Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

miłość w czasie okresu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
313 odpowiedzi w tym temacie

#61 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 23:59

A my wlasnie wczoraj cos tam nieco nieco,ale chyba pierwsze dni okresu wiec bylo troche za duzo :oops: no wiecie <zawstydzony></span>

nie odrzuca was ta krew i ten dyskomfort?dajmy na to kocham sie z facetem przy zapalonym swietle w dosc akrobatycznych pozycjach i co widok zakrwawionego penisa ma mnie rajcowac co gorsza jego?faceci czasem tez nie maja ochoty na ten widok

Mojemu mezowi to nie przeszkadza i jest mu to bez roznicy :-D

#62 earlybright7224

earlybright7224
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 00:05

mojego to odrzuca, nawet bardzo... ale jak juz koncowka to nie :) wtedy tylko tak malutko :) bo on wie, ze na poczatku to poprostu sie ze mnie leje.... wiec wtedy to bym nawet nie chciala... bo sama czulabym sie zle, dziwnie itd. :)
pozdrawiam :)

#63 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 13:45

No właśnie- jeśli to nie przeszkadza obojgu to czemu nie? Poza tym czasem jest tak wielka ochota, że nawet jeśli trochę przeszkadza to się nie da powstrzymać... A tak w ogóle to nie sądzę, żeby facet kochając się ze swoją kobietą w czasie okresu myślał: ojejku krew a fuuuu! Raczej odwrotnie (nie zwraca na to uwagi i myśli o tym co jest fajne).

#64 earlybright7224

earlybright7224
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 14:32

A tak w ogóle to nie sądzę, żeby facet kochając się ze swoją kobietą w czasie okresu myślał: ojejku krew a fuuuu! Raczej odwrotnie (nie zwraca na to uwagi i myśli o tym co jest fajne).

dokladnie tak samo uwazam, facet wtedy nie mysli o krwi i o tym jak bardzo ona mu przeszkadza:) skupia sie na kobiecie... i przyjemnosci ;)

#65 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 16:17

Exactly :) Zagdzam sie z wypowiedziami poprzedniczek. Jesli sie nie chce to sie nie uprawia w te dni seksu i sprawa jest jasna.. i tu nawiaze do wypowiedzi Czekolady.. Szczerze watpie, ze jakas kobieta uprawia w te dni seks nawet jesli nie chce. To by oznaczalo, ze jest jakas cierpietnica czy cos :P.
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#66 antosia

antosia
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 01:04

Ja uprawiałam bo jak brałam tabletki to okres był mały...ale zawsze mnie bolało i czułam tak jakby mi partner naciskał na macicę...nieziemski ból...jedyne co to w klasycznej niekiedy nie bolało ...ogólnie nie npolecam bo łatwo mozna się zrazić..

[ Dodano: 2008-02-19, 01:05 ]
chyba nikt nie uprawia seksu kiedy sie z kobity leje:P

#67 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 19:50

chyba nikt nie uprawia seksu kiedy sie z kobity leje:P

Zdarzaja sie male wyjatki.. ale ogolem to sie zgodze.. chyba raczej to sie nie zdarza:P tym bardziej jesli kobiete boli..
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#68 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 14:35

nam się też kilka razy zdarzyło, ale pod koniec kiedy krwawienie było,, śladowe wręcz ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#69 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 14:57

Raz się nam zdarzyło. Był to już 5 czy 6 dzień więc "resztki", nawet już nic nie leciało, więc czemu nie .... A później gumka cała czerwoona.. nieprzyjemny widok był :-/

#70 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 15:20

nieprzyjemny widok był :-/

no właśnie... :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#71 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 06 maja 2008 - 10:20

Ja się kocham z moim skarbem nawet jak mam okres oczywiście biorę tabletki więc nieleic ze mnie tak bardzo.Oczywiscie nigdy bym o tym nie pomysłała ale wtedy gdy masz okres taka masz ochotę że aaaaaach!!!! No i mój skarb tez ma,z reszt zawsze :):)
You float in my veins...

#72 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 06 maja 2008 - 12:48

ostatni raz kiedy bralam tabletki to mialam plamienie/okres przez 21 dni wiec nie bylo opcji ze wytrzymamy <bezradny></span> Ale jesli juz dopadnie nas ochota w te dni to wytrzymujemy chociaz do ostatnich dni, kiedy krwawienie jest minimalne i zazwyczaj staramy sie dogodzic sobie pod prysznicem- bardziej higieniczna opcja :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#73 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 06 maja 2008 - 12:53

my tez staramy sie nie robic tego podczas okrsu, chyba ze w wannie to bardziej higieniczne wydaje mi sie. Staramy sie wytrzymywac a jak juz sie chce mojemu to sa inne sposoby na zaspokojenie
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#74 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 maja 2008 - 14:33

Ktos mi kiedys powiedzial ze taka opcja to sposob "na indianina" ciekawe okreslenie ja sprobowalam raz ale wiecej tego nie zrobie bo nie lubie czegos takiego... jest to dla mnie troszke wstydliwe kiedy widze na interesie T. krew nie lubie tego i nie robie no chyba ze ktos uzywa prezerwatyw ale nie ja wiec u mnie ODPADA!!

#75 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 06 maja 2008 - 17:10

hm.. nam sie czasem zdarza.. ale oczywiscie juz pod koniec okresu kiedy plamienie jest nprawde skape.. jakos nam to wtedy nie przeszkadza.. a na poczatku okresu radzimy sobie inaczej.. sa przeciez inne sposoby.. pozatym pare dni da sie wytrzymac... :P
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#76 kakua

kakua
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 07 maja 2008 - 06:55

Mój to nie ma ni przeciwko przez cały okres, i czasami się zdarzało nam na początku nawet, no ale mi to to za bardzo nie odpowiada i raczej czekamy do końca ;)

#77 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 07 maja 2008 - 15:24

kakua, mój też nie ma nic przeciwko, fakt, że ja mam mało obfity i trwający 3 dni.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#78 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 08 maja 2008 - 10:46

dla mnie sex w czasie okresu odpada bo ja na ogół mam bolesne okresy do tego na począdku bardzo obfite.....uważam że nic sie nie stanie jak sie niebedziemy dziubciac;)te pare dni wkoncu nie na sexie sie zwiazek buduje;)
Dołączona grafika

#79 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 11 maja 2008 - 10:40

nie mam nic przeciwko, jeśli to końcówka okresu. bo wczesniej nie byłoby komfortowe oglądanie mojej krwi. a pod koniec ok, byle w wannie, co by nie było żadnych przypalów

#80 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 14 maja 2008 - 12:37

Kiedy bylam mlodsza i bardziej nakrecona zdazylo mi sie kochac z moim teraz juz ex nawet w srodku okresu. Jemu nie przeszkadzala krew, podkladalismy reczni i hejaa :D Nie powiem , bylo nawet calkiem przyjemnie .. bardzo hmmm mokro :D Teraz nie czje juz potrzeby zeby kochac sie codzienne i z moim narzeczonym raczej bez problemu przetrzymujemy te 6 dni w celibacie.
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever