Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

miłość w czasie okresu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
313 odpowiedzi w tym temacie

#181 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 18 listopada 2008 - 17:32

albo "dobry koń to i po błocie pójdzie" :-P

ja mam ogromna ochotę na seks gdy mam okres. mój facet na początku bardzo sie przed tym bronił ale teraz jak tylko mamy ochotę to wskakujemy pod prysznic i jest super :-)

#182 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 13:57

ja mam ogromna ochotę na seks gdy mam okres.

chyba każda z nas tak ma,dziwny paradoks bo niby nie można... Ale kto nam tego zabroni? Jak kobieta ma chęć a partnerowi to ni przeszkadza to w czym problem? ;-)
Chociaż ja osobiście nie jestem zwolenniczką... <bezradny></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#183 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 14:29

ja też mam ochotę, ale czasem odczuwam jednak jakiś dyskomfort, wtedy te miejsca są takie wrażliwsze, czasem da się to fajnie wykorzystać, a czasem potrafi to bolesne być

<ookk>

#184 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 15:28

no tak masz racje Roxi dlatego w tym czasie jesli juz to wchodzi w gre czuła i delikatna milosc nie zadne tam ostre jazdy! :lol:

#185 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 15:30

jesli juz to wchodzi w gre czuła i delikatna milosc nie zadne tam ostre jazdy!

i może jeszcze językiem? :-P
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#186 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 15:33

no nie jezykiem to nie :roll:

#187 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 15:45

Nie lubię się kochać podczas okresu, ale ostatnio dostałam go, akurat jak się widzielismy po dłuższej rozłące, więc ciężko było się powstrzymać ;-) z tym że kochaliśmy się w gumce, bo jakoś tak bardziej higieniczne mi się to wydaje.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#188 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 16:12

no zgadzam sie gumka jest wskazana wtedy

#189 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 16:48

i może jeszcze językiem?

tylko dla odważnych :mrgreen:

ja kiedyś dostałam przed samym przejściem do ataku he he he :mrgreen: spóźniał mi się @ więc stwierdziliśmy,że można z tego skorzystać i zrobiś małe "co nieco",a jak przyszło co do czego...niespodzianka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dostałam @ ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#190 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 19 listopada 2008 - 20:22

ja jak kolezanka wyzej tez mam ochote nasex jak mam okres ;) nie wiem jakos tak sie we mnie wszystko gotuje wtedy.
ale jeszcze nie probowałam ..

#191 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 16:30

ponoć 'dobry marynarz przepłynie morze zcrwone' ;P
ja w czasie okresu mam wieksza ochotę na sex. Od czasu do czasu zdarzy nam się kochać w ciągu 'TYCH DNI', ale jakos super przyjemne to nie jest.
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#192 szalona

szalona
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 17:53

oo ja chyba bbym sie nie odwazyla:P

#193 dame

dame
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 18:55

:) chyba wiele kobiet ma ochotę na seks podczas okresu i ja się od nich dołączam :) i nie odmawiam sobie, po prostu czekam na lżejsze dni i wskakujemy razem pod prysznic :) ale czytając wszystkie posty od początku śmiem jeszcze zapytać, a może taki celibat dobry jest dla jeszcze lepszego pożycia seksualnego :) apetyt większy :) po kilku dniach przerwy ? :-P

#194 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 19:11

oj taaaa... potem to normalnie aż nosi:D a kilka dni to nie wieczność... jak często można się kochać hahaha:D
Dołączona grafika

#195 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 19:26

Ja tak samo nie bardzo wyobrażam sobie sexu w czasie okresu.
Jeśli dluzej sie na cos czeka wtedy lepiej to smakuje.
...
Może kiedys spróbujemy, ale pod prysznicem jedynie !
:) :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#196 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 21:49

Kiedyś myslalam ze to jest fuuu...
ale kiedy byłam chora , wyczerpana i po stosunku krwawiłam :cry: to mój chlop jakos to zdzierżył . Myslalam bardziej ze to on bylby przeciwny temu zeby sie kochac w okres (no bo ja to jestem bardziej pobudzona wtedy) ale jakos nie rozpaczał jak mu sie fiutek troszke ubrudził wiec mysle ze u nas nie byłoby problemu :)

#197 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 08:30

ale jakos nie rozpaczał jak mu sie fiutek troszke ubrudził wiec mysle ze u nas nie byłoby problemu :)

z facetami to rożnie bywa ... kiedyś z moim eksem dostałam okresu w czasie kochania się ( :oops: ) no i myślałam że zapadnę sie pod ziemię że stwierdzi że to było straszne ale jak zapytałam powiedział ze ok nie ma problemu i i jeszcze pomógł mi zaprać pościel ..... ale gdy później zaczęłam cos luźną rozmowę to stwierdził ze definitywnie nie chce sie kochać jak mam okres dl niego to coś nie do przejścia .....

#198 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 10:04

definitywnie nie chce sie kochać jak mam okres dl niego to coś nie do przejścia .....

jak bym słyszała mojego D. :-P

<ookk>

#199 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 13:05

mój własciwie po tym krwawieniu stwierdził ze jesli mi by to odpowiadało to jemu tez.

#200 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 13:08

dobry marynarz to i morze czerwone przepłynie :-)
Dołączona grafika