Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciÄ…gajÄ…ca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

zwiazek bez seksu (przynajmniej na razie:))

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
345 odpowiedzi w tym temacie

#341 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 17:02

aż na wylot poznam faceta

nigdy nie wiadomo kiedy jest to 'na wylot' ;)

A ja nie wyobrażam sobie pójścia do łóżka z facetem, którego ledwie znam.
Fajnie, że to zbliża i wgl, ale jeśli związek okazałby się niewypałem, to potem bym się chyba zabiła z rozpaczy, że dałam się uwieść <bezradny></span> I takie tam podobne historie... ;)
Na pewno miałabym do siebie pretensje.

#342 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 17:07

jeśli związek okazałby się niewypałem, to potem bym się chyba zabiła z rozpaczy, że dałam się uwieść

Wszystko zależy od punktu widzenia. Ja na krótki związek, który okazał się pomyłką nie patrzę w kategoriach tego, że jakiemuś bezczelnemu draniowi udało się mnie uwieść, tylko jako fajne kolejne doświadczenie, które niekoniecznie fajnie się skończyło.
Po prostu nie potrafię odmawiać sobie przyjemności i tyle ;-)

#343 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 22:49

Ja z kolei uważam, że na wszystko przychodzi pora. Jeśli oboje z partnerów nie mają nic przeciwko by przez pewien czas żyć w celibacie to ok. Jeśli natomiast jedno z nich naciska na sex, a drugie tego nie chce to jest coś nie halo. Moim zdaniem pójście do łóżka to nie tylko przyjemności.

A ja nie wyobrażam sobie pójścia do łóżka z facetem, którego ledwie znam.

Też tak myślę. Nie jestem rzeczą, którą można się bawić. Mam do siebie szacunek. I wiem co jest dla mnie dobre, a co nie. I wiem na co mogę sobie pozwolić i kiedy :->

#344 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 11:29

Ja z kolei uważam, że na wszystko przychodzi pora. Jeśli oboje z partnerów nie mają nic przeciwko by przez pewien czas żyć w celibacie to ok. Jeśli natomiast jedno z nich naciska na sex, a drugie tego nie chce to jest coś nie halo. Moim zdaniem pójście do łóżka to nie tylko przyjemności.

I ja też się pod tym podpinam. Na swoim przykladzie wiem, że do tego trzeba trochę czasu. My z K, jeszcze do tego kroku się nie posuneliśmy, ale radzimy sobie inaczej :-P ... I szczerze, nie narzekam bo wiem, że jesli teraz jest już niesamowicie, to co dopiero będzie potem. :-)
Nie wyobrażam sobie związku bez seksu... Myślę, że jesli dwoje ludzi czuje tę prawdziwą potęge miłości, porządania, chemii...to nie da się tego tak po prostu odłożyć na kiedyś... Albo to jest , albo tego nie ma ;-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#345 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 grudnia 2012 - 19:39

ja nie widze nic zlego w tym ze dwoje ludzi uprawia sex , jesli robia to z wlasnej woli , oboje tego chca i jest im z tym dobrze to dlaczego nie. nie rzokladałam bym na to ze kobieta jest latwa etc , bo wtedy trzeba by powiedziec , ze facet tez jest łatwy. :mrgreen:

a mam pytanie do dziewczyn , które sa w kolejnym ziwazku , czy ten sex tak przychodzi na 2 -3 randce , czy jest jakis czas chodzenia iluś tygodni czy miesiecy bez sexu :?:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#346 Zuza

Zuza
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 15 grudnia 2012 - 20:10

Nie ma żadnych reguł,kazdy wie kiedy ten moment przychodzi,każdy czuje,że to własnie ten moment na sex.