Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

zwiazek bez seksu (przynajmniej na razie:))

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
345 odpowiedzi w tym temacie

#81 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 06 września 2007 - 08:23

Wiesz mala ja też mówiłam zawsze że bede czekac do ślubu

Powiem szczerze, że myśmy tak na początku twierdzili oboje...

#82 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 07 września 2007 - 09:08

no tak.. jeśli się poznaje kogoś, zakochujemy się, jesteśmy parą przez długi czas ... ufamy sobie i pociągamy się nawzajem to chyba tak bez sexu to moim zdaniem nie da się .. i przed ślubem (jeśli ktoś zakładał że pozostanie dziewicą do ślubu) .. to rzecz ludzka że wtedy ludzi ciągnie do siebie i juz nie patrzą na zasady... po prostu mają na to ochote
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#83 zabcia

zabcia
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 12 września 2007 - 09:52

dla mnie zwiazek bez seksu to nie zwiazek! mysle, ze nie mozna budowac powaznego zwiazku bez seksu UWAGA trzeba do tego dojrzec i uwazam, ze 15 latka to jeszcze ma czas na powazne zwiazki! szczerze mowiac to jezeli moje kochanie nie chcialoby sie ze mna kochac, to nie wiem ile bym wytrzymala! dla mnie jest on najbardziej sexy na swiecie i duzo mi nie potrzeba, zeby miec na niego ochote <diabelek></span> SEKS CEMENTUJE ZWIAZEK <bzyklov></span>

#84 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 września 2007 - 09:55

SEKS CEMENTUJE ZWIAZEK

ale tylko obecny zwiazek ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#85 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 12 września 2007 - 11:03

SEKS CEMENTUJE ZWIAZEK

A z tym się nie zgadzam ;-)

#86 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 13 września 2007 - 15:47

no to mnie nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z przedmowczyniami. Mnie natomiast dzisiaj pozytywnie zaskoczył kolega z rownoległej klasy, który stwierdził, że on np. nie uznaje seksu przed ślubem, jest człowiekiem głębokiej wiary i stara się dotrzymać przyrzeczeń zlożonych samemu sobie;) niesamowicie podziwiam takich ludzi, a że kolega poprzez stereotyoy nie wygląda na takiego człowieka, naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył swoim dzisiejszym wyznaniem ;-)
żeglarski obóz. Mazury.

#87 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 13 września 2007 - 19:48

niesamowicie podziwiam takich ludzi

Ja również :)

#88 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 14 września 2007 - 12:04

zabcia napisał/a:
SEKS CEMENTUJE ZWIAZEK

A z tym się nie zgadzam ;-)

też się nie zgadzam z tym stwierdzeniem... związek przede wszystkim polega na miłości nie na sexie, to prawda sex w pewnym znaczeniu umacnia związek, ale nie jest najważniejszy
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#89 Sara

Sara
  • Użytkownik
  • 52 postów

Napisano 28 września 2007 - 09:39

dla mnie zwiazek bez seksu to nie zwiazek! mysle, ze nie mozna budowac powaznego zwiazku bez seksu

A to dlaczego?
Czemu to seks ma stanowić o tym, czy związek można uznać za poważny, czy nie?

My jesteśmy ze sobą ponad rok. Ja mam lat 19, on 21 i oboje zadecydowaliśmy, że to jeszcze nie czas. A nasz związek uważam za bardzo poważny. Ja formalnie należę już do jego rodziny, myślimy o zaręczynach, poświęcamy sobie naprawdę wiele. A to, że nie uprawiamy seksu? Co z tego? To tylko jeden z elementów miłości, a nie jej podstawowy filar.
Dołączona grafika

#90 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 29 września 2007 - 20:41

Nie seks świadczy o prawdziwości związku, lecz uczucia które są między partnerami. A że te uczucia prowadzą do seksu to już inna sprawa :-P
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#91 meg19

meg19
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 14:17

Jestem z Krzysiem od 10 miesięcy.Zależy nam bardzo na sobie.Ja wcześniej miałam 2 chlopaków z którymi się spotykałam,kochałam ich,uprawialiśmy sex itp tzn 2 osobno żeby nie było, że naraz:)
Natomiast Krzyś nie miał nikogo wcześniej i jestem jego pierwszą dziewczyną,póki co uprawiamy tylko petting i pieszczoty oralne,nic więcej.Ja pragnę czegoś więcej, ale on się boi wpadki.Co mam zrobić zważając na to,że mam duuuży temperament i potrzebuje tego.On nawet ostatnio powiedział mi,że nie będzie mnie już pieścił paluszkami bo się boi,że wpadniemy, a ja to barrdzo lubię :oops: Wiem,że to nei jest najważniejsze ale po części zbliża prawda i pozwala sprawić przyjemność drugiej osobie.
Wiem,że też by chciał tylko ten strach w nim siedzi,nie chce nalegać...
Czasem mi się wydaje,że jest samolubny trochę bo gdy sie pieścimy itp to zazwyczaj ja go doprowadzam do orgazmu itp a później już mnie nawet nie pieści itp,tylko mówi,że było miło a ja sobie wtedy myśle komu jak komu.Widzę,że się stara ale troche w nim egoizmu jest bo przede wszystkim 'bierze' a rzadko 'daje' od siebie...Nie wiem co robić <bezradny></span>

#92 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 14:32

Może się wstydzi, nie wie jak? Szczerze z nim pogadaj i powiedz mu co Ci na sercu leży.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#93 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 14:53

.On nawet ostatnio powiedział mi,że nie będzie mnie już pieścił paluszkami bo się boi,że wpadniemy

jeżeli z jego strony jest to tylko strach o wpadke to może razem poszukacie informacji na temat antykoncepcji?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#94 meg19

meg19
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 15:05

Rozmawialiśmy o tym, ale on wciąż ma stracha <bezradny></span>
Była taka jedna sytuacja,że już przyszło co do czego i on wyciągnął gumki i chciał działać,spytałam go tylko wtedy czy jest pewien,bo wiecie ja bym chciała,tylko nie chce żeby z 2 strony on też żałował tym bardziej,że jest prawiczkiem.A on wtedy powiedział,że nei jest pewien i nici z sexu wtedy były :-( Wstydzić się nei wstydzi,bo przecież jakby się wstydził to nie było tego co jest do tej pory tzn pieszczot takich

#95 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 16:29

Może boi się, że nieda sobie rady, w końcu to jego pierwszy raz i , że się skompromituje czy coś
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#96 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 16:47

ja też byłam pierwsza dla mojego miśka i w wileu sprawach był taki troche "dziki",ale jakoś powoli udało mi sie wytłumaczyc mu kilka rzeczy,troche go nauczyc no i było lepiej.może pomyśl o tabletkach antykoncepcyjnych?jeden problem by był z głowy
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#97 meg19

meg19
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 17:44

Hm a czy nie sądzicie,że jak zaczne tak o tym rozmawiać to on może pomyśleć,że tylko na tym mi zależy?

#98 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 17:55

nie sądzę, jeśli przedstawisz to tak jak nam to wątpię, wiesz Ty też masz potrzeby i chciałabyś, żebyście znaleźli jakieś wyjście, coś ustalili.

#99 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 18:17

Pogadaj z nim.... powiedz czego oczekujesz. Zastanowcie sie nad antykoncepcja (moze tabletki).

#100 meg19

meg19
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 20 stycznia 2008 - 18:25

Macie racje chyba poprostu szczerą rozmowa wszytsko zalatwie a jesli nie to nei wiem,ale zobaczymy ;-) Mam nadzieje ze to pozmoze