Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2281 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 08:04

Nie wiem co jest grane..w kazdym badz razie wyczytalam dzis na jego facebooku, ze chyba jego siostra, pisala ze potwierdzila juz jego rezerwacje na samolot, bo leci na wakacje do rodziny... wiec teraz nawet gdyby sie chcial spotkac to chyba w tym tyg juz nie bedzie okazji, bo ja jade jutro do domu na pogrzeb rodziny kolegi, bo wszyscy zgineli w sobotnim wypadku samochodowym... rodzice i jego 2 małych braci ;(

#2282 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 11:45

pogrzeb rodziny kolegi, bo wszyscy zgineli w sobotnim wypadku samochodowym... rodzice i jego 2 małych braci

straszna tragedia [*] :-(
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#2283 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 14:42

ze prosi zebym nie pisala do niego smsow bo dzieli tel. z kims w tej chwili..;/ ze mi wytlumaczy wszystko w mailu;] ze teskni i ma nadzieje ze go zrozumiem...

Tyle to Ci mogl nap a slowo wyjasnienia juz nie :?: sorry jak dla mnie to on kombinuje.....
Nie moze niby zadzwonic :?: heh ..........
Meila to pisze sie baaardzo szybko....... jak sie tylko chce <bezradny></span>

jego siostra, pisala ze potwierdzila juz jego rezerwacje na samolot, bo leci na wakacje do rodziny...

Jesli poleci bez slowa wyjasnienia to......... heh wszystko jasne............ :!:

co ja mam teraz robic

A co mozesz zrobic :?: nic......... czekac, az "laskawiec" nap. do Ciebie .....

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2284 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 15:55

Wiem, ze to glupio zabrzmi ale ja tlumacze sobie jego zachowanie tym, ze jest w obcym mu kraju.. i moze faktycznie mial ostatnio jakies problemy.. nie wiem, chocby jakies tresci finansowej... i glupio mu bylo przede mna sie do tego przyznac... jeszcez ta niefortunna wpadka z jego wczesniejszym powrotem...

#2285 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 14 lipca 2008 - 15:59

kattie21, ja mysle ze Ty tak sobie tlumaczysz bo jestes zakochana... i nie przyjmujesz do wiadomosci ze on moglby kombinowac...
zadna z nas nie chce dla Ciebie zle kochana tylko my probujemy obiektywnie spojrzec na ten problem...
glowa do gory :*

#2286 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 00:07

teraz są takie czasy, że każdy ma telefon dla siebie ;-)

nie zawsze

i nie przyjmujesz do wiadomosci ze on moglby kombinowac...

szkoda, że ty nie przyjmujesz, że mógłby nie kombinować
ludzie są różni
on tu nie jest w sumie "u siebie"
na pewno nie jest tak super otwarty i w ogóle
nie nabrał naszej mentalności

może faktycznie jest ok
dla mnie ta sprawa wcale nie jest jednoznaczna :/

to sobie trzeba wyjaśnić
ale nie od razu oskarżać
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2287 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 00:46

ale nie od razu oskarżać

cerrata, nie wydaje mi sie zebym kogokolwiek oskarzala...
przyjmuje rozne opcje obiektywnie... poniewaz sama wiem ze zakochana kobieta widzi tylko to co chce widzec...

dla mnie ta sprawa wcale nie jest jednoznaczna

nie wydaje mi sie zeby ktorakolwiek z nas ta sprawe jednoznacznie potraktowala...

#2288 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 12:11

Dziewczyny spokojnie, nie chce zebyscie sie klocily z tego powodu...

#2289 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 15:06

kattie21 ja zycze Ci aby to jak najszybciej sie zakonczylo....takie zycie w "zawieszeniu" jest męką i udręką samej siebie :-|

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2290 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 22:45

kurna no bezczelny wiecie co dzis uslyszalam?, byla u Nas przyjaciolka mojego Jacka... swietna dziewucha osobiscie bardzo ja lubie :) no i jak juz pojechala to moj sie zaczal rozmazac i mowi w koncu zeby ona taka gruba nie byla to juz dawno by sie za nia wzial.......
no cham i prostak normalnie... nie dosc ze o swojej przyjaciolce to jeszcze przy swojej dziewczynie....

#2291 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 23:19

No to powtorze cham i prostak i nic wiecej...Olej go bo szkoda nerwow twoich i nie zasluzylas na to zeby takich rzeczy sluchac :-/
Dołączona grafika

#2292 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 23:45

:shock:
a ja mogę jedynie również powtórzyć, bo gorszych słów bym urzyła
niby nic a jednak znaczące. . . :/
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2293 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 00:14

poprostu przykre jak dla mnie....
nie wiem co to za czlowoiek jak pon tak moze.... <bezradny></span>

#2294 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 05:12

Bardzo proszę o jakąś radę i trzeźwe spojrzenie na sprawę, bo nie wiem już co mam o tym myślec... Otóż zapisałam się ostatnio wraz z Marcinem do pewnego FanClubu. Poprosiłam zarazem, aby wszystkie sprawy były załatwiane ze mną! Było to jasno zaznaczone. Jednak nie dostałam jeszcze żadnego telefonu, za to Marcin owszem. Pisze do niego (kobieta) dośc często i w dodatku na prywatne tematy. Mówiąc szczerze zaczyna go podrywac i nic nie robi sobie z mojej prośby. Próbowałam delikatnie zasygnalizowac moje myśli Marcinowi, ale nic z tego. Nie chcę też, aby myślał, że jestem zazdrosna, bo kiedyś on był chorobliwie zazdrosny i wolałabym do tego nie wracac. Nie wiem co mam zrobic. Jak się skutecznie pozbyc tej kobiety?

#2295 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 07:10

Otóż zapisałam się ostatnio wraz z Marcinem do pewnego FanClubu. Poprosiłam zarazem, aby wszystkie sprawy były załatwiane ze mną!

ja za bardzo tego nie rozumiem co to za fanklub i o co w tym chodzi ze prosilam o rozwiazanie spraw z toba bo troche nie jasno to napisane ;)

#2296 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 07:45

Co to za fanklub? Łukasza Zagrobelnego. Chodziło o telefony i korespondencję. Chciałam, aby kontaktowała się wyłącznie ze mną w sprawach dotyczących fanklubu, bo Marcin ma troche za duzo obowiazków na głowie, a ona zaczęła pisac do niego i podrywac go. Teraz nie wiem co mam z tym zrobic, bo nie chcę, aby zazdrośc znów była między nami, a ta kobieta stanowczo przesadza.

#2297 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 07:58

zastanow sie czy ona jest zagrozeniem dla waszego zwiazku jesli nie mieszka w waszym miescie i masz okazje to kontrolowac np. sms-y to zobacz jak to sie bedzie rozwijalo na razie zostaw go bo sie wkurzy i bedzie sie z tym ukrywal...
kiedy stwierdzisz ze sprawa posunela sie za daleko zacznij dzialac ;)

kurcze trudno wyczuc sprawe musisz w sumie sama wiedziec kiedy zadzialac ale ni epostepuj pochopnie... bo sie niczego nie dowiesz..

#2298 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 08:08

no właśnie, że nie mam za bardzo jak to kontrolowac, bo często Marcin kasuje sms-y, ale z tego, co widzę to szybko się sytuacja rozwija, a on nie widzi tego. Wolałabym się jej jak najszybciej pozbyc, albo pokazac mu, że to nie jest miłe dla mnie. Może oko za oko, ząb za ząb?

#2299 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 08:13

zaniepokojona, dobry pomysl to zawsze pomaga ajesli nie to sprawa jasna....

wyjdz gdzies z kumpela wroc troche pozniej niz zwykle i tez pisz z kims sms-y mysle ze to powinno pomoc i zwrocic jeg uwage na Ciebie trzymam kciuki zeby sie udalo :)

#2300 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 16 lipca 2008 - 08:16

ok, dzięki wielkie. Spróbuję i mam nadzieję, że coś się zmieni