Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#1341 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 11:34

Mam 22 lata to pierwsza odpowiedz , a druga to taka że macie rację chce się wyszalec i nie ja jedna i ostatnia zdradzam bo to jest wszędzie ...

\
to że coś jest wszędzie nei znaczy że jest wszędzie akceptowane
jak ktoś zdradza to zazwyczaj jest uznawany za "puszczalską panienkę"
samej siebie nie szanujesz a co dopiero innych ludzi
egoistyczne
pomyśl o tym kolesiu, który o niczym nie wie

Anusek napisała ze rozsadek bo ma kase a co w tym złego ze ma każdy korzysta z szans jakie daje mu życie

jeśli chcesz szansy i kasy to sobie zarób, pazera, chciwość i sprzedawanie sie za kasę nie jest szansą..

a miłosc taka prawdziwa to w wlasnie tylko w telenowelch jest .

jakieś to takie puste....

Można sie bawić dla sportu, ale powinno się wcześniej określić zasady z drugą stroną, by ktoś nie musiał potem cierpieć.

nie pogadasz :P

masz 22 lata i tak "szalejesz" ? myślałam, że w tym wieku to się o swojej przyszłości myśli a nie o tym komu tu dziś dać... <bezradny></span>
nie ma mnie tu i nie będzie.

#1342 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 11:41

nie pisałam ze sypiam z paroma kolesiami wiec uważaj na wypowiedzi a po drugie to nie bądz taka naiwna bo zaraz mi tu powiesz że ludzie sa wspaniali i wogóle TY może bys nie zdradziła a Twój facet skąd wiesz

#1343 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 11:50

nie pisałam ze sypiam z paroma kolesiami

2 to już jest para

wogóle TY może bys nie zdradziła

wiem, że nie mogłabym tego zrobić głównie ze względu na moją drugą połówkę , którą kocham
a że ty go nie kochasz to dlatego ci to łatwiej przychodzi

z drugiej strony nie kumam jak się można tak sprzedawać... (bo mówisz, że jesteś z nim dla kasy)

#1344 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 11:59

jak go poznałam to nie wiedziałam ze ma kase to nie było tak ze poleciałam na pieniądze

#1345 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:01

megan, ale teraz na nie lecisz

#1346 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:03

Nie nie lecę ale nie mówię że nie ułatwiają mi one życia bo to przecież oczywiste ze mają znaczenie ale gdybym go nie nawidzila to gwarantuje Ci zebym z nim nie była

[ Dodano: 2008-04-30, 13:09 ]
Sądzicie że ja z zimna krwią skoczyłam kolesiowi do łóżka a tak nie było
Jak spotykałam J.gdziekolwiek to było dziwne uczucie , obydwoje patrzylismy na siebie , gadalismy i czulismy sie w swoim towarzystwie swietnie.
Gdy on do mnie dzwonił to nie chciałam rozmawiac ale gdy nie dzwonil to wariowałam ...był czas ze go unikałam to los na zlosc mi go postawiał pod nogi

#1347 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:11

To badz szczera wobec oficjalnego chlopaka, i powiedz mu ze kreci Cie inny...
a z nim bylo minelo ;o) Dziewczyno zastanow sie nad tym co robisz, bo Twoje zachowanie jest zalosne ;o)

#1348 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:13

żałosne jest jak jakas laska uważa ze koles to może zdradzac bo mu wypada albo ja oklamywac albo olewac jak Ciebie (czytałam) ....wiekszosc kolesi to dupki bez serca wiec nie bron ich tak bo tez nie wiesz jaki jest mój chłopak bo niby skąd

#1349 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:14

Hehe no moze i masz racje ze mnie "olewał", ale po wczorajszej rozmowie wyszlo na jaw wiele rzeczy i juz jest miedzy nami ok ;o) A Ty pomysl kto Cie bedzie chcial w przyszlosci, taka ładnie mowiac "porozciagana" przez tylu facetow ;o)

[ Dodano: 2008-04-30, 13:15 ]
A co do tego olewania... to wiesz, ja mam zasady i koledze faceta nigdy bym tylka nie dala ;o) No ale cos, niektorzy nie maja zasad ;o)

#1350 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:15

przez 2 a po drugie nie musisz sie o to martwić bo dam sobie rade;)

#1351 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:16

nie rozumiem calej tej systuacji.. dla mnie to jest chore... trzeba sie w koncu na cos zdecydowac.. nie mozna tak poprstu ranic ludzi i bawic sie ich uczuciami.. to predzej czy pozniej wyjdzie na jaw pomysl megan co wtedy sie stanie... moim zdaniem dobre uczynki wracjaa do sczlowika ale te zle wracaja ze zdwojona sila.. nie oceniam cie nie potepiam nie krytykuje.. kazdy ma swoje sumienie i sowje wwartosci wedlug ktorych zyje... ja jestem pewna ze nei zdradzilabym mojego meza i nie wynika to z tego jak chyba wczesniej pisalas ze poprstu nie znalazl sie jeszcze mezczyzna ktory by mnie jakos bardzije pociagal... poprstu szaniuje mkojego meza i nasz ziwazek... nie bylabym w stanie... mozee dlatego ze moj to poalczaenie tyhc dwoch twoich.. z jednej strony czuly delikatny a z drigiej strony swietny seks i zabwaba... wiec ja nie mam tsakiego problemu ale widocznie trafilam w dziesiatke :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#1352 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:16

a co wcisnął Ci głodne kawałki ....wiesz lepiej stąpac twardo po ziemi niż bujac w obłokach

#1353 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:17

megan To nie rozumiem po co piszesz o tym na forum, skoro dobrze sie z tym czujesz i nie chcesz zmienic postepowania ... Chcesz sie pochwalic czy co ;/

#1354 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:18

megan, dlaczego nie zerwiesz z tym twoim "chłopakiem"
czy na prawdę nie rusza cię to, że go krzywdzisz?

#1355 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:18

megan To nie rozumiem po co piszesz o tym na forum, skoro dobrze sie z tym czujesz i nie chcesz zmienic postepowania ... Chcesz sie pochwalic czy co

fakt mnie tez to troche dziwi.. masz pretensje ze wyrazamy swoje zdanie no ale w koncu po cos ten temat tu umiescilas.. no to chyba liczylas sie ze opinie nie musza byc wcale przychylne
Dołączona grafika

#1356 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:19

Nie musial wciskac zadnych sciem...
Szczera rozmowa pomogla i tyle... Mnie przynajmniej bylo stac na taki krok i jego rowniez ;o) No i wyszlo kim jest owa jego kolezanka ktora podejrzewalam o cos wiecej wzgledem niego ;o)

#1357 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:19

czy na prawdę nie rusza cię to, że go krzywdzisz?

mnie tez to zastanaiwa... a predzej czy pozniej on bedzie cierpail... szkoda faceta...
Dołączona grafika

#1358 megan

megan
  • Użytkownik
  • 98 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:21

nie bo poprostu wy strasznie wierzycie w tych facetów jak w jakas swietosc az mnie to bawi a tak odpowiadając na pytanie to chciałam znac waszą opinie i tyle przekonac sie czy do konca jestem tak zimna suka ....bo z jednej strony kocham J. i az mi serce mocniej bije jak go widze albo słysze a z drugiej jednak byłam z O. i cos do niego czuje

#1359 Reszer

Reszer
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:23

znac waszą opinie i tyle przekonac sie czy do konca jestem tak zimna suka ....

juz to gdzieś usłyszałaś, że szukasz potwierdzenia?
na krawędzi

#1360 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 12:23

megan nie uzywaj slow, ktorych znaczenie jest Ci obce. Nie mozna kogos kocha i rownoczesnie swiadomie go krzywdzic...
Jak mowi moja kolezanka sa kobiety i ....... (nie obrazajac nikogo)
Zastanow sie do ktorej grupy Ty nalezysz..
A jesli chodzi o to czy jestes zimna suka, to moim zdaniem tak... Ale na to pytanie sama musisz sobie odpowiedziec.