Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#1361 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:24

nie bo poprostu wy strasznie wierzycie w tych facetów jak w jakas swietosc az mnie to bawi

nie o to chodzi ze wierze... tylko ze nie raz juz sie przejechalam.... raz zranilam i wiem ze potem to do mnie wrocilo.. sama zostalam zraniona i naparwde cierpialam... ale podnioslam sie i pozanlama mojego meza.. podobno w zyciu nie mozna byc nieczego pewnym.. ale wiem ze on kocha mnie a ja jego to jest pewne.. i nie umialabym go zdadzic... wierze ze on mnie tez nie...

[ Dodano: 2008-04-30, 13:25 ]

juz to gdzieś usłyszałaś, że szukasz potwierdzenia?

hm.... no wiec wlasnie.. tez mnie to ciekawi...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#1362 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:25

wiesz Reszer Ty to mnie bawisz siedzisz sobie na babskim forum i udajesz biednego kolesia który szuka rad ...ciekawe jak jest naprawde i ciekawe co zrobiłes tej swojej pannie bo sorki ale wydaje mi sie ze poszło o cos powazniejszego niz mowisz

#1363 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:25

przekonac sie czy do konca jestem tak zimna suka ....

pytasz więc odpowiadam :
tak, jesteś

bo z jednej strony kocham J.

byłam z O. i cos do niego czuje

zdecyduj się
...
to źle świadczy również o tobie
nie chcesz mieć faceta, kochać go, być kochaną , jakaś przyszłość..coś..cokolwiek od serca?
nic?
no jak ty to sobie wyobrażasz
na prawdę nie wierzysz w miłość?
nie ma mnie tu i nie będzie.

#1364 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:26

Nie mozna kogos kocha i rownoczesnie swiadomie go krzywdzic...

to racja... bo ty w ta cala sytuacje wplatalas sie swiadomie.. mysle ze jestes na tyle bystra by w koncu zoruzmiec ze nie warto nikogo krzywdzic...
Dołączona grafika

#1365 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:28

Mogę go zostawic i wybrac J. a on sie załamie bo wiemn że tak będzie a dziewczyna J. tez nie bedzie happy i co to bedzie dobre rozwiazanie

#1366 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:30

Mogę go zostawic i wybrac J. a on sie załamie bo wiemn że tak będzie a dziewczyna J. tez nie bedzie happy i co to bedzie dobre rozwiazanie

no tak czyli co chcesz wybrac mniejsze zlo... ale to glupi pomysl.. ktory nie zaprowadzi cie do nikad... masz dziwne podejscie i bardzo egoistyczne... moim zdaniem powinnas to wyjasnic... tak nie mozna... nie wolno nikogo ranic.. a juz napewno nie mozna robic tego swiadmowie...
Dołączona grafika

#1367 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:32

jakbym miała egoistyczne podejscie to by to wyglądało inaczej zreszta J. proponował ze zerwie z swoja dziewczyna i zebysmy byli razem ale o nie takie proste

#1368 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:32

uwierz mi że większym ciosem jest dowiedzenie się przypadkiem albo po latach że twoja druga połówka ciągle cię zdradza niż to zakończyć
zakończysz, on pocierpi ale dojdzie do siebie
on cierpi już teraz, już teraz jest krzywdzony, a najgorsze jest to, że o niczym nie wie

no tak czyli co chcesz wybrac mniejsze zlo...

to żadne mniejsze zło
lepiej jest powiedzieć prawdę niż oszukiwać kolejne lata !

[ Dodano: 2008-04-30, 13:33 ]
megan, no masz egoistyczne podejście, bo w ogóle nie robi na tobie żadnego 'wrażenia' to, że krzywdzisz tamtego faceta, który cię kocha !

#1369 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:34

jestes tchorzem bo nie stac cie na szczra rozmowe ze swoim "chlopakiem"... tamtemu odpowiada taki uklad.. ale moze mu sie to kiedys znudzic.. to co wtedy wrocisz do "chlopaka" jakby nigdy nic... tak nie mozna... skoro nie mozesz sie zdecyodwac to zostaw ich obu...

[ Dodano: 2008-04-30, 13:35 ]

jakbym miała egoistyczne podejscie to by to wyglądało inaczej zreszta J. proponował ze zerwie z swoja dziewczyna i zebysmy byli razem ale o nie takie proste

jestes egoista bo malo obchodzi cie ten twoj chlopak i jego uczucia.. a tutaj chcialas chyba znalesc potwuerdzenie ze wcale zle nie robisz.. ze przeciez jestes ok w stosunkuch do wszyskich... myslisz o sobie zimna suka?.... hm.. dziwne...
Dołączona grafika

#1370 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:35

Spytałas czy nie wierze w miłosc wiessz mam do tego dystans i do tego słowa bo mozna kogos kochac a na swojej drodze spotkac kogos dla kogo stracisz głowe

#1371 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:35

skoro nie mozesz sie zdecyodwac to zostaw ich obu...

no co ty
ani kasy ani sexu. . .
ja tego nie rozumiem...
a jaką przyszłość dla siebie widzisz?
nie zerwiesz z tamtym i będziesz z J. dalej go zdradzać?

#1372 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:36

Może i zostawie obu i bedę z kims innym akurat sex to nie problem w jakim TY różowym swiecie żyjesz.....

#1373 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:37

saja napisał/a:
no tak czyli co chcesz wybrac mniejsze zlo...

to żadne mniejsze zło
lepiej jest powiedzieć prawdę niż oszukiwać kolejne lata !

zle zroumialas.... a moze ja zle sie wyrazilam.. ona nadal chce tkwic w tej systuacji... nie chce nic zmienic.. bo tak jest jej poprstu wygodniu.. to jest dla mniej mniejsze zlo..
Dołączona grafika

#1374 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:40

Nie do konca jest mi wygodnie w tej sytuacji ....czesto mysle ze J. to tylko przygoda bo tak chyba jest .....takich jak on jest pełno wszędzie takich na których Ci serducho bije i wogóle magia ale to nie bedzie trwało wiecznie i ja wiem ....
A facet to gorzej niż pies ...

#1375 Reszer

Reszer
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:41

wiesz Reszer Ty to mnie bawisz siedzisz sobie na babskim forum i udajesz biednego kolesia który szuka rad ...ciekawe jak jest naprawde i ciekawe co zrobiłes tej swojej pannie bo sorki ale wydaje mi sie ze poszło o cos powazniejszego niz mowisz

1. To komplement, ze jestem zabawny :-)
2. Kto szuka nie błądzi
3. Glodnemu tylko chleb na mysli <bezradny></span>

P.S. z której piaskownicy ostatnio wyszlas.. ?? tok Twojego rozumowania zaczyna mnie przerażać, nie nie przerażać, dolować, ze bywaja ludzie tak bezkrytycznie zamknięci na opinie innych, nie uznający czyichś racji, nie potrafiący się zreflektować nad własnym postepowaniem i podejściem do życia. Że maja ograniczoną mozliwośc postrzegania wartości i diametralnie wypaczają ich znaczenie. <bezradny></span>
Naoliw zawiasy w swoich klapkach na oczach, najwyższy czas.

#1376 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:42

Jezeli sie kogos naprawde kocha to nie ma sie serca zeby go zdradzic....
Dołączona grafika

#1377 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:44

tak a Twój Piotrus moze Cie kocha dajmy na to ze tak ale jakby wyladował sam daleko w jakies podróży i w barze przyczepiła by sie do niego jakas panna a on by cos wypił to myslisz zeby sie z nia nie przespał

#1378 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:45

tak a Twój Piotrus moze Cie kocha dajmy na to ze tak ale jakby wyladował sam daleko w jakies podróży i w barze przyczepiła by sie do niego jakas panna a on by cos wypił to myslisz zeby sie z nia nie przespał

omg jakie ty masz płytkie myślenie.... <bezradny></span>
Dołączona grafika

#1379 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Jestem pewna ze nie...
Dołączona grafika

#1380 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

bywaja ludzie tak bezkrytycznie zamknięci na opinie innych, nie uznający czyichś racji, nie potrafiący się zreflektować nad własnym postepowaniem i podejściem do życia. Że maja ograniczoną mozliwośc postrzegania wartości i diametralnie wypaczają ich znaczenie.

ona faktycznie jest zamknieta na opinie innych.. zakladala ten temat w jakims celu... uslyszenia opinii inych.. ale mysle ze bylo to bezsensowne... bo pzre3ciez do niej i tak nic nie dociera...
Dołączona grafika