Faceci pytają...
Guest_Kociak_*
Napisano 28 listopada 2007 - 19:03
Napisano 28 listopada 2007 - 20:17
Z tego wynika, że nie jest Tobą zainteresowana jako partnerem.
Lubić kogoś i uważać go za ładnego to nie powód by się z nim wiązać.
Zapytaj wprost - czy chce się z Tobą spotykać.
Jeżeli odmówi, nie nalegaj i nie narzucaj się.
Nic na siłę
No wlasnie tez tak sadze ze nie jest mna zainteresowana.Tylko chodzi o to ze ona nie portafi podaac jakielkolwiek decyzji bo jak sie jej pytam to otrzymuje odpowiedz"nie wiem".Kedys powiedziala ze nie potrafi sie zdecydowac i ze pewnie bedzie kiedys tego zalowac.
Napisano 30 listopada 2007 - 12:44
Nie pytaj jej więcej o to i nie nalegaj na spotkanie.
Żyj swoim życiem, spotykaj z przyjaciółmi. Niech zobaczy, że jesteś fajnym facetem i może sama do Ciebie przyjdzie.
Napisano 02 grudnia 2007 - 11:08
I uslyszalem taka odpowiec ze jestem nienormalny skoro podjelem taka decyzje!!
I jak tu zrozumiec kobiety??
Czy byla to sluszna decyzja??
Napisano 02 grudnia 2007 - 12:11
Napisano 02 grudnia 2007 - 19:56
Według mnie słuszna. Może teraz sie okaże, że owa pani bedzie badzo za toba tęskniła i w końcu podejmie jakąś konkretniejszą decyzje
Tylko trudno jest sie do kogos nie odzywac jesli ktos mieszka w bramie oboki i chcialo by sie caly czas gadac i spedzac jak najwiecej czasu.No ale trudno nie pierwsza i nie ostatnia
Napisano 03 grudnia 2007 - 14:42
a dlaczego macie się do siebie nie oddzywać? Dla mnie to niepoważne.To tak jakbyście się na siebie obrazili. Po co Ci te "fochy".Tylko trudno jest sie do kogos nie odzywac jesli ktos mieszka w bramie oboki i chcialo by sie caly czas gadac i spedzac jak najwiecej czasu.No ale trudno nie pierwsza i nie ostatnia
Żyj noramlnie, spotykaj ze znajomymi, chodź na imprezy, miej hobby.Mów jej normalnie cześć na ulicy.Przecież w gruncie rzeczy nie macie powodu by się do siebie nie oddzywać.Jak będzie chciała przystanąć i pogadać, to nie mów nie.
Może być przecież koleżanką.
A kto wie, kiedy zobaczy jaki jesteś miły, jakie masz ciekawe zainteresowania i przede wszystkim że nie narzucasz się i prowadzisz swoje życie..............może zainteresuje się Tobą
Napisano 03 grudnia 2007 - 18:22
Napisano 03 grudnia 2007 - 21:05
Ta tylko mnie "kolezenstwo" wcale nie interesuje!!
Czyli co? Jak nie chce być z Tobą, to już wolisz w ogóle zerwać z nią kontakt, bo nie chcesz, żeby była Twoją koleżanką?
Napisano 04 grudnia 2007 - 08:11
a szkoda bo wiesz.........................takie uczucie jak miłość czasami mija a takie jak przyjaźń zwykle jest na całe życie. Ja też kiedyś zdecydowałam się na taką przyjaźń i dzięki temu trwa ona już 14 lat.Ta tylko mnie "kolezenstwo" wcale nie interesuje!!
Po co proponujesz spacer? Ona wtedy myśli, że jednak będziesz dążył do tego, abyście byli razem i odczuwa to jak pewien rodzaj nacisku.Żyj swoim życiem tak jak Ci pisałam a kto wie, może kiedyś ona sama zaproponuje spacer.
Dla mnie to przykre, kiedy mężczyzna kiedy nie chcę z nim być powiedziałby mi że nie będzie się do mnie oddzywał i że koleżeństwo go nie interesuje.Dla mnie to takie wybacz "dziecinne" zachowania.
Napisano 04 grudnia 2007 - 16:32
Napisano 04 grudnia 2007 - 23:36
Napisano 05 grudnia 2007 - 09:35
dla mnie tak.Nie oddzywanie się do kogoś bo nie chce z Tobą być jest dziecinne.Dla mnie to nie jest dziecinne zachowanie.Bo skoro nie ona to musi sie znalezc ktos inny.A tak to bede myslal tylko o niej i trudno bedzie o kogos lepszego od niej.
Kto powiedział,że każdy z kim my chcemy być musi chcieć być z nami?
Musisz umieć przyjmować porażki i odtrącenia bo takie jest życie.
I nie dziel ludzi na lepszych i gorszych.
Są poprostu inni.
Guest_Kociak_*
Napisano 15 grudnia 2007 - 22:37
Dorotka, wyjęłaś mi to z ustMusisz umieć przyjmować porażki i odtrącenia bo takie jest życie.
Napisano 19 grudnia 2007 - 16:17
A wlasnie ze mi na niej zależy.A Myslicie ze latwo by mi bylo z nia rozmawiac kiedy np mowila by o swoim chlopaku.chyba poprostu szlak by mnie trafil na miejscu.Wiec wole sie od niej odciac jesli nie moge jej zdobyc!!po tym co napisałeś wynika, że wcale Ci tak bardzo na niej nie zależy. Bo ja sobie nie wyobrażam, żeby mi na kimś zależało, żebym kogoś bardzo lubiła i miałabym zerwać z tą osobą kontakt, bo ona nie chce ze mną być...
Napisano 19 grudnia 2007 - 23:03
Napisano 20 grudnia 2007 - 12:52
Przeczytaj to co napisała Calineczka...............
Szlag Cię trafia? Tak jak napisałam naucz się przyjmować porażki z podniesioną głową i honorem bez obrażania się na nią albo walcz.
Napisano 20 grudnia 2007 - 21:15
Napisano 20 grudnia 2007 - 22:36