ani jaI wiem, że gdyby kiedyś jeszcze mi przyszło zaczynać nowy związek, to na pewno bym tyle nie czekała. Zaznaczyłam tylko, że przez ten czas też było fajnie, nic nie uciekło.
Ok, bo będzie że jestem zbyt złośliwa
eee ja tam wyczytuje ze napalona
Napisano 26 kwietnia 2012 - 18:40
ani jaI wiem, że gdyby kiedyś jeszcze mi przyszło zaczynać nowy związek, to na pewno bym tyle nie czekała. Zaznaczyłam tylko, że przez ten czas też było fajnie, nic nie uciekło.
Ok, bo będzie że jestem zbyt złośliwa
Napisano 26 kwietnia 2012 - 18:41
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 26 kwietnia 2012 - 21:05
Napisano 26 kwietnia 2012 - 21:11
jak można błędem nazwać coś co się robi nagminnie a nawet planuje to na przyszłość?każdemu zdarzają się potyczki i błędy
Napisano 26 kwietnia 2012 - 21:31
jak można błędem nazwać coś co się robi nagminnie a nawet planuje to na przyszłość?
Napisano 26 kwietnia 2012 - 21:38
Skoro to Twoja sprawa to po co o tym piszesz w ogóle? Pisząc coś tutaj poddajesz to do oceny publicznej. Jeśli jej nie chcesz lub Cię ona boli to tego nie rób. Proste jak budowa cepa.Seks to tylko i wyłącznie moja sprawa i nikomu nic do tego
Napisano 26 kwietnia 2012 - 21:46
Skoro to Twoja sprawa to po co o tym piszesz w ogóle?
a kto mi zabroni w koncu to tylko forumNapisałaś co napisałaś, a teraz zmieniasz temat, odwracasz kota ogonem i piszesz, że być może zmyślasz?
Napisano 26 kwietnia 2012 - 21:51
Pisać to ja sobie mogę 1000 różnych rzeczy, a skąd wiadomo czy one są prawdą ile w tym prawdy.
Napisano 26 kwietnia 2012 - 21:58
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 26 kwietnia 2012 - 22:09
Pisać to ja sobie mogę 1000 różnych rzeczy, a skąd wiadomo czy one są prawdą ile w tym prawdy.
zgadzam sięForum to forum a nie wytwórnia bajek
Napisano 26 kwietnia 2012 - 23:36
Dyskusja, to dyskusja.Dziewczyny koniec dyskusji, bo nam się niemiło zrobi
To mnie rozwalilo na lopatki!!!!!moge wymyślać i pisać co mi się podoba a wy wszystko połykacie, co kto napiszę
Napisano 27 kwietnia 2012 - 01:01
Napisano 27 kwietnia 2012 - 07:15
Napisano 27 kwietnia 2012 - 07:18
Zgadza się,ale wszystko zależy od partnerów.Niektórzy uprawiaja sex byle jak,aby często,nie zadawalając partnerki,czy partnerów i robi się problem.Wówczas jedna ze stron narzeka.I podpinam się pod słowa innych forumek: to, że seks jest często wcale nie znaczy, że jest byle jaki.
Napisano 27 kwietnia 2012 - 07:32
a seks jest zawsze inny.
Niektórzy uprawiaja sex byle jak,aby często,nie zadawalając partnerki,
Napisano 27 kwietnia 2012 - 07:35
są , racja.Przecież sa takie przypadki.
Napisano 27 kwietnia 2012 - 07:48
Czyli wszystko kręci sie wokół ludzi,ich temperamentu,chęci zmian,chęci polepszenia jakości współżycia.Po prostu pracy nad związkiem.Ale wtedy tym bardziej powinno się robić to częściej, ćwiczyć różne techniki, wprowadzać urozmaicenie, żeby było dobrze!
Napisano 07 października 2012 - 10:51
Napisano 13 grudnia 2012 - 16:40
Napisano 13 grudnia 2012 - 16:46
A moim zdaniem między ten czas poznawania się, sprawdzania charakterów, zainteresowań i upodobań dobrze też wpleść seksTrzeba poznać swoje charaktery, upodobania i zastanowić się 'czy to to czego szukam'.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jak się bezboleśnie wyprowadzić z domu |
|
|
|
Bezwarunkowo darmowe konto osobiste |
|
|
|
🚀 Załóż Własną Firmę Bez Stresu |
|