Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

miłość w czasie okresu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
313 odpowiedzi w tym temacie

#281 facet

facet
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 08 października 2012 - 21:55

Seks podczas okresu odpada i uważam , że nic sie nikomu nie stanie jesli przez pare dni nie będzie seksu.My po prostu wiemy , że te dni jest cisza i tyle

u nas tak z 7 dni - umarłbym z niedopieszczenia :-?

#282 gusiek

gusiek
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 09 października 2012 - 13:02

ja nie wyobrażam sobie takiej przerwy z seksie, a okres mi i mojemu partnerowi nic nie przeszkadza:)

#283 diablica91

diablica91
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 10 października 2012 - 06:58

sex podczas okresu to sprawa indywidualna obojga partnerów. Mój facet wie że okres to przerwa od 2 do 5 dnia trwania okresu okres u mnie trwa 7 dni. Czasami jeszcze robimy to 1 dnia ale to w zależności od tego czy boli czy nie. Jeśli facet jest rozumny i nie jest z kobitą dla sexu to zrozumie i namawiać nie będzie i po czeka te kilka dni.

#284 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 10 października 2012 - 07:35

Nam często zdarza się kochać w czasie okresu, nie czujemy dyskomfortu. Na początku oczywiście mówiłam, że nigdy tego nie będziemy robić w czasie @, ale w końcu to samo się stało i było naprawdę super :mrgreen:

#285 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 10 października 2012 - 10:12

było naprawdę super

Super moze nie, ale calkiem przyjemnie ;-)

Raczej nie kochamy sie w trakcie @, ale zdazylo sie pare razy. Jednak kochalismy sie wtedy pod prysznicem, bo dla mnie bylo to bardziej komfortowe i czystsze :lol: Bo komu chce sie po seksie przebierac lozka itp :-P
Jedynie wtedy odpada seks oralny <bezradny></span>

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#286 ilusss

ilusss
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 10 października 2012 - 15:36

Nigdy nie uprawiałam seksu w czasie okresu bo uważam że jest to obrzydliwe i nic tego nie zmieni, na szczęści mój mąż nie stawia swoich potrzeb ponad wszystko i nie potzrebuje seksu w tych dniach

#287 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 10 października 2012 - 15:38

bo uważam że jest to obrzydliwe

Ale w sensie, ze penis z krwi czy jak :lol: ?

na szczęści mój mąż nie stawia swoich potrzeb ponad wszystko i nie potzrebuje seksu w tych dniach

Ba, moj maz tez nie (gorzej ze mna :-P ), co nie zmienia faktu, ze jak mamy ochote na siebie, to sie oboje kochamy i tyle :mrgreen:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#288 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 10 października 2012 - 17:41

Nna szczęści mój mąż nie stawia swoich potrzeb ponad wszystko i nie potzrebuje seksu w tych dniach

Mnie też nikt do tego nie zmusza ;-)
Nie mam jakiś szczególnie obfitych krwawień, dlatego ani ja ani K. nie wyglądamy po stosunku jak bohaterowie filmu o jakiejś krwawej masakrze :-P

#289 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 10 października 2012 - 20:45

Ja się jakos nie moge przekonać do seksu w czasie okresu, te 5 dni to chyba każdy jest w stanie wytrzymać ;-) a już o oralnym nie wspomnę <bezradny></span>
Aczkolwiek nie mówię że nigdy nie i koniec kropka, może kiedys :mrgreen:

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#290 kinga28

kinga28
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 11 października 2012 - 13:43

Mój bardzo by chciał kochać się w okresie (zawsze próbuje mnie namówić na seks, jak wie, że mam te dni), no ale ja jakoś nie mogę przemóc tej psychicznej bariery, widok krwi, dziwny zapach itp. Zresztą te kilka dni przerwy dobrze mu robi, bo wtedy jest bardziej nakręcony :P

#291 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 14 października 2012 - 08:19

Seks w trakcie miesiączki to bardzo indywidualna sprawa partnerów. Mnie wydaje się bardziej intymny niż taki "zwykły", bo jednak kobieta odkrywa przed facetem takie sprawy tylko kobiece, należące do jej kobiecego świata.

Przecież w tym czasie to tak jakby była jedna ,,wielka rana''

Bez przesady z tą raną. :-P Należałoby zadbać o szczególną higienę i tyle. Pytałam ginekologa- jego odpowiedź " wszystko z głową i bez szaleństw, a będzie dobrze". ;-)

te 5 dni to chyba każdy jest w stanie wytrzymać

Wytrzymać to żaden problem. Pytanie tylko, czy ludzie chcą wytrzymać. Bo jeśli nie chcą, to po co? :)
Chyba najważniejsze jest, żeby ani kobieta, ani mężczyzna nie czuli się przymuszani do tej "przyjemności" w trakcie okresu. :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#292 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 października 2012 - 14:01

Mnie wydaje się bardziej intymny niż taki "zwykły", bo jednak kobieta odkrywa przed facetem takie sprawy tylko kobiece, należące do jej kobiecego świata.

Ale piszesz to tak jakby faceci nie wiedzieli o istnieniu miesiączki <bezradny></span> co niby wtedy facet odkrywa? że faktycznie jest krew? bo szczerze to nie rozumiem ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#293 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 14 października 2012 - 16:08

co niby wtedy facet odkrywa? że faktycznie jest krew? bo szczerze to nie rozumiem

Wiedzieć, a widzieć i poczuć na własnej skórze, to dla mnie różnica. ;-) I "te" odczucia dla faceta też chyba są inne. Przynajmniej dla tych dwóch, których opinie na ten temat słyszałam.
Osobiście nie wyobrażam sobie seksu podczas okresu jako przygody na jedną noc. Pomijając już infekcje, to i tak uważam, że miesiączka jest na tyle "moja i tylko moja", że obcy facet nie powinien mieć do niej dostępu. :-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#294 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 października 2012 - 16:29

Ja uważam, że można sie wstrzymać przez te kilka dni ;-)
Chodzi mi o fakt, że okres, to taki czas, że ja sama nie czuje się fajnie, boli mnie brzuch, czuje się nie komfortowo. Dlatego nie potrafie sobie wyoborazic tego ;-) jeszcze jako tako ostatnie dni okresu. Wtedy można by ewentualnie coś wykombinować pod prysznicem.

U nas to wygląda tak, że ja nie chcę tego w tym czasie i D. jakoś też za bardzo nie ;-)
Więc można zawsze sobie radzić wtedy troszke inaczej :) :) :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#295 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 26 października 2012 - 16:53

Ja też jestem zdecydowanie na NIE. Przede wszystkim miewam bardzo bolesne miesiączki i ostatnie o czym wtedy myślę to seks. Poza tym czasem trzeba sobie zrobi przerwę ;P

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#296 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 26 października 2012 - 17:19

We mnie akurat w czasie @ wybucha wulkan seksu :mrgreen:
łażę za miśkiem i próbuje go zaciągnąć do łóżka a on się wzbrania <lol></span>
i zazwyczaj dop. w ostatni dni @ mi się udaje ;)

#297 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 października 2012 - 16:41

Torii1988, to ja mam tak samo :D że jak mam okres to pierwsze dwa dni nie chcę bo mam dużo tego ale pozostałe... czemu nie :D

#298 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 27 października 2012 - 17:09

We mnie akurat w czasie @ wybucha wulkan seksu :mrgreen:

Przybij piątkę :mrgreen: Tyle, że mój Połówek się nie wzbrania, wręcz przeciwnie, z resztą On zawsze ma ochotę :mrgreen: W ciągu tych dwóch pierwszych dni celibacik :-P ponieważ pojawia się ból i przede wszystkim @ jest bardziej obfita, ale później nie falujemy, poza tym, żaden problem przed i po wskoczyć pod prysznic, a łóżko można zabezpieczyć jakimś ciemnym ręcznikiem, gdyby w razie plam nie były widoczne zaraz po wypraniu :-P

#299 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 27 października 2012 - 20:59

jestem na nie :-? jakos mimo tego, ze ochota jest to blokada też jest...chociaz kiedys tam w ostatnie dni sie zdarzało ale ja mam taki okres jakby go nie w ogole nie było :mrgreen:
Dołączona grafika

#300 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 28 października 2012 - 07:36

Ja również jestem na nie. Bolesnego okresu nie mam ale za to leci ze mnie hmm... no strasznie. Kiedyś probowaliśmy kilka razy - wiadomo pod prysznicem ale nie. Wolę poczekać te kilka dni. Ja nie nalegam,mąż też nie.