Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

miłość w czasie okresu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
313 odpowiedzi w tym temacie

#81 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 maja 2008 - 21:16

Ja własnie mam@ i nawet mi jakoś przez mysl nie przeszło <sex></span> <sex></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#82 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 16 maja 2008 - 20:16

ja nigdy w czasie @ nie miałam ochoty na <sex></span> jeżeli jest to już ostatni dzień, a ja dosłownie tylko plamię to czasami pokusimy się o szybki numerek pod prysznicem :oops: ;-)
Dołączona grafika

#83 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 16 maja 2008 - 23:11

moj chłopak nie cierpi widoku krwi wiec nawet nie nalega i choc go skręca zawsze konczy na pieszczotach no chyba że to koncówka
Dołączona grafika

#84 chocolate

chocolate
  • Użytkownik
  • 214 postów

Napisano 18 maja 2008 - 12:57

pod koniec tak ale w pierwsze dni nigdy..jakos nie czulabym sie komfortowo czujac ze cos mi sie leje a potem jestesmy upapciani po lokcie :mrgreen: :mrgreen: .. pozatym seks oralny odpada wiec to kolejny minus;)
..gdy jest bardzo smutno, to kocha sie zachody słońca..

#85 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 03 czerwca 2008 - 09:14

Ojej dla mnie seks podczas okresu jest nie do pomyslenia, czułabym sie niehigienicznie, i jeszcze ta obawa czy juz brudni jesteśmy...Poza tym mam straszne bóle brzucha i okolic więc odpada.Ponoc społecznośc Francji sie tym nie przejmuje, gdzies to wyczytałam ,że kładą czerwony ręcznik na łóżko i dawaj... :-)
Dołączona grafika

#86 D4ncer

D4ncer
  • Użytkownik
  • 59 postów

Napisano 04 czerwca 2008 - 17:26

Nie dziekuje... :-?
O mezczyznie swiadczy Jego kobieta!

#87 Lalina

Lalina
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 04 czerwca 2008 - 17:36

jeju... to czy ja jestem tylko taka dziwna?? gdy mam okres wtedy ochota na seks jest najwieksza i o dziwo podczas stosunku nigdy nie leci mi kres, dopiero po jakims czasie, gdy jest juz po wszystkim, niestety wtedy zalewa mnie 2 razy mocniej... wiec nie koniecznie jest to przyjemne... mysl ze pozniej bedzie koszmar...

#88 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 04 czerwca 2008 - 17:49

ja mam najwieksza ochote tuz przed okresem,jak juz mam okres to zazwyczaj cierpie i czuje sie strasznie nie atrakcyjnie wiec raczej nie ma mowy o dzigi dzigi,ale kiedys nam sie zdarzalo
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#89 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 04 czerwca 2008 - 17:58

jak juz mam okres to zazwyczaj cierpie i czuje sie strasznie nie atrakcyjnie wiec raczej nie ma mowy o dzigi dzigi

ja też
i kiedyś też nam się zdarzało, normalnie

przecież nic sienie stanie jak nie będzie

dzigi dzigi

przez kilka dni :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#90 Lalina

Lalina
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 05 czerwca 2008 - 17:58

Oczywiscie ze nic sie nie stanie. Gdzies kiedys wyczytalam ze jesli sie duzo kocha to okres wtedy jest mniej... jak by to nazwac... hmm.. wtedy sie mniej cierpi... ale czy to prawda?? watpie...

#91 Śmieszka

Śmieszka
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 20:59

Lalina w takim razie witaj w klubie "dziwnych" i "innych" ;-) Ja i mój facet uwielbiamy seks podczas okresu, obojetnie czy to początek, środek czy koniec...... Nigdy nie zdarzyło nam się pobrudzić i nigdy nie bawiliśmy się w żadne ręczniki itp..... Ja rozumiem, że mozna mieć przed tym jakieś opory.... ale ja przechodzę okres bardzo łagodnie i w związku z tym nie widzę przeszkód ;-)
Czymże jest dla naszego serca świat bez miłości? Latarnią czarnoksięską bez światła......
Dołączona grafika

#92 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 21:17

Śmieszka, ja tak samo, ale to zalezy od partnerów chyba.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#93 Chwilka

Chwilka
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 22:03

Uprawiam seks podczas okresu i nie widze w tym nic obrzydliwego!!!!!skoro nie brzydze uprawiac s seksu oralnego to nie widze w seksie podczas okresu nic oblesnego.
Dołączona grafika

#94 Śmieszka

Śmieszka
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 22:29

Chwilka zgadzam się w zupełności :-)
Czymże jest dla naszego serca świat bez miłości? Latarnią czarnoksięską bez światła......
Dołączona grafika

#95 ardna

ardna
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 10:43

Lalina w takim razie witaj w klubie "dziwnych" i "innych" ;-) Ja i mój facet uwielbiamy seks podczas okresu, obojetnie czy to początek, środek czy koniec...... Nigdy nie zdarzyło nam się pobrudzić i nigdy nie bawiliśmy się w żadne ręczniki itp..... Ja rozumiem, że mozna mieć przed tym jakieś opory.... ale ja przechodzę okres bardzo łagodnie i w związku z tym nie widzę przeszkód ;-)

O widze ze jedyna nie jestem :D:D he he mi to sie wtedy najbardziej chce kleje sie jak przylepka,bo zwykle to on bardziej :D:D Moj misio zawsze mowi oj moja przylepka ma okres;p ;P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#96 Śmieszka

Śmieszka
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 17:40

:-D :-D :-D :-D Buhahahaha jakbym swojego Kocura słyszała :-P :-P :-P :-D :-D :-D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika

#97 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 11 czerwca 2008 - 13:21

a ja sie podpisuje pod wszystkimi dziewczynami ktore uwazaja ze pierwsze dwa dni to nierealne... wedlug mnie nie jest to przyjemne... ale pod koniec to... czemu nie ;) :lol:

#98 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 22:30

ja mam przewaznie bolesny okres i dlugo bo az 7 dni:( ale jesli mamy ochote a ja wtedy mam wielka to czemu nie;) mozna poszalec bez zabezpieczenia i jest fajnie;)

#99 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 12:48

Z tym, że bez zabezpieczenia to bym się powstrzymała... Prawdą jest że szanse na zajście w ciążę podczas miesiączki są znikome...ale są;/ :-/ :-?
Moje zdanie na temat seksu podczas miesiączki jest negatywne... nie lubię i raczej nie uprawiam. No chyba że bardzo mi się chce lub chce się Bartkowi...ale to są takie pojedyncze przypadki. ;-)
Dołączona grafika

#100 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 13:19

Prawdą jest że szanse na zajście w ciążę podczas miesiączki są znikome...ale są;/ :-/ :-?

nawet ostatnio o tym czytalam na necie i byla tam wypowiedz pani doktor ginekolog,ktora to potwierdzila,a ja do niedawna bylam pewna ze nie mozna zajsc w ciaze w czasie miesiaczki.
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->