Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

miłość w czasie okresu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
313 odpowiedzi w tym temacie

#141 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:56

Próbowalam 2x , w ostatnie dni , co powodowało u mnie wiekszy krwotok, okres sie przedłuzał, a ból brzucha byl niemiłosierny.
Poza tym uczucie seksu podczas okresu mi nie odpowiadało. Czulam sie niekomfortowo, wiec podziekowalam .

To , ze mam okres i nie chce sie wtedy kochac, nie wyklucza tego zeby piescic partnera ;)

#142 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:58

Ja z kolei sporo razy kochałam się podczas @, i powiem Wam, że wiem że jest to niehigieniczne, ale ppodobało mi się :-P nie czułam tgeż żadnych bólów i temu podobne, ale z kolei mój partner nie za bardzo był zadowolony, więc nie praktykujemy już sdeksu w czasie okresu..

<ookk>

#143 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 10:46

A Czy kochając sie podczas okresu stosujecie jakies zabespieczenia??Ja kochalam sie pierwszy raz bez zabezpieczenia w ostatni dzien okresu.. tzn juz go prawie nie mialam . Tylko że chlopak nie "skonczyl " we mnie. I musze powiedziec ze bylo bardzo przyjemnie... tylko krotko:)

#144 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 10:49

Melodia19, Ja biorę tabletki, wieć podczas okresu też jestem zabezpieczona:)

Ale jeśli ktoś stosuje tylko np. prezerwatywy to radzę się wtedy też zabezpieczać

<ookk>

#145 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 16:15

Kurcze trochę mnie to "cofa", ale z drugiej strony chcica taka wielka... Mimo wszystko Misiu też ma uraz do krwi więc chyba będzie lipa...

#146 Nati

Nati
  • Użytkownik
  • 136 postów

Napisano 10 listopada 2008 - 17:22

Ja tez podpisuje sie pod tymi z Was ktora nie sa za normalnym seksem podczas okresu. Szczerze nigdy nie probowalam, ale widok tej wszedobylskiej krwi wydaje mi sie straszny! Rzeczywiscie wtedy ochota jest znacznie wieksza... zwlaszcza pod koniec, dlatego wtedy uwielbiam sie kochac, ale tylko analnie.
Carpe diem

#147 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 19:45

a ja podczas @ w tym miesiącu spróbowałam... ale nawet nie rozkręciliśmy się dobrze bo nie było fajnie... dziwne uczucie, nie dla mnie. Tak więc te parę dni da się wytrzymać :mrgreen: a co do zaspokajania faceta jestem za ale nie traktuję tego jak obowiązku... ;-)
Dołączona grafika

#148 szalona

szalona
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 20:20

Hmm ja nigdy nie chciałam tego robić no ale zrobiłam przypadkiem gdy okres mi się przesunął i dopiero podczas stosunku zauwazyliśmy :shock:

#149 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 20:28

Nigdy nie uprawialam seksu podczas okresu, chyba nie potrafilabym sie przy tym rozluznic <bezradny></span>
Dołączona grafika

#150 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 09:48

a wbrew pozorom seks wtedy jest bardzo przyjemny ale D. nie che...nie lubi:/

<ookk>

#151 indonezjaa

indonezjaa
  • Użytkownik
  • 233 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 10:50

dla nas żaden problem :)
Ludzie mogą należeć do nas tylko we wspomnieniach.

#152 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 17:13

no bo to jak kto lubi:P ;-)
Dołączona grafika

#153 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 19:56

A przekonać faceta do tego, jeśli jest nastawiony totalnie "anty", to ciężko :/

#154 Kasia:)

Kasia:)
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 19:57

Nic w tym strasznego, fajnie - szczególnie dlatego że wtedy jeszcze bardziej nam ( tu: kobietom) się chce. Mimo to, jeżeli już w tym czasie się kochamy to tylko wtedy kiedy uznam ze mozna. Po pierwsze używam tamponów i wtedy wiadomo ze nie jest to już takie straszne i wybieram momenty i dni w których wiem że nie mam za dużego krwawienia...

#155 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 19:59

Tampon do minetki w czasie okresu to jak najbardziej, ale seksu z tamponem w środku sobie nie wyobrażam <bezradny></span> Poza tym jak tu zrobić żeby pościeli nie pobrudzić? Folię podkładać? <bezradny></span>

#156 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 20:27

Poza tym jak tu zrobić żeby pościeli nie pobrudzić? Folię podkładać? <bezradny></span>

hahaha folie no ciekawe... :mrgreen: chyba najlepiej pod prysznicem lub w wannie w te dni...

A przekonać faceta do tego, jeśli jest nastawiony totalnie "anty", to ciężko :/

jeśli jest anty to nie wiem czy warto przekonywać... ja bym olała:P
Dołączona grafika

#157 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 20:30

ja oczywiście sobie tego nie wyobrazalam ale l. przekonywal mnie tak dlugo ze jemu to wogole nie przeszkadza ze... uleglam :oops: a jesli dodam ze wtedy raczej mam ochote a on mnie potrafi rozpalic do czerwoności... nie mogłam sie dlugo opierac... :oops:

#158 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 20:34

mloda, no no.. to fajnie ze wyszło w czasie @ pozytywnie:D i nie czułaś żadnego dyskomfortu??
Dołączona grafika

#159 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 20:37

ja oczywiście sobie tego nie wyobrazalam ale l. przekonywal mnie tak dlugo ze jemu to wogole nie przeszkadza

no wlasnie moj M. tez mowi, ze by mu to nie przeszkadzalo, ale mimo wszystko mnie to nie przekonuje, bo tak naprawde on nie wie jak to jest, bo nie uprawial nigdy seksu gdy kobieta miala akurat okres, wiec raczej nie dam sie namowic ;-) . Poza tym nie czulabym sie komfortowo, a to przeciez bardzo wazne.
Dołączona grafika

#160 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 20:39

hehe zgadzam sie tylko po ciemku wtedy ;-) i po kapieli bo jakos nie moglabym gdyby no wiecie on patrzyl jak mi tam cos skapuje... :oops: generalnie jak biore tabsy to mam skąpy okres i jest w porządku... a doznania jak zwylke nieziemskie :mrgreen: