Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2341 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 19:47

Dlaczego? ;( ;( ;(

bo jest dupek i nie potrafil docenic tego co dla niego zrobilas....

#2342 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 19:48

hmm...
n albo dupek albo jakiś niekonkretny. . . .
albo jakies problemy miał
sprawa niejasna w kazdym razie
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2343 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 19:48

no czarne anioly zawsze maja racje ;P tylko kurna swojego zwiazku nie umieja naprawic ;(

no po większej części tak, mają rację.. spoko Ty też sobie życie cudownie ułożysz, zobaczysz kochana! ;*

Nie potrafie tak z dnia na dzien zapomniec kogos, kto tyle dla mnie znaczy...

kochana nikt tego nie potrafi.. nikt.. ale z czasem jest łatwiej, uwierz mi!

Dla kogo tyle wywalczylam.. bo przez jego kolor skory nie raz, wysluchiwalam docinek znajomych.,.. i bronilam go, stalam za nim murem...

takie jest życie, dlatego ja zawsze powtarzam bronić i dbać trzeba o własną d.. bo nasza d.. jest ważniejsza.. chciałaś dobrze ja to wiem ;* ale widocznie on nie jest Ciebie wart, bo to kawał ....... nie będę tu się brzydko wypowiadać.. kochana znajdziesz księcia.. ale nie z bajki ale tu w realu prawdziwego, który zrobi dla Ciebie wszystko! ;* zobaczysz!

Dlaczego? ;( ;(;(

bo faceci to świnie.. po większej części tak jest! niestety! :-(

#2344 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 19:49

Ja juz nie wiem, myslalam zeby napisac do ktoregos z jego znajomych co jest grane bo sie martwie..
Ale boje sie, ze jak bedzie cos nie tak a on sie o tym dowie to tylko sie zdenerwuje na mnie, ze taki szum robie...

#2345 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 19:50

kattie21, no własnie, może zostaw to już....
patrz, tyle za nim biegasz, tyle piszesz, dzwonisz, ciągle tylko myślisz, jak tu się czegokolwiek dowiedzieć...
myślę, że jakby chciał zebyś coś wiedziała to by ci sam powiedział
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2346 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 19:50

Black_Angel, świeta prawda ujełaś to w kilku zdaniach bardzo trafnie........ nie wrato się pytać dlaczego? bo nie dowiesz sie tego nigdy a tylko zaczniesz sobie wmawiać że to twoja wina ustalmy jedno facet jest dupkiem i nie warto za nim płakać.... kiedyś pół przejdzie i przestaniesz go kochać ..... bo on niezasluzycła na taka cudowna kobietę jak ty

#2347 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 19:54

nie wrato się pytać dlaczego? bo nie dowiesz sie tego nigdy a tylko zaczniesz sobie wmawiać że to twoja wina ustalmy jedno facet jest dupkiem i nie warto za nim płakać.... kiedyś pół przejdzie i przestaniesz go kochać ..... bo on niezasluzycła na taka cudowna kobietę jak ty

święta racja..
dlatego olej go kattie21 wiem, że to nie jest proste ale dasz radę zobaczysz.. ;* jesteśmy z Tobą!! ;*

#2348 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 22:17

niektorzy faceci nie wiedza co traca.... po czasie dopiero zauwazaja ze druggiej takiej juz nie bedzie ale wtedy jest juz niestety za pozno... :( sama to przezylam i wiem ze ta osoba zaluje ale mam go teraz GLEBOKO

i tobie kattie21 zycze powodzenia na nowej drodze zycia mam nadzieje ze uda ci sie znalezc swoja gorsza polowke z ktora bedziesz naprawde szczesliwa ;) powodzenia

P.S palant no :evil: :evil:

#2349 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 22:28

Dziekuje wszystkim za slowa otuchy... teraz trzeba zaczac robic reset pamieci, i jakos zapominac powolutku o tym co bylo... A szkoda bo myslalam ze ta sytuacja jaka od poczatku towarzyszyla naszemu zwiazkowi zblizyla nas jakos do siebie... ze docenil to co robilam, to jak sie staralam...

#2350 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 22:29

ze docenil to co robilam, to jak sie staralam...

docenil cale g.... ach az wsciekla jestem, napisalabym cos jeszcze ale sie ugryze w jezyk :evil: :evil: :evil:

#2351 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 22:40

A co mialas na mysli?

#2352 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 22:42

kattie21, poprostu mieszkam za granica i widze jak oni kobiety traktuja.... <bezradny></span>

#2353 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 22:43

Masz na mysli ciemnoskorych? Mi sie wydawalo ze sa ok wzgledem kobiet... a Ty co zaobserwowalas?

#2354 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 22:47

ojkattie21, , kiedys mi sie podobali, sama w Polsce na studiach spotykalam sie z jednym, ale krotko bo jemu chodzilo o jedno a ze ja ni dy rydy to on powiedzial bye bye <bezradny></span> a tutaj podobnie... bymajniej w Dublinie tylko o to im chodzi a Polki to dla nich k**** i mowia to otwarcie... przykre... ale coz... nie mam nic do koloru skory, ale ten styl bycia... wiele do zyczenia pozostawia... nie wiem jak bylo z Twoim w te klocki i ile on lat mial ale jakos nie chcialam na poczatku mowic o tym zebym na jakas rasistke nie wyszla...
poreszta mam pare czarnych kolezanek... ale nie kolegow <bezradny></span>

przepraszam kattie21, :*

#2355 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 22:56

W sumie mozliwe... bo na ktoryms ze spotkan wspomnial ze dawno nie kochal sie z kobieta, i ze jak mnie poznal to myslal ze wlasnie ze mna to zrobi... ale po kilku spotkaniach, powiedzial ze sznuje to ze nie chce jeszcze sypiac z nim, i nie skrzywdzi mnie nigdy...

#2356 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 23:00

gadka szmatka :-/ przepraszam ale jakos skoro nigdy Cie nie skrzywdzi to co wlasnie zrobil????

#2357 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 23:04

mam nadzieje ze przynajmniej odezwie sie .. moze za jakis czas... i wytlumaczy dlaczego tak zrobil... nawet gdybysmy sie juz mieli nie zobaczyc nigdy...

#2358 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 23:05

kattie21, och , a ja mam nadzieje ze Ci przejdzie do tego czasu i zapomniesz :*

#2359 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 19 lipca 2008 - 08:02

Dobrze ze pracuje caly weekend, to czas jakos zleci...

#2360 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 lipca 2008 - 10:24

kattie21, wlasnie zajecie wolnego czasu w takiej sytuacji jest bardzo wazne, byle niepotrzebnie njie myslec <pocieszacz></span> trzymaj sie i wpadaj tu czasami ;)