic i tyle. wracalam do domu to nie mialam doslownie na nic ochoty. Jak konczylam o 15 to jeszcze ok, ale 23 to tylko myc i do spania. Wiec po czesci rozumiem twojego chlopa. Jednak domyslam sie jak ty sie z tym wszystkim musisz czuc. Tak jak napisala kasienka89 moze zorganizuj cos w domu jakies zajecie. Zeby nie bylo nudno. Trzeba pomyslec

201407101662.png

#1744 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 września 2010 - 07:38

Czasami, Ewelina344 ,ludzie muszą troszkę odpocząć od siebie.A jeśli widzicie się często to nawet wskazane,by móc po kolejnym spotkaniu mieć nawet o czym podyskutować.Facet zmęczony po pracy,nie dziw się.Dobrze,ze odstawiłaś go do domciu.Może powinnaś spotkać się z jakąś znajomą z którą dobrze się czujesz,wspólny wypad na zakupy,na ploty,czy kawę.Jakiś spacer,ćwiczenia relaksacyjne,wyciszające.Czy chociażby zwykłe malowanie węglem na kartonie.Fajna sprawa,potem w antyramę i na ścianę,lub jako prezent dla faceta. ;-)

#1745 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 września 2010 - 08:59

tylko kanapa i tv..

Tylko? A może zajmiesz się jakimś hobby? Może zamiast nudzić się na kanapie przed tv znajdziesz coś w domu do zrobienia? może koło domu?

to chyba takie uroki jesienni

nie jesieni tylko nudy ... Znajdż sobie jakieś zajęcie. Nikt nie każde Ci rowów kopać, ale jakieś hobby chyba masz? Zajmij się nim, albo weź książkę kucharską i naucz się nowych dań, nie wiem ... haftować, jeżeli Cięto interesuje, albo robić paznokcie babkom... Cokolwiek, a zobaczysz, że dni będą leciały szybciej, nuda i humory znikną, a Ty zaczniesz inaczej postrzegać zmęczenie i swoje i chłopaka.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1746 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 16 września 2010 - 16:02

ewelina344, wiem, że jak się nie pracuje, to nieraz nawet się nie chce z łóżka wstać, bo po co? Sama miewałam takie dni, ale u Ciebie to raczej dłużej trwa, więc trza coś z tym zrobić. Dziewczyny już napisały co możesz zrobić sama, a ja jeszcze dodam co możecie robić razem jak Wam się nudzi - bzykać się! :mrgreen: albo chociaż miziać, smyrać, łaskotać, całować - poprawa humoru gwarantowana :-P jak już się namiziacie, idźcie sobie na spacer/basen/do kawiarni, a jak Wam się nie chce tyłka ruszać, to usiądźcie sobie i pograjcie w coś, zróbcie setkę zdjęć z głupimi minami :-D no nie wiem, trochę szalenstwa wprowadźcie po prostu ;-)

Jeszcze jedna rzecz - jak nie masz co robić, może zrób coś dla kogoś. Zapisz się na jakiś wolontariat, jak zobaczysz ogrom nieszczęścia innych ludzi, Twoje problemy wydadzą Ci się błahe. Powodzenia i nie dołuj się za długo, szkoda życia ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1747 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 16 września 2010 - 17:02

Ewelino (imienniczko moja ;-) ), ja z kolei nie rozumiem gadania "takie uroki jesieni". Moim zdaniem to jedynie zganianie niechęci do niczego, na powszechnie smutna porę roku. Ja sama teraz tkwię na bezrobociu. Od miesiąca. Mój równiez jest kierowcą, tak jak twój. I wiesz co? Przez ten miesiąc ani razu (hm...może przez chwilę jednego dnia) nie nudziłam się. Kiedyś rówież propagowałam taki styl życia (jeszcze zanim zaczęłam pracować)- leniuchowanie na kanapie przed TV. Teraz po prostu nie wyobrażam sobie tego...jak siedzę tak przez dłuższą chwilę w środku dnia to po prostu do głowy dostaję. Cały czas staram sie być w ruchu, jeżdzę na grzyby, sprzątam oba domy (u siebie i u rodziców), piszę CV (które zajmują sporo czasu- serio ;-) ). Zauważyłam, że pomimo iż nie pracuję, to nie mogę się czasem z niektórymi rzeczami powyrabiać. :-P Dlatego radzę Ci kochana, zebyś się wzięła za siebie. Wymyśl sobie jakieś zajęcie. Jazdę na rowerze, robienie na drutach, czytanie książek. Staraj się też zrozumieć Twojego chopaka, który chcę sobie z Tobą poodpoczywać. A Ty odsyłając go do domu, bo nic Ci się nie chce, pokazałaś jedynie że jesteś leniwa, a na prawdę faceci nie lubią leniwych kobiet. Także bierz fona i zaproś go na spacer etc. :-P

#1748 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 września 2010 - 18:31

tylko kanapa i tv

a kino?? kawiarnia??
wystawa ?? do znajomych??
przciez nie ma zimy - 60
aby nie mozna było iść na spacer

no bo co miałam z nim robić

:roll:
a bo ja wiem...przytulić?? pogadac ? zrobic sobie deser ???
pusic film??
pomysłów jest masa - tylko chcieć.

bzykać się!

<umieraam></span> :* uwielbiam Cie

Jeszcze jedna rzecz - jak nie masz co robić, może zrób coś dla kogoś. Zapisz się na jakiś wolontariat, jak zobaczysz ogrom nieszczęścia innych ludzi, Twoje problemy wydadzą Ci się błahe. Powodzenia i nie dołuj się za długo, szkoda życia

heh
tu przyznaje racje. Sama byłam wolontarjuszka przez 4 lata. Nie dość ze pomogłam to poznałam fajnych ludzi
a ...i znalazłam dzieki temu prace.:)
Wiec sie nie łam tylko do dzieła.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1749 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 18 września 2010 - 11:05

dzięki dziewczyny ;* za rady zmobilizowaliście mnie ;-)
od rana już mam jakieś zajęcie tu na grzyby tu do znajomych..siłownie..staram się nie siedzieć w domu..o wiele lepsze mam samopoczucie... ;-) po prostu się''zamuliłam''od nic nie robienia.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#1750 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 01 października 2010 - 11:12

dzis mam doła.. co u mnie jest raczej rzadkością
nie wiem..może to przez @
mam wrażenie że nie pasuje na to forum. <bezradny></span>
jakieś schizy mam ;/

#1751 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 01 października 2010 - 11:16

jakieś schizy mam

Masz, masz :-P

mam wrażenie że nie pasuje na to forum

<sedzia></span> ot, durna, jesteś Babolem, a wszystkie Babole tutaj pasują :mrgreen:

#1752 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 01 października 2010 - 11:19

jakieś schizy mam ;/

Dlaczego tak to odbierasz?Uśmiechnij się.Wydaje mi się ,że wszystko jest ok.Ja także czasami miewam takie wątpliwości,że tu nie pasuję.Różnica pokoleń?Może i tak,ale już zżyłam się z dziewczynami,że nawet miotłą mnie nie przepędzą :-P <umieraam></span> <trele></span> .Także głowa do góry. <pocieszacz></span>

#1753 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 01 października 2010 - 11:42

Sajuri napisał/a:
jakieś schizy mam
Masz, masz

schizy i fochy ;/
omajgad niech ten @ sie skonczy

Sajuri napisał/a:
mam wrażenie że nie pasuje na to forum

ot, durna, jesteś Babolem, a wszystkie Babole tutaj pasują

no ale w ty zrzyte ze soba a ja nowa ...
dobra nie marudze już :-P

Dlaczego tak to odbierasz?Uśmiechnij się.Wydaje mi się ,że wszystko jest ok.Ja także czasami miewam takie wątpliwości,że tu nie pasuję

a to sama nie jestem.

Różnica pokoleń

nie..to chyba nie to że sa osoby co maja 20 lat a ja 30 :-P
raczej własnie to że jestem nowa.
I myśle albo mam schizy <umieraam></span> że jedna osoba by mnie stad wykurzyła chetnie .

Także głowa do góry.

<przytul></span>

#1754 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 01 października 2010 - 11:52

no ale w ty zrzyte ze soba a ja nowa

Każda z nas kiedyś była nowa, a poza tym, wydaje mi się, że jesteś bardzo zrzyta z nami :)

dobra nie marudze już

O, głowa do góry, pierś do przodu i nie marudzimy <przytul></span>

#1755 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 01 października 2010 - 12:00

pierś do przodu

a jest co wypiąć :lol:
Dzieki Kasieńka

przejdzie mi..

#1756 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 01 października 2010 - 12:14

jakieś schizy mam ;/

co ty piszesz wogóle..jesteś tu dość długo ...zauważyłam po postach ze jesteś lubiana przez kobitki na tym forum ;-) głowa do góry to przejściowe.

#1757 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 01 października 2010 - 12:43

Sajuri to na pewno hormony zwiazane z @.
Co to w ogole za glupoty tutaj wypisujesz. pasujesz na to forum ;-)
Wiec koniec marudzenia. Głowa do góry i nie marudzić :-P

201407101662.png

#1758 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 października 2010 - 18:17

sajuri :* :* spokojnie, ja tez czasem na poczatku zachodziłam za skore niektórym tutaj <cfany1></span> ale nigdy nie myslałam, ze mogłabym tu nie pisac :D bo strasznie lubie tu byc. wiec głowa do gory :-) hormonki sie ureguluja i bedziesz jak nowonarodzona :-) <pocieszacz></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1759 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 października 2010 - 11:13

ja tez czasem na poczatku zachodziłam za skore niektórym tutaj

to jednak zachodze ???
<umieraam></span>

bo strasznie lubie tu byc

no ja też.

hormonki sie ureguluja

ho ho jeszcze mysle ze 3 dni :lol: wytrzymacie ?? <umieraam></span>
ale wystarczy zobaczyć niektore tematy że forumki wieksza uwage zwracaja na ta forumke ktora już długo jest
No ale wiele z was widziało sie w realu, pisze na gg itp
Ot czasem czuje sie obco.
Ale wkocnu jestem dopiero 66 dni

#1760 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 02 października 2010 - 11:21

ale wystarczy zobaczyć niektore tematy że forumki wieksza uwage zwracaja na ta forumke ktora już długo jest
No ale wiele z was widziało sie w realu, pisze na gg itp
Ot czasem czuje sie obco.

JA CZUJE TO SAMO..ale z początku jak się jest "nowym na forum"jest się nie zauważanym.. po jakimś czasie dopiero zaczyna się poznawać wszystkie forumowiczki :-P a one poznają ciebie.