Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

zwiazek bez seksu (przynajmniej na razie:))

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
345 odpowiedzi w tym temacie

#101 netka2

netka2
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 19:02

Każda kobieta mo swoje potrzeby i jeśli "potrzebujesz " tego to po prostu prozmawiaj z nim na ten temat...
Dołączona grafika
" Tylko Miłość jest sensem istnienia..."

#102 meg19

meg19
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 19:59

Zazwyczaj to faceci maja wieksza ochote na sex a tu wychodzi na to ze to ja taka napalona jestem :mrgreen:

#103 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 20:20

ja też strasznie napalona jestem, czasem bardziej niż mój facet:) Ale to nic złego.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#104 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 21:15

szczerze to troszke dziwaczna sprawa <bezradny></span> i nie zazdroszcze meg19 powinnas z nim powaznie szczerze porozmawiac powiedziec mu czego od niego oczekujesz zapytac sie czemu nie chce sprobowac przeciez nie ma sie czego wstydzic bac:-D kochacie sie pewnie i jak cos nie wyjdzie z pierwszym razem to trudno nikt nie jest doskonaly( nie zawsze wychodzi za pierwszym razem) :-D trzymam kciuk za was :-D

#105 meg19

meg19
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 21:54

Dzięki Madziu 88 kciuki napewno się przydadzą:):) Muszę z Nim jak najszybciej porozmawiać o tym, bo współżyjąc regularnie przez 2 lata a później przerwa 10 miesięcy nawet dłużej to nie na moje nerwy :P

#106 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 22:09

meg19, na argument wpadki jest tylko jedno wyjscie zabezpieczyc sie no bo jak on to widzi na dłuzsza mete :-/ natomiast troche to egoistyczne podejście z jego strony gdyz Jemu jest dobrze bo pieścisz go a on co .... :roll: W profilu masz wpisane 19 lat a Twój men ??
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#107 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 22:21

No taka przerwa też byłaby za długa dla mnie.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#108 meg19

meg19
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 09:07

Dla mnie też długo,ale póki co czekam cierpliwie na niego.Jak się spotkamy to o tym porozmawiam z Nim bo ile to można dłużej czekać :P
Calineczka Krzyś ma 21 lat więc tym bardziej mnie to troszkę dziwi,że ma takie podejście do tego. Wogóle wiecie co dziwne jest w tym wszytskim?tzn teraz już tak nie ma,ale cały czas był zazdrosny o moją prezszłość,ciągłe awantury o to,że kochałam się z kimś wczesniej przed Nim...że któs mnie dotykał itp,może po części z tego tez to wynika ale dziwi mnie to bardzo zważając na to,że nei daje mu żadnego powodu do tego żeby był zazdrosny.Myślę właśnie,że dominuje tutaj lęk przed wpadką. Przypomniała mi się jeszcze rozmowa na ten temat z Nim i on stwierdził,że on nie chce żebym brała tabletki bo to źle na zdrowie wpływa itp,to w jaki sposób niby on chce być pewny,że wszytsko będzie wporządku,bo ja bym nie potrafiła ciągle się skupiać tylko na tym czy gumka nam się zsunęła itp zważając na jego brak doświadczenia.

#109 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 12:21

meg19, ale czy On Tobie na przykład powiedzial, ze chce czekac do slubu albo jakos tak :?: Bo przeciez kiedys chyba zamierza sie z Toba kochać moze to cos wpolnego z jego wiarą :roll: <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#110 meg19

meg19
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 21 stycznia 2008 - 12:44

Z wiarą na pewno nie:):) To nie jest w jego stylu,żeby czekać do ślubu czy coś:)Nie powiedział mi nigdy czegoś takiego. W ogóle nie wiem jak zabrać się za tą rozmowę tak żeby go nie urazić, z drugiej strony też nie chcę żeby robił coś wbrew sobie,chcę żeby pragnął tego jak ja:)i żeby nasze pieszczoty opierały się na wspólnej przyjemności a nie tylko 1-stronnej.

#111 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 21 stycznia 2008 - 20:08

meg19, a mi się wydaje, że facet po prostu się wstydzi, że będzie miał wpadkę, że będzie gorszy od "poprzednich". Stąd też może wynikać zazdrość o Twoją przeszłość.. Skoro on jest prawiczkiem może się po prostu boi jak wypadnie... Porozmawiaj z nim o tym, spytaj sie o co mu tak naprawdę chodzi. Czy on nie czuje takiej potrzeby, nie jest gotowy, wstydzi się czy boi wpadki? Bo jak na razie to chyba Ty tego dokładnie nie wiesz, z w zależności od tego można tutaj poradzić co zrobić by to się zmieniło :)

A więc na samym wstępie - rozmowa :)

#112 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 22 stycznia 2008 - 15:17

meg19, moim zdaniem on sie boi, ze nie da sobie rady, ze nie bedzie ci dobrze. Szczera rozmowa.
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#113 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 10:42

zwiazek bez sexu -hmm nie wierze;)i nie moglabym miec faceta np bez ptaka;)hiihi

#114 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 12:15

Czekolada, nie kazdy tak odchodzi do tego. Chlopak musi miec jakis powod dlaczego narazie nie chce. A pozatym seks nie jest najwazniejszy- jest wazny ale nikt nie stawia go na 1 miejscu w zwiazku.

Dołączona grafika

#115 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:17

A jak bys tak miala przez pół życia nie uprawiać sexu?

#116 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:24

Byloby to napewno ciezkie dla mnie- ale nie to jest najwazniejsze. Nie jestem zwierzeciem ktore musi zaspokois poped seksualny.

A jak bys tak miala przez pół życia nie uprawiać sexu?

Pozatym nie sadze, ze przez 35 lat (optymistyczna wersja dlugosci mojego zycia-70 lat hehe) partner nie chial uprawiac seksu- mowimy tu bardzej o 2 latach. Nie kazdy od razu chce albo ma inny powod i trzeba to uszanowac.

Dołączona grafika

#117 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:29

wiesz ja to powiedziałam oglnie o abstynencji

#118 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:32

Ale jest duza roznica miedzy powiedzmy rok a miedzy 30 lat wedlug mnie .... Moze sie myle :)

Dołączona grafika

#119 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:34

jest ale ja Cie spytalam czy mogłabys na całe życie zrezygnowac z sexu...zreszta TYmłoda jestes twoj facet pewnie gdzies w podobnym wieku wiec tu nie powino byc prob;lemu z znudzeniem sexem albo cos bo wkoncu w takim wieku hormony szaleją

#120 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:37

Pewnie nie zrezygnowalabym- nie jestem zakonnica. Ale szanuje zdanie mojego chlopaka a on szanuje moje.
Sytuacja gdy przez cale zycie partner/partnerka nie chce uprawiac seksu jest chyba rzadko spotykana. A tytul tego tematu to : zwiazek bez seksu (przynajmniej na razie:))

Dołączona grafika