Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Faceci pytają...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1346 odpowiedzi w tym temacie

#41 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 22 listopada 2007 - 09:33

salkometer, w domu, też można ciekawie spędzić czas, chociażby oglądając film, rozmawiając. W zimie wiadomo, że nie można długo spacerować, ale na pół godzinki można wyjść. A po spacerze jakiś grzaniec wspólnie zrobiony.
Może u Ciebie w mieście jest lodowisko, lub sam może zrobisz. Świetna zabawa gwarantowana :!:
Możecie poprostu rozmawiać, o własnych zainteresowaniach, o czym chcesz.
Ale też nic na siłę, nie wymyślaj wszystkiego na jeden wieczór, bo na dłuższą metę zabraknie Ci pomysłów.
Generalnie, jeśli jest to osoba, w której jesteś zakochany i ona w Tobie też, to życie samo napisze scenariusz, podpowie pomysły.

#42 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 22 listopada 2007 - 12:12

No dyskusja się rozkręciła. Nie spodziwałem się tego. Jeżeli chodzi o to co robię to te rzeczy, które wymieniła Dorotea też w większości robię.

to nie rób. Niewiele kobiet jest w stanie "wytrzymać'" widząc bałagan.
Nie wierzę do końca w to co napisałeś ale jeżeli chcesz rady, to szczera i otwarta rozmowa z żoną powinna pomóc tj. usiądź przy niej, powiedz, że badzo ją kochasz, że Wasza rodzina jest dla Ciebie najważniejsza i chcesz, aby było w niej jak najlepiej a żeby tak było jest Ci potrzebna jej pomoc-pomoc partnera i ukochanej kobiety, którą wybrałeś na towarzyszczkę całego życia.Powiedz,że nie dajesz rady sam, że chcesz podzielić wszystko na dwa.NIe dla siebie, ale dla dobrego funkcjonowania Waszej rodziny, dobrych stosunków i przez to zwiększenia czasu jaki możecie spędzić razem.
Powiedz "Kochanie, nasza rodzina jest dla mnie najważniejsza,pomóż mi w codziennych sprawach.Potrzebuję Cię, bądź przy mnie i wspieraj mnie"
NIE WIERZĘ,ŻE TO NIE POMOŻE
Powodzenia
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#43 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 22 listopada 2007 - 19:25

o jak ładnie Dorotea, doradziła :)

powodzenia! <ookk></span>
nie ma mnie tu i nie będzie.

#44 forbidden

forbidden
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 23 listopada 2007 - 22:28

czesc kobitki ;-)
Macie czasami takie cos ze macie zły dzien i nie chcecie zeby facet wchodził wam w droge?
Moja dziewczyna miała dzis taki dzien (mam nadzieje ze tylko dzis) no i wypadło tak ze obiecała mi zakupy bo musialem jechac cos kupic, pojechalismy, ogolnie nie odzywała sie do mnie za duzo ale mowila wczesniej ze nie ma humoru, no i chciałem jej poprawic humor, wiec kupiłem jej nagle loda z maszyny w budce obok to jeszcze bardziej sie wkurzyła tak ze prawie lód wyladował mi na głowie :roll: jak myslicie co powienienem zrobic jutro (bo dzis juz raczej kontaktu z nia nie bede mial). mam zadzwonic i zapytac sie jaki humor? to pewnie dostane odpowiedz "nie wiem" czy czekac az sama sie odezwie (za bardzo cierpliwym nie jestem :-/ ) <bezradny></span>

#45 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 24 listopada 2007 - 07:37

Macie czasami takie cos ze macie zły dzien i nie chcecie zeby facet wchodził wam w droge?

Nie :-)
nawet jak mam zly dzien to przecież nie o to chodzi aby sie "wyładować" na polowce
Nie lubie sie klocic i nie lubie stwarzac glupich sytuacji...co za tym idzie, cichych dni.

Ech... przejdzie jej ;-) a kazdy ma prawo do zlego dnia. Przeczekac a pozniej bedzie lepiej.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#46 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 24 listopada 2007 - 22:13

przejdzie jej przejdzie ;)
ja czasem tak mam.. napięcie przedmiesiączkowe :oops:
ale przechodzi! :) uczę się nad tym panować ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#47 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 24 listopada 2007 - 23:03

mam takie dni że lubie pobyc sama,ale nie aż tak żeby go unikac,tylko poświęcic sobie troche czasu,zły dzień-wtedy to ja bardzo chce żeby przy mnie był,bo mi przy nim lepiej,milej :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#48 maruska

maruska
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 25 listopada 2007 - 09:55

Kobieta jest jak róża: na to ma kolce, by je owijać płatkami.

Wszystko bedzie o.k... :-D

każdy ma jakies zle dni, czas leczy rany...przejdzie jej , byc moze juz przeszlo... :-)
kobiety są jak przeklad: wierne nie są piękne, piękne nie są wierne....

#49 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 25 listopada 2007 - 11:20

Nie zawsze poprawianie humoru na siłę pomaga zresztą miałeś okazje sie o tym przekonac

Przejdzie na pewno ;-) nic innego Ci nie doradze <bezradny></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#50 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 26 listopada 2007 - 09:21

zły humor zdarza się każdemu.
Jedni potrafią zostawić problemy " za drzwiami", inni potrzebują na to czasu.
Znasz już na tyle swoją dziewczynę i sam widzisz, że lepiej wtedy zostawić ją w spokoju.
Cierpliwość popłaca.
A na drugi raz z uwgi na porę roku proponuję kupno nie lodów a gorącej czekolady w jakiejś miłej kafejce ;-)

#51 Sentek20

Sentek20
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 20:26

Witam was kobietkii i zarazem prosze o poradem.Moze zaczne od poczatku. Mam dobra znajomoma(sasiadke) w ktorej jestem zauroczony od dawien dawna.problem polega na tym ze ona chyba nic do mnie mie czuje(chyba tak mi sie zdaje).Juz kilkakrotnie probowalem ja do siebie przekonac, niestety nieskutecznie.Ona doklanie wie co do niej czuje.A kedy sie jej pytam czy mnie lubi to Ona odpowiada ze tak i nawet stwierdza ze jestem ladny!! I wlasnie dlatego nie moge tego zrozumiec.

Czy Wy doswiadczone kobiety mozecie mi pomoc zrozumiec jej zachowanie??

#52 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 20:53

problem polega na tym ze ona chyba nic do mnie mie czuje(chyba tak mi sie zdaje).

moze sie mylisz ;-)
skoro rozmawialiscie i ona wie co jest to powinna podjac jakas decyzje.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#53 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 23:20

Ciężko się ciebie czyta :-/

a może ona się boi związku, boi sie miłości?
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#54 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 23:23

a może nie jest zainteresowana?bo ja też uważam że kilku moich kumpli jest ładnych ale to nic nie znaczy
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#55 forbidden

forbidden
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 23:47

co do mojej sprawy miałyscie racje, przeszlo juz na 2 dzien :)

#56 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 27 listopada 2007 - 23:57

fajowo :D to wisisz nam wino :D hehehehehe :D żartuje :P jak byśmy się nim podzieliły <co></span> cieszymy się ze mogłyśmy pomóc :mrgreen: ( noo aqrat ja to sie najwiecej w tej sprawie chyba napomagałam hahahahaha :P)

#57 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 08:56

Juz kilkakrotnie probowalem ja do siebie przekonac,

Z tego wynika, że nie jest Tobą zainteresowana jako partnerem.
Lubić kogoś i uważać go za ładnego to nie powód by się z nim wiązać.
Zapytaj wprost - czy chce się z Tobą spotykać.
Jeżeli odmówi, nie nalegaj i nie narzucaj się.
Nic na siłę

#58 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 listopada 2007 - 09:38

co do mojej sprawy miałyscie racje, przeszlo juz na 2 dzien

super <ookk></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#59 Dorotea