Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

miłość w czasie okresu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
313 odpowiedzi w tym temacie

#41 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 10:26

Omg pierwsze komentarze mnie powalily ....zwlaszcza tej mezatki co rno wstaje i robi lache mezowi...porażka ;/a ona jak w te dni cie zaspokaja?co?,.....no bo sorki ale chyba ty tez masz jakies popedy ?jak to czytamnm widze obrazek laski ktora kleczy nad spiacym mezem i trzepie mu konia bo ten akurat sobie smacznie spi i jak rano wstanie to musi sie spuscic oblecha jak nic......

#42 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 10:28

Czekolada, mogłabyś się tak chamsko nie wyrażać ? :evil: piszesz wszędzie że faceci to chamy, a sama nie zachowujesz się lepiej :roll:

#43 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 10:34

sorki ale tak to wyglada i nie wiem jak ładnymi słowami mogłabym to powiedzieć......Zreszta ja mowie ze faceci w zwiazkach to chamy na stałe ...

#44 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 12:57

Czekolada, wez sie puknij w leb.

Wiem, ze dotane ostrzezenie ale warto bylo.
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#45 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:20

ja twierdze ze sex wczasie kresu jest obrzydliwy a po drugie to sorry ale to co wyprawia ta laska co założyla ten temat to kojarzy mi sie z alfonsem i jego.......(

#46 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:34

ja twierdze ze sex wczasie kresu jest obrzydliwy a po drugie to sorry ale to co wyprawia ta laska co założyla ten temat to kojarzy mi sie z alfonsem i jego.......(

Nie musisz obrazac kogos

Dołączona grafika

#47 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:35

Nie obrażaj ludzi, którzy to robią w czasie tych dni.

Zauważ, że dla niektórych Ty możesz być dziwakiem, że tego nie robisz.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#48 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:36

wiesz nie obrażam ale tak to mi sie kojarzy tak jak Tobie Mikołaj z prezentami tak mi taki obrazek z tym co napisalam ..prosta gra w skojarzenia

[ Dodano: 2008-01-23, 15:37 ]
dziwakiem bo nie trzepie chlopakowi rano....dobre hahah

#49 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:37

to co wyprawia ta laska co założyla ten temat to kojarzy mi sie z alfonsem i jego.......(

Czekolada, nie obrażaj założycielki tematu :!: to co napisała może ci sie podobać lub nie, ale nie masz prawa wyrażać sie o niej w ten sposób! kultury troche dziewczyno :evil:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#50 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:39

dziwakiem bo nie trzepie chlopakowi rano....dobre hahah

Mnie zarzucasz, ze jestem mlodziutka ale spojrz jak ty sie zachowujesz - jezyk, obrazanie innych i tak dalej.

Dołączona grafika

#51 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 18:31

ale co jest obrzydliwe?krew? <bezradny></span> paranoja.ja bym chciała,on nie za bardzo ale ja go jeszcze namówie :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#52 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 18:35

ja się kocham w czasie okresu jeśli mamy na to ochotę i jeśli nie mam okropnych bólów i nie ma w tym nic obrzydliwego.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#53 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 19:44

nie odrzuca was ta krew i ten dyskomfort?dajmy na to kocham sie z facetem przy zapalonym swietle w dosc akrobatycznych pozycjach i co widok zakrwawionego penisa ma mnie rajcowac co gorsza jego?faceci czasem tez nie maja ochoty na ten widok

#54 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 19:46

nie odrzuca was ta krew i ten dyskomfort?

jesli kogos odrzuca to chyba unika w te dni sexu, co? Myslimy myslimy na przyszlosc :-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#55 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 19:48

to bylo pytanie?wiesz niektore odrzuca a i tak beda uprawialy sex a czego to juz wiadomo...

#56 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 19:51

a czego to juz wiadomo...

bo maja ochote <lol></span>
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#57 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 19:52

jeżeli cie odrzuca to poprostu nie uprawiaj w te dni sexu, i przestań złośliwie komentować czyjeś wypowiedzi
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#58 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 20:18

to w wannie można :mrgreen:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#59 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 20:33

Jezeli ani mezczyznie ani kobiecie nie przeszkadza seks w czasie okresu to nie widze w tym nic zlego.
A co do pewnej osoby to powinna sie zastanowic kto jej dal prawo do bezwzglednego decydowania co jest dobre a co zle.

Dołączona grafika

#60 earlybright7224

earlybright7224
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 23:48

pod sam koniec, jak juz wlasciwie nic tam nie ma.. krwi tzn. :P to wtedy tak ;)) dzisiaj np. spalam u misiaczka i nie moglismy sie powstrzymac i on i ja :P tym bardziej, ze podczas okresu MAM TAKA WIELKA OCHOTE na sex, ze szok ;]
ale osobiscie nie zdecydowalabym sie na sex podczas tyh takich bardzo obfitych dni... uff...