Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

problemy w związkach

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5401 odpowiedzi w tym temacie

#2681 Reszer

Reszer
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 22 sierpnia 2008 - 20:47

bo miłość jest ślepa i uzależnia nas od drugiej osoby

nic dodać, nic ująć :-/
na krawędzi

#2682 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 22 sierpnia 2008 - 22:33

tylko wczesniej chyba powinanm dowiedziec sie kim byly anonimy piszace mi smsy, bo czasami ludzie potrafia byc wredni...

nie szukaj, nie warto, bo po co? odetnij się od tego wielką, grubą kreską. zostaw to wszystko za sobą i bądź znowu szczęśliwa. zasługujesz na to. trzymam kciuki i daj znać jak się sprawy mają <pocieszacz></span>
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#2683 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 13:04

justa jesli macie byc razem to bedziecie...... jesli to prawdziwe uczucie to powinno wszystko przetrwac....... nawet Twoj wyjazd za granice. Ja tez bylam za granica i to dlugo, a moj chlopak w Polsce i On czekal, nikogo nie mial...... takze mozna, jak sie chce.
Moze to faza zauroczenia........ "nowe" na poczatku zawsze wydaje sie lepsze.......

jeden typu:co chcesz rozwijac skoro oboje jesteśmy zajęci?

hmmmm ......... :-|

boje sie ze on czeka ze jej nie wypali i znia bedzie a mnie zostawi tymbardziej ze rozstawaliśmy sie juz z jego inicjatywy

Ciezka sprawa......... pogadaj z nim szczerze .... jak nie jest pewny swoich uczuc juz do Ciebie to niech Cie nie zwodzi.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#2684 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 15:14

justa, skoro obawiasz sie ze z nia pisze, znaczy ze nie ufasz.. Nie wiem czy to mozna odbudowac. I z drugiej strony czy jest w tym jakis sens...? Nie mozesz ciagle myslec ze moze sie z nia spotkal czy cos. Jesli mu na Tobie zalezy to powinien zerwac z nia kontakt. A nie udawac ze nic sie nie stalo... A jesli nie chce tego zrobic to Ty zastanow sie czy chcesz byc z takim facetem...

#2685 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 15:18

Hmm.. A ja nie przekreślałabym tego gościa. Ja byłam w podobnej sytuacji. Tylko to ja byłam tą złą. Wcale nie robiłam nic złego, ale wszystkie sytuacje zaczęły się tak układać, że rzeczywiście mogło to wyglądać na zdrade... Facet ze mną zerwał a po paru tygodniach dowiedział się że to jednak ja miałam racje a nie ludzie, którzy tak samo mu doradzali jak wy porzeczce :-P
Pogadaj z nim może jesteś dla niego ważna ;-)
KoChaM żYciE

#2686 sunehri

sunehri
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 15:18

Jestem z chłopakiem od 3lat nigdy bym nie posądzała go o zdrade.Pol miesiaca temu zaczęłam go podejrzewać o zdradę ,z czego on nie przyznał sie ale dziewczyna która z nim byla przyznala sie do spaceru z moim chłopakiem,i do tego ze moj facet sie do niej podwalał.on sie ciagle wypiera a ona coraz bardziej miesza w zeznaniach[kazdej osobie opowiada inn wersje].kiedy uderzyłam ja przyslala mi smsy nastepujacej tresci;'przepraszam za wszystko,przepraszam chujowo mi bo super jestes' 2 sms;najchetniej bym sie wieszala zostanmy chociaż na czesc i dzieki za oberwanie w pysk PRZEPRASZAM DZIEWCZYNY POMOZCIe co mam robic

#2687 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 15:23

heh zwiazek opiera się przede wszystkim na zaufaniu a niestety na tym świecie jest wiele osób które niepotrzebnie wpier.... w poważne i naprawde fajne związki. A po co to robią? Z zazdrości. I niekoniecznie to muszą być laski. Chociaż uważam, że to one najbardziej mieszają.
Moja rada to przedewszystkim rozmowa. Nie wypominanie sobie wszystkiego. Powiedz mu, że się z nią widziałaś i gada takie rzeczy. Niech jakoś Ci to wytłumaczy. Czasami facet może tylko rozmawiać z inną, a ludzie zrobią z tego wielką zdrade :-/
KoChaM żYciE

#2688 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 15:23

sunehri, uderzylas ja? O masakra... No nie wiem, moze jest w tym jakies ziarenko prawdy.. Chociazby to ze on sobie z nia tak po prostu spaceruje...

Mysle ze powinnas byc po prostu bardziej ostrozna w stosunku do niego i zobaczyc co bedzie dalej..

#2689 sunehri

sunehri
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 15:28

sunehri, uderzylas ja? O masakra... No nie wiem, moze jest w tym jakies ziarenko prawdy.. Chociazby to ze on sobie z nia tak po prostu spaceruje...

Mysle ze powinnas byc po prostu bardziej ostrozna w stosunku do niego i zobaczyc co bedzie dalej..

Uderzylam ja dlatego, ze kazdej osobie opowiada co innego, dodaje nowe fakty

#2690 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 15:51

moze sobie panna wymyslila, nie masz dowodow na niego?
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#2691 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 16:04

co mam robic

a co ty masz zrobić?
opanuj ty się po pierwsze... :roll:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2692 sunehri

sunehri
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 16:18

moze sobie panna wymyslila, nie masz dowodow na niego?

Fakt, nie mam dowodow, mam tylko jej slowa...
Tylko podejrzane dla mnie bylo to, iz utrzymywal, ze jej nie zna, ale mial jej numer zapisany w telefonie... <bezradny></span> <bezradny></span>

cerrata Na moim miejscu na pewno, kazda kobieta zachowala by sie tak samo...

#2693 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 16:20

aha czyli jak? laska jakaś gada że była z twoim facetem na spacerze i że się do niej podwalał i co?
może sobie mówić wszystko, jesli nei masz żadnych dowodów to po co się tak unosisz, i to jeszcze posuwasz się do bicia :roll:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#2694 sunehri

sunehri
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 16:27

aha czyli jak? laska jakaś gada że była z twoim facetem na spacerze i że się do niej podwalał i co?
może sobie mówić wszystko, jesli nei masz żadnych dowodów to po co się tak unosisz, i to jeszcze posuwasz się do bicia :roll:

A teraz powiedz mi? Czy nie zasluzyla sobie????
Co by byo jakby jakas dziewczyna poszla z twoim facetem, pozniej opowiadala roznym osoba, co sie dzialo miedzy nimi, jaki to on nie byl romantyczny, mowil, ze ciebie juz nie chce tylko ja?
Powiem ci szczerze, ze nie zaluje tego, co zrobilam...mozesz mne za to potepiac ale mnie to dalej boli, bo kto wie? moze tak bylo? a jak zdarzylo sie raz to może zdarzy i drugi?

#2695 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 16:53

nie wiem jak dlugo jestes ze swoim chlopakiem ale wydaje mi sie ze skoro jestescie razem to chyba powinnas jemu ufac i wierzyc bardziej niz jakijs zdzirze ktora chce wam popsoc zwiazek, a ze ja udezylas to akurat zasluzyla moza ja to czegos nauczy
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#2696 sunehri

sunehri
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 17:10

ale dlaczego jej zalezalo aby popsuć nasz związek,przecież znam ta dziewczynę od lat i nigdy nie zrobiłam jej nic złego A najlepsze jest to ze ona ma synka w wojsku i jest z nim podobno2,5 roku.nie rozumiem jej

#2697 justa

justa
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 23 sierpnia 2008 - 17:13

Rozmawiałam z pawłem przez tel i powiedziałam mu,powiedziałą że skoro mnie to boli to możemy to skonczyc,na koniec zapytałam czy skonczy tą znajomość odpowiedział że nie,rozłaczyłam sie ,za jakiś czas przysłal smsa że przeprasza,ja nic z tego nie rozumiem,on chyba sam nie wie co mówi,o co tu chodzi?wiecie bo ja totalnie ogłupiałam,pozdrawiam i dzieki za posty,
czekam

#2698 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 02:48

ona ma synka w wojsku i jest z nim podobno2,5 roku.

<co></span>
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#2699 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 11:21

ona ma synka w wojsku i jest z nim podobno2,5 roku.

<co></span>

wydaje mi sie ze o polowka chodzi ;-)
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#2700 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 12:41

Myślę, że załatwianie spraw za pomocą bicia to akcja na bardzo niskim poziomie! Zasłużyła, czy też nie, zawsze można to załatwic inaczej, po ludzku, bo mi przynajmniej bijące się dziewczyny przypominają zwierzątka ;-) Bez obrazy, po prostu myślę, że najlepsza rzeczywiście będzie rozmowa i wyjaśnienie sobie całej tej sytuacji. Może spotkajcie się w trójkę :?: Chyba najważniejsze są relacje między Tobą a Twoim facetem, a innymi chyba nie warto się przejmowac...
Dołączona grafika
Dołączona grafika