maa czy marek ma romans z grazyna?
niektóre wątki są głupie i wkurza mnie gra Marty serialowej ale mimo to oglądam
Napisano 30 września 2009 - 18:45
maa czy marek ma romans z grazyna?
Napisano 30 września 2009 - 18:46
Napisano 01 października 2009 - 08:55
z jednej strony fajni z pokazuja ze z takim problemem trzba isc do specilaisty a z drugiej strony smieszyło mnie jak wyjeła butelek 200 ml alkoholu , wypiła kieliszek i juz uderzyło jej do głowy , jak na osobe która pije alkohol od jakiegos czasu ma słaba głowealkoholizm hanki
mnie jej gra nie wkurza ale szkoda ze nie jest juz z szymonem , mam nadzieje ze moze z czasem doceni ze to ze on jest taki spokojny i poukładany to fajna rzecz i nie potrzebuje faceta , który skacze ze spadochronem i inne cuda wyprawia.wkurza mnie gra Marty serialowej ale mimo to oglądam
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 01 października 2009 - 09:40
mnie denerwuje to że na osobe tak wykształcona itd.. jak przychodzi jej coś mówić to się jąka, chrząka i wogólemnie jej gra nie wkurza
no własnie takich niedociągnieć nie powinno być w serialusmieszyło mnie jak wyjeła butelek 200 ml alkoholu , wypiła kieliszek i juz uderzyło jej do głowy , jak na osobe która pije alkohol od jakiegos czasu ma słaba głowe
Napisano 01 października 2009 - 10:17
nodokładnie , daltego taki troszke naciageny jest ten alkoholizmno własnie takich niedociągnieć nie powinno być w serialu
Napisano 09 października 2009 - 10:24
Napisano 09 października 2009 - 19:07
Napisano 10 października 2009 - 08:21
Napisano 11 października 2009 - 07:13
Napisano 12 października 2009 - 10:17
Napisano 12 października 2009 - 11:18
no to troche przeszad były policjant , mocno opanowany i stojacy na ziemi facet taki numer , no słabo im to wyszło.niedoszły samobójca?
"Tym bohaterem jest Kuba
Napisano 12 października 2009 - 20:09
Napisano 12 października 2009 - 21:12
Napisano 13 października 2009 - 15:44
no ja tez ale tak z przyzwyczajenia , i w sumie nie ma nic w telewizji ciekawego ostatnimi czasy.nie z taką ciekawością jak parę lat temu ale oglądam
on pewnie tego hance nie powie zle moze bedzie jej cos sugerował.jaroszy widział jak Marek całuje się z Grażyną...
Napisano 13 października 2009 - 17:06
heheAlbo będzie próbował jej powiedzieć przez pięć odcinków, a ona nie będzie chciała go słuchać
Napisano 13 października 2009 - 17:08
jeszcze mu wyrzuci ze chce rozwalic ich małzeństwo , a potem jaroszy umrze a ta dostanie spadek i wtedy marek powie ze mieli romansAlbo będzie próbował jej powiedzieć przez pięć odcinków, a ona nie będzie chciała go słuchać
Napisano 13 października 2009 - 17:27
pewnie takGdybyśmy były scenarzystkami, ten serial byłby dużo ciekawszy
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jak dbacie o twarz |
|
|
|
Jak ustalić numer księgi wieczystej po adresie lub numerze działki? |
|
|
|
Siłownia. Jak sie ubrać? |
|
|
|
Konsolidacja wszystkich rat w jedną niższą – jakie banki warto sprawdzić? |
|
|
|
Jaki jest obecnie najtańszy kredyt mieszkaniowy? Wasze doświadczenia i porównania |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych