Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Faceci pytają...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1346 odpowiedzi w tym temacie

#81 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 08:07

hehe, i u nas bylo tak samo. tez nawet nie pomyslalam, ze moge sie w nim zakochac :mrgreen: dopiero wspolna impreza na ktora mnie "zaciagnal" mi to uswiadomila. byly tez inne laski i juz podczas pierwszego spotkania (niby razem przeciez nie bylismy) zauwazylam, ze jestem zazdrosna... pamietam ze przez jakis czas zachowywalam sie jak Pies Ogrodnika 8-)

Sentek20, moze jeszcze sprobuj ;-) wiem, ze ciezko...
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#82 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 08:18

Mnie zawsze zastanawia, dlaczego największe powodzenie mają kobiety, które albo:
1. są już z kimś związane
2.źle traktują mężczyzn tj. są nieodpowiedzialne, obojętne, bawią się nimi

Potem słyszę od takiego mężczyzny "mam z nią kłopoty bo...............". A przecież już na początku było widać,że to nie jest poważna osoba

Santeku, albo o nią walcz albo daj sobie spokój.
Tak jak pisałam wcześniej żyj swoim życiem a może ona sama się zdecyduje. Jeśli nie, to Twoje serduszko zabije do innej kobiety
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#83 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 08:22

Mnie zawsze zastanawia, dlaczego największe powodzenie mają kobiety, które albo:
1. są już z kimś związane
2.źle traktują mężczyzn tj. są nieodpowiedzialne, obojętne, bawią się nimi

bo są łatwe <hmm></span>a niektórzy faceci lgną do takich :-) faceci lubią zdobywać a tu przy takich kobietach sie nie napracują :-D

#84 Sentek20

Sentek20
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 21:07

tak tylko jest jedno ale.madzia hehe, i u nas bylo tak samo. tez nawet nie pomyslalam, ze moge sie w nim zakochac :mrgreen: dopiero wspolna impreza na ktora mnie "zaciagnal" mi to uswiadomila.
Chodzi o to ze ona nigdy nawet nie chciala nigdy ze mna isc bon zawsze miala jakies wymowki.Wiec jak t sie do niej zblizyc skoro Ona zawsze jest na NIE
Zycie to nie bajka!!

#85 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 22 grudnia 2007 - 22:24

Wedlug mnie powinienes dac sobie spokoj.....Jesli ona wie co czujesz i nic nie mowi....no sory powinna z Toba porozmawiac, powiedziec czy to odwzajemnia czy wogole nie masz szans.Wtedy bys wiedzial co robic dalej.

#86 Sentek20

Sentek20
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 22:50

Wlasnie tez tak uwazam, przeciez nie jestesmy dziecmi zeby bawic sie w jakies podchody.yrzeba postawic sprawe jasno i ja tak wlasnie zrobilem!!
Zycie to nie bajka!!

#87 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 23:04

Jesli z jej strony nie ma odzewu ani zadnej checi to daj sobie z nia spokoj raz na zawsze.

#88 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 23:08

Sentek20:

To jest tak...nie zawsze kobieta musi cos do Ciebie czuc jesli mowi Ci ze jestes ładny...mozesz byc ładny i mozesz jej sie fizycznie podobac ale moze nie byc miedzy Wami chemii...i nic z tego nie wyjdzie, ona tez nic nie zrobi...jesli ona wie i nie odwzajemnia tego...dla mnie to jest sprawa jasna...zrobilaby cos w takiej sytuacji gdyby czegos chciala...

Moze troche enigmatycznie...ale mam nadzieje ze jakso to zrozumiesz...zycze duzo powodzenia w przyszlosci...:)

#89 Sentek20

Sentek20
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 28 grudnia 2007 - 22:02

Piekne forumowiczki mam tym razem takie pytanie.Jaka jes waszym zdaniem dopuszczalna roznica wieku miedzy facetem a kobieta?? oczywiscie wiem ze zdazaja sie sytuacje w ktorych jedna osoba jest starsza o polowe albo i wiecej.mam na mysli "przyzwoita" roznice wieku!!
Zycie to nie bajka!!

#90 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 28 grudnia 2007 - 22:09

jak dla mnie to tak do 15 lat jest ok.ale to też zależy...
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#91 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 28 grudnia 2007 - 22:41

Sentek20, radzę przejrzeć ten temat : facet-mlodszy-czy-starszy-vt133.htm
Tam znajdziesz odpowiedź na twoje pytanie ;)
bo to wszystko zależy od sytuacji :) rozpiętość jest bardzo duża - przeczytaj ten wątek który podałam to sam zobaczysz ;)

#92 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 00:22

Tak jak Ania napisała, poczytaj :D
Dla mnie chyba nie ma takiej konkretnej granicy, bo to strasznie płynne... Zależy od konkretnego przypadku ;-)

#93 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 17:54

dla mnie ok jest maximum 10 lat roznicy...

#94 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 18:38

dla mnie ok jest maximum 10 lat roznicy...

dla mnie też

#95 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 18:41

dziewuszki, o różnicach w wieku mamy w temacie podanym przez Kociaka ;-) zainteresowany Sentek20 też pewnie tam zerknie, więc tam się wypowiadajcie na ten temat :-D

#96 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 grudnia 2007 - 23:41

boże jak się kocha to się lat ie liczy :mrgreen:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#97 Sentek20

Sentek20
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 21:47

Kolejne pytanie. trafilem w necie na fajna dziewczyne i probowalem ja namowic na spotkanie i wszystko bylo ok do momentu kiedy nie powiedzialem jej ze zobaczylem ja na internecie.I wtedy wszystko sie zaczelo walic.Czy dla was ma znaczenie to ze ktos chce sie z wami zapoznac a znalazl was na necie??
Zycie to nie bajka!!

#98 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 21:52

jak bardzo nalega to mnie denerwuje
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#99 YourImagination

YourImagination
  • Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 22:11

ogolnie to nie wyjezdzaj od razzu z tym ze strasznie ci sie podoba i chcialbys z nia byc ;P po prostu powiedz ze wydaje sie fajna dziewczyną i chcialbys sie z nia zapoznac osobiscie;)

#100 Sentek20

Sentek20
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 02 stycznia 2008 - 22:29

jak bardzo nalega to mnie denerwuje

ale jak nie bede nalegal to wtedy wcale nie bedzie chciala sie spotkac

[ Dodano: 2008-01-02, 22:30 ]

ogolnie to nie wyjezdzaj od razzu z tym ze strasznie ci sie podoba i chcialbys z nia byc ;P po prostu powiedz ze wydaje sie fajna dziewczyną i chcialbys sie z nia zapoznac osobiscie;)

blad popelnilem bo napisalem zupelnie odwrotnie niz mi poradziłas
Zycie to nie bajka!!