Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciÄ…gajÄ…ca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

zwiazek bez seksu (przynajmniej na razie:))

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
345 odpowiedzi w tym temacie

#181 Mystyc

Mystyc
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:00

a co sadzicie o zwiazkach bez seksu? czy takie istnieja? bo wg mnie sa najprawdziwsze.... ;-)

olaboga... nie chce wyjsc na jakiegos nie tolerancyjnego typa ale sorry dla mnie cos takiego byc nie moze...

kwestia wiary to jest zupelnie inny aspekt... biala sukienka to jest moze i motyw czystosci ale czy aby na pewno czystosci fizycznej ??? przeciesz seks jest czyms najnaturalniejszym na swiecie i zawsze tak bylo a dodatkowo jest przyjemny wiec dlaczego odmawiac sobie w zyciu przyjemnosci ???? sa osoby ktore sie na to decyduja i ok ale to w zwiazku musi byc decyzja obojga partnerow a nie ze kobieta powie ze po slubie a facet sie meczy przez 5 lat narzeczenstwa albo choodzi sobie do innej... milosc miloscia a potrzeby podstawowe potrzebami... natury sie nie oszuka...

love
Mystyc

#182 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:02

facet sie meczy przez 5 lat narzeczenstwa

jak kocha to sie nie męczy!

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#183 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:03

jak kocha to sie nie męczy!

albo tylko tak Ci mówi :-P

tak na poważnie : nie ma facetów, których taka sytuacja nie męczy. Są tylko tacy którzy są w stanie się z tym pogodzić :-P
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#184 Mystyc

Mystyc
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:07

ak kocha to sie nie męczy!

to jest natura... to tak jakbys odmawiala sobie snu caly czas ( drastyczne porownanie ale taka sama zasada ) tylko ze ze snaem jest tak ze dlugo nie wytrzymasz a z sexem mozesz trzymac postanowienie ale i tak kiedys nadejdzie taki dzien gdzie juz nie dasz rady :D

#185 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:07

albo tylko tak Ci mówi :-P

ba skąd wiesz ze jej mówi

no i znam takich którzy sie godzą :-P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#186 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:10

Pytanie co jeśli para czeka z seksem do ślubu, a potem okazuje się, że są kompletnie niedobrani w tym "temacie"?
Przecież seks TEŻ jest ważny w związku i jeśli nie będzie grało w seksie, to i w małżeństwie będzie do duszy...no chyba, że ktoś zamierza uprawiać seks, tylko w celu poczęcia potomstwa, czyli patrząc na standardowy model dzisiejszej rodziny - 2 razy w ciągu małżeństwa...

Co do białej sukni i czystości, to mi się kojarzy, że to zielony wianek był oznaką dziewictwa... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#187 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:12

Nie mówiłam o sobie, mam kuzynke, która 4 lata była w zwiazku bez seksu potem wzieli ślub i sa od 8 lat szczesliwym małżeństwem.
A co w sytuacj jak jestesmy z kims i on ulegnie wypadkowi albo zachoruje i nie mozliwy jest seks to najlepiej trzeba taką osobe rzucić żeby sie nie meczyć bo

natury sie nie oszuka

#188 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:13

Pytanie co jeśli para czeka z seksem do ślubu, a potem okazuje się, że są kompletnie niedobrani w tym "temacie"?

też właśnie miałem o tym pisać. To jest BARDZO ważny element małżeństwa. I co weźmiesz sobie kota w worku żeby później narzekać do końca życiaże kończy po 3 sekundach albo wogóle musię nie chce? Przecież to też może byc powód rozwodu...
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#189 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:13

a co w sytuacj jak jestesmy z kims i on ulegnie wydadkowi albo zachoruje i nie mozliwy jest seks to najlepiej trzeba taka osobe rzucić żeby sie nie meczyć bo
Mystyc napisał/a:
natury sie nie oszuka

a jaki to ma związek z seksem przed ślubem, czy z brakiem seksu..?
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#190 Mystyc

Mystyc
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:25

Nie mówiłam o sobie, mam kuzynke, która 4 lata była w zwiazku bez seksu potem wzieli ślub i sa od 8 lat szczesliwym małżeństwem.
A co w sytuacj jak jestesmy z kims i on ulegnie wypadkowi albo zachoruje i nie mozliwy jest seks to najlepiej trzeba taką osobe rzucić żeby sie nie meczyć bo

natury sie nie oszuka

sa przypadki losowe ale przeciez my rozmawiamy o tym ze dobrowolnie rezygnujemy z sexu.... totez napisalem ze musi to byc swiadomy wybor obojga partnerow a nie tylko 1 ze stron... sa rzeczy na ktore wplywu nie mamy i trzeba sie z nimi pogodzic ....

#191 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:25

Mozna wytrzymac, zapewniam. I facet tez moze. Ale jestem zdania ze jesli sie ufa i wie ze to ten, to moze nie warto sobie tego odmawiac?
To wszystko to chyba kwestia zaufania do partnera..
Tak juz jest ze teraz na slub czeka sie dobrych kilka lat a facet to jednak facet, nam duzo latwiej to zniesc.. Nikt nie mowi o tym zeby spac po miesiacu i z kazdym, ale z tym kogo sie naprawde kocha?

#192 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:32

Tak juz jest ze teraz na slub czeka sie dobrych kilka lat a facet to jednak facet, nam duzo latwiej to zniesc..

właśnie, kobietom jest łatwiej znieść życie bez seksu, faceci mają o wiele wiekszą potrzebę i moim zdaniem takie męczenie ich jest okrutne :-P Miłość, a potrzeby fizyczne to są dwie różne sprawy, a facet po prostu ma taką potrzebę fizyczną, żeby przekazywać komuś swoje geny, tak go natura stworzyła i nic na to nie poradzicie.

#193 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:36

Miłość, a potrzeby fizyczne to są dwie różne sprawy, a facet po prostu ma taką potrzebę fizyczną, żeby przekazywać komuś swoje geny, tak go natura stworzyła i nic na to nie poradzicie.

No z tym to juz nie przesadzaj bo mnie wkurzysz.
Nie jestes zwierzatkiem ktory musi zapladniac wszystko co sie rusza, po to masz rozum.

#194 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:39

Mirabelka__22 ma zupełną rację. Fakt, miłośc i popędy to dwie różne sprawy, ale jeżeli się kocha to można tę miłośc okazac właśnie poprzez powstrzymywanie swojej 'zwierzęcości'... A moim zdaniem dla chcącego nic trudnego ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#195 Mystyc

Mystyc
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:41

Nie jestes zwierzatkiem ktory musi zapladniac wszystko co sie rusza, po to masz rozum.

tu sie nie zgodze bo czlowiek tez jest zwierzeciem tylko ma mozg ale jednak instynkty pozostaja bo taka jest natura ludzi.... jestesmy zwierzetami i nic na to nie poradzimy ...

#196 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:46

Mystyc, wydaje mi się, że inne zwierzęta też mają mózgi :roll:
Poza tym chyba jednak coś nas różni od tych zwierząt, bo gdyby było inaczej to byśmy się nad tym teraz nie zastanawiali...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#197 Mystyc

Mystyc
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:48

Mystyc, wydaje mi się, że inne zwierzęta też mają mózgi :roll:

lapiesz mnie za slowka ale to dobrze :D oczywiscie wiesz doskonale ze chodzilo mi o umiejetnosc logicznego myslenia....
wlasnie dzieki temu roznimy sie od zwierzat ale tak jak juz powiedzialem instynkty pozostaja....

#198 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:53

Mystyc, wiec czemu nie rzucasz sie na kazda laske na ulicy?
Nie pograzaj facetow. Bynajmniej moj taki nie jest.

#199 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:54

Ale potrafimy nad tym panowac (nad wspomnianymi przez Ciebie instynktami) i nie wmówisz mi, że facet (jeżeli szczerze chce) nie wytrzyma bez seksu...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#200 Mystyc

Mystyc
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 22 listopada 2008 - 14:56

Mystyc, wiec czemu nie rzucasz sie na kazda laske na ulicy?

odpowiedz jest prosta bo nie musze... z reszta tak samo jak kobiety faceci maja swego rodzaju mechanizm selekcji kobiet ktorymi sa zainteresowani a ktorymi nie... w swiecie zwierzat samiec tez nie rzuca sie na kazda samice tylko na ta ktora jest najbardziej plodna ( u nas sa inne wazniejsze aspekty ) ale jak widzisz nie rzucamy sie na kazda napotkana kobiete

Ale potrafimy nad tym panowac (nad wspomnianymi przez Ciebie instynktami) i nie wmówisz mi, że facet (jeżeli szczerze chce) nie wytrzyma bez seksu...

hehe kashira a bylas kiedys facetem ??? pod pewnymi wzgledami roznimy sie od Was... nie mowie jedyna ambicja zyciowa faceta jest zaciagniecie do lozka jak najwiekszej ilosci kobiet ale niestety tak jestesmy stworzeni ze zawsze jestesmy chetni i gotowi chyba ze kobieta akurat nie jest obiektem naszych zainteresowan....

[ Dodano: 2008-11-22, 15:18 ]

nie mowie jedyna ambicja zyciowa

powinno byc ze nie mowie ZE ale juz nie moge edytowac posta...