Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam doła :(

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2238 odpowiedzi w tym temacie

#1781 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 października 2010 - 09:28

Ona ma tylko studia...a czasu tyle co ja. To dopiero można oszaleć.

a ja chyba jeszcze gorzej bo tylko dom na glowie. :lol:
Kursu angielskiego , wystaw, i Klubu Mam nie biore pod uwage .Bo tylko wypada mi to raz w tyogodniu,
wiec w moim przypadku mozna oszaleć.
Albo jak kolezanka... siedzi w domu z dzieckiem i ..już ja trafia.
A tu o prace cieżko to raz, a dwa - dopiero co wyszłam z choroby.
I niedokonca czuje sie na siłach.

No i .... muszę być CIERPLIWA.

bedzie dobrze, zoabczysz jeszcze bedizesz mieć taka chwile jak ja kiedys kiedy myslałam " kurcze tak tydzien nic nie robic "

Postanowiłam zrobić sobie dziś listę typu co mam

tez ja kiedyś robiłam. Pomaga.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1782 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 14:03

Od wczoraj wieczorem mam kiepski humor.Nachodzi on w ciągu dnia falami.Mąż mnie drażni do tego stopnia,że zdjęłam obrączkę i rzuciłam do szafki.Niech leży.A wszystko zaczęlo sie od teJ dziewuchy w krótkiej spódniczce.Widzialam wzrok mojego faceta,PATRZYŁ TAK JAKBY CHCIAŁ POWIEDZIEĆ,DLACZEGO TY NIE MOŻESZ ZALOŻYĆ TAKIEJ KRÓTKIEJ KIECKI I WYSOKICH BUTÓW.Przecież,kurka nie ubiorę się jak spod latarni.To dziewczę tak wyglądało.No wszystko mnie drażni.Nie odzywam się do niego od wczoraj.Poszedl wściekły do pracy.Ani ja,ani on nie smsuje i nie dzwoni.
Musiałam się wam wygadać :-|

#1783 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 14:31

viola, viola to tylko chwilowe ;-) jeszcze dziś się pogodzicie.
faceci to wzrokowcy...krótka spódniczka i szpilki...na to nie da się nie zwrócić uwagi...popatrzeć można to nic złego..ja sama patrze na takie dziewczyny :-D i sobie mysle wow ale bym chciała mieć takie nogi..figurę.. :-D nie,żebym była innej orientacji.. :mrgreen: no ale jak ktoś jest ubrany tak wyzywająco ,to nawet ja nie przejdę koło takiej "osoby", obojętnie :-P muszę zerknąć..to jest taki odruch..niekontrolowany :mrgreen: a co dopiero faceci??...nie powinniście się kłócić o takie rzeczy..możesz pokazać,ze ci się to nie podoba...ale żeby od razu awantury>? <bezradny></span>
jest z tobą..to znaczy,że ciebie akceptuje taką jaką jesteś..bez tych miniówek i butów na obcasie...dla twojego męża żadna z tym lalek nie jest piękniejsza od ciebie ;-) na prawdę ta kłótnia między wami jest zbędna. ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#1784 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 14:37

viola, Rybko patelnią go przez łeb, niech sobie przypomni, ze ma obok siebie jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie :* Albo na zgodę- żeby nie było, że przemoc w rodzinie- ubierz się jednak "jak spod latarni", wieczorem, w sypialni... ;-)

Rozumiem, że złapałaś dołka, ale on Cie kocha i jesteś dla niego najpiękniejsza na pewno, tylko czasem nie pomyśli ;-)

Będzie dobrze <przytul></span>

#1785 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 14:41

Może i rzeczywiście szukam dziury w całym,ale wiem ,że chciałby bym chodziła w krótkich kieckach,ale ja mam na tyle samokrytyki,że jak ma się potężne uda to nie wkłada się mini.
Sama jestem wściekła na siebie,ze daleko mi do ideału.

na prawdę ta kłótnia między wami jest zbędna.

Najśmieszniejsze jest to,że nie wymieniliśmy miedzy sobą ani zdania.Po prostu w ciszy wracaliśmy do domu,ani nic ,żadnego zdania.Rano wyszedł do pracy i także była cisza.

#1786 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 14:44

viola, samokrytyka jest ok- ale na ulicę ;-) Przed mężem myślę naprawdę nie masz co się wstydzić <przytul></span> I to nie to, ze szukasz dziury w całym- na pewno zabolało :*

#1787 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 14:50

Dlaczego ten świat jest tak skonstruowany ze panowie to wzrokowcy.Muszę się wziąć do kupy,bo z tego nic nie będzie.Ale wielka ulga jak się człowiek wyżali .Już kiedyś zazdrość o mało nie zniszczyła mi związku.Zaczyna się powtórka z rozrywki.Myslałam,ze już wyrosłam z tego.

Dzieki dziewczyny,że jesteście ze mną ;* ;* ;*

#1788 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 14:56

Myślę,ze trzeba to wyjaśnić na spokojnie, szkoda Twoich nerwów viola, powiedz mężowi wyraźnie ,że drażni Cie takie zachowanie i nie lubisz jak ogląda sie za innymi. Powiedz,że Ci przykro z tego powodu, moze mąz nawet dokładnie nie wie o co poszło ?Jesteście małżeństwem, wybrał Ciebie za żonę taką jaka jesteś, myślę,że takie przypadkowe spojrzenie w stronę innej kobiety nic nie znaczy... Byc moze tak jak piszesz chciałby zobaczyc Cie w czymś bardziej odważnym, moze razem wybierzecie sie na zakupy i kupisz sobie jakąś spódniczkę?
Dołączona grafika

#1789 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 15:05

viola proszę się nie dołować :-D mam nadzieję, że szybko zły humorek minie, eh z facetami, tacy już są, dziś się spojrzy a jutro nie będzie o tym pamiętał ;-) Nie myśl o tym że nie jesteś idealna- nikt nie jest :-) a ja mam przeczucie, że mężowi jest głupio i dziś już wszystko będzie w normie ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#1790 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 15:07

Najśmieszniejsze jest to,że nie wymieniliśmy miedzy sobą ani zdania.Po prostu w ciszy wracaliśmy do domu,ani nic ,żadnego zdania.Rano wyszedł do pracy i także była cisza.

ty się do niego nie odzywałaś..no przez to, że zerknął na tą laskę..a on czemu się nie odzywał do ciebie??? <bezradny></span> nie rozumiem...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1791 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 15:20

viola, tak jak piszą dziewczyny, szkoda Twoich nerwow, on spojrzal na inna, ale mysle, ze raczej nie przywiazuje do tego uwagi, moze tamta miala ladne nogi, ale Ciebie wybral bo Ty dla niego jestes idealem pod kazdym wzgledem ;-) Powiedz mu po prostu, ze to Cie zdenerwowalo i ze jak juz musi niech robi to bardziej dyskretnie :-P Oni zawsze patrza i beda patrzec, taka juz ich meska natura <bezradny></span> W koncu to nasze gorsze polowki :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1792 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 15:23

,ze daleko mi do ideału

ale czy mąz chciałbym mieć taki ideał ???

faceci to faktycznie wzrokowce... coś w tym jest. Ja jednak uważam że jesli robi to za czesto to trzeba powiedzieć że nam sprawia to przykrość a nie godzić sie na to no bo " oni to już tacy są "
Wiec jesli bedzie to zbyt czesto - powiedz mu.
A teraz już sie trzeba pogodzić :) Ani Tobie ani jemu takie napiecie dobrze nie wyjdzie.
Wiec troche luzu, wiary w siebie ;-)

#1793 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 15:35

a on czemu się nie odzywał do ciebie???

bo pewnie się zdenerwował,że bezpodstawnie się czepiam a zna już mnie prawie19 lat i wie co oznacza mina albo foch który strzelę.

Z pracy wróci przed dwudziestą.Zobaczymy.
Dziewczyny jeszcze raz dziekuję za wasze wsparcie. ;-)

Może obydwoje mamy jakiś kryzys wieku średniego. :-D

#1794 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 15:44

bo pewnie się zdenerwował,że bezpodstawnie się czepiam a zna już mnie prawie19 lat i wie co oznacza mina albo foch który strzelę.

wow tak cie dobrze zna ;-) ,to super:) rozumiecie się bez słów.
Troszkę taki dumny jest...ani słowa..wytłumaczenia..albo przeprosiny jakieś...no ale..faceci ;-) tacy są...ciężki orzech do zgryzienia.

Z pracy wróci przed dwudziestą.Zobaczymy.

tylko nie miej sfochowanej miny :mrgreen: a zobaczysz będzie dobrze.Normalnie się do niego odzywaj...jesli on zacznie z tobą rozmawiać,jednak spokojnie wytłumacz mu, że zle się z tym czujesz jak aż tak wbija wzrok w inne laski
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1795 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 16:11

Chyba będzie dobrze.Przysłał mi smsa o treści-,,Żeby mi takie fochy były ostatni raz.Przecież wiesz ,ze Cie kocham''.

Aż mi się mina uśmiechnęła,dziewczyny. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

#1796 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 16:33

no widzisz wiedziałam,że będzie dobrze :-) może przemyślał i zrozumiał,że sie głupio poczułaś, zakładaj obrączkę na palucha i nie gniewaj sie już na męża!Pogadajcie jeszcze,żeby juz nigdy nie było takich sytuacji.
Dołączona grafika

#1797 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 16:40

viola, no widzisz..jest dobrze, no i tak ma być!!!fajnie z jego strony, że się pierwszy odezwał..nie uniósł się męską dumą..hehe ;* ;* ;*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1798 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 16:30

Jakis dołek mnie dopadł. Sama nie wiem nawet czemu.. <bezradny></span>
Moż edlatego że skonczyły się świeta?? wiecie..najpierw ta cała bieganina , tyle trzeba zrobić, załatwić...a tu nagle koniec magii, codzienność, nie trzeba juz nic przygotowywać...poza tym ..
tyle osób życzyło mi dziecka a ja nawet nie wiem czy to marzenie się spełni..moje i ich marzenie. Może wszystkich zawiode...
Może to efekt siedzienia w domu ?? człowiek czuje sie taki bezwartościowy..

#1799 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 16:38

Jakis dołek mnie dopadł. Sama nie wiem nawet czemu.. <bezradny></span>
Moż edlatego że skonczyły się świeta?? wiecie..najpierw ta cała bieganina , tyle trzeba zrobić, załatwić...a tu nagle koniec magii, codzienność, nie trzeba juz nic przygotowywać...poza tym ..

Wiem co czujesz, teraz kiedy sobie pomyślę ile to było stresu przed tymi świętami, no i kupowanie prezentów, to aż by się chciało aby to wszystko znowu się działo <bezradny></span>

Może to efekt siedzienia w domu ?? człowiek czuje sie taki bezwartościowy..

Ja też dostaję powoli nerwicy z powodu tego siedzenia w domu, już nie chodzę do szkoły 8 miesięcy, a pracy jak nie było tak nie ma :evil: :-/

#1800 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 16:45

Wiem co czujesz, teraz kiedy sobie pomyślę ile to było stresu przed tymi świętami, no i kupowanie prezentów, to aż by się chciało aby to wszystko znowu się działo

stresu nie było :) raczej...zabieganie,czyli coś co lubie, czas zajety od A do Z.

Ja też dostaję powoli nerwicy z powodu tego siedzenia w domu, już nie chodzę do szkoły 8 miesięcy, a pracy jak nie było tak nie ma

ha hu zponad rok..dokładnie to rok i 5 miesiecy....niestety.

I zaczynam wierzyć w brednie że jestem do niczego. A przecież nie jestem.