zwiazek bez seksu (przynajmniej na razie:))
Napisano 13 października 2008 - 08:00
Napisano 13 października 2008 - 11:52
Dowód napisalam w cudzyslowie , raczej mialam na mysli potwierdzenie, choc i to brzmi dziwacznie no.
Niech bedzie : seks w zwiazku jest dopełnieniem i juz
Napisano 13 października 2008 - 20:55
a pozniej okaze sie w lozku kopletnie niedopoasowany do mnie...
Jakie niedopasowanie??? Szok.
Każdy facet ma to samo kobieta każda też, więc o żadnym niedopasowaniu nie ma mowy, chyba, że mówisz o niedopasowaniu w sensie swoich upodobań. Ale to już jest inna bajka...
Uwierz mi, ze też tak myślałam jak Ty, ale pomyśl o tym, że może teraz on też tak uważa, a co będzie jak mu się odwidzi???seks przynajmniej dla mnie nie jest wyladowaniem napiecia fizycznego jak to u niektorych bywa... dla mnie to niesamowita bliskosc laczaca dwoje ludzi nie tylko pod wzgledem cielesnym ale takze emocjonalnym.. to oddawanie siebie w pelni drugiej osobie...
Napisano 14 października 2008 - 08:52
ale nie jest to najwazniejsze w naszym zwiazku i mysle ze nawet jak brakuje tego rzez jakis dluzszy czas to nic sie nie dzieje bo wiem ze sie kochamy i bez tego a sex jest tylko dodatkiem i urozmaiceniem oczywiscie zbliza bardzo ale najwazniejszy na pewno nie jest
Napisano 14 października 2008 - 09:09
EDIT Nie widzę w tej wypowiedzi żadnej generalizacji.
Napisano 14 października 2008 - 09:11
Napisano 14 października 2008 - 16:19
Napisano 14 października 2008 - 16:23
no wybacz ale to nie jest czyjś wymysł tylko wolna wola każdego człowieka ...Całe to powstrzymywanie się od seksu przed małżeństwem jest wymysłem kościoła
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 października 2008 - 16:27
Napisano 14 października 2008 - 16:37
Uwierz mi, ze też tak myślałam jak Ty, ale pomyśl o tym, że może teraz on też tak uważa, a co będzie jak mu się odwidzi???
kochana uwierz mi ze jemu sie nie odwidzi... lubie seks. oboje lubimy.. nie ma w tym nic zlego... a oprocz tego ze to niebywala przyjemnosc to dla mnie jeszcze ogromna blisokosc z drugim czlowiekiem i zwiazek nie tylko cial ale tez dusz to cos w tym zlego ?? nie sadze...
Napisano 14 października 2008 - 16:39
Napisano 14 października 2008 - 16:39
prawdziwa miłosc to cos wiecej niz tylko dobry sex;)
a owszem z tym sie zgadzam.... seks napewno nie jest najwazniejszy jest wiele rzeczy bardziej istotnych... ale skoro moge dawac i czerpac przyjemnosc to po co mam to sobie odbierac ?? nie rozumiem... chyba jestem hedonistka poprstu... pozatym seks nie jest dla mnie tylko "wyladowaniem " jak juz wczesniej wspomnialam..
[ Dodano: 2008-10-14, 17:41 ]
a kto nie lubi sexu heheheh
ojj uwierz mi ze sa takie osoby... sama osobiscie znam dziewczyne ktora ma 22 lata fajnego chlopaka i temat seksu moze dla niej wogole nie istniec... mimo ze zdarza im sie wspolzyc to jednak to jest bardziej na sile z jej strony.. wiec sensu takiego seksu nie widze wcale
Napisano 14 października 2008 - 16:43
ciekawe jaki jest tego powód , czy nalezy do osób , którym seks do zycia nie potrzebny , czy poprostu nie podoba jej sie sposów w jaki robi to z tym konkretnym chłopakiemmimo ze zdarza im sie wspolzyc to jednak to jest bardziej na sile z jej strony.. wiec sensu takiego seksu nie widze wcale
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 października 2008 - 16:45
Napisano 14 października 2008 - 16:49
ciekawe jaki jest tego powód , czy nalezy do osób , którym seks do zycia nie potrzebny , czy poprostu nie podoba jej sie sposów w jaki robi to z tym konkretnym chłopakiem
nie mam pojecia... chociaz w rozmowach wychodzi ze jej to wogole nie kreci.. czasem ma straszna ochote ale to zdarza sie gora 3 razy w miesiacu... gora !!! ale normalnie to nie bardzo ..... to jest jej pierwszy partner seksualny wiec tez nawet pyrtalam czy moze on cos robi nie tak.. albo poprstu nie w ten sposob jak ona by chciala.. wiec stwierdzila ze raczej jest ok jesli juz wogole jest.. ale dla mnie to dziwne
Napisano 14 października 2008 - 16:50
Napisano 14 października 2008 - 16:50
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 października 2008 - 16:55
ma widac mniejszy temperament
albo wogole nie rozbudzony...
nie czerpie przyjemonosci.. nie ma orgazmow.. nie dizwie sie ze nie bardzo ma ochote... wiem orgazm to nie wszystko ale ona ogolenj przyjemnosci nie czerpie
Napisano 14 października 2008 - 16:56
Napisano 14 października 2008 - 17:03