On patrzy na inne
Napisano 26 sierpnia 2010 - 12:02

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 29 listopada 2010 - 16:23
kiedyś była taka sytuacja, że oglądaliśmy wspólnie film, i kiedy pojawiła się jakaś scena erotyczna, to M. był jakoś tak dziwnie podekstytowany
tak samo zachowuje się w stosunku do swojej byłej, która jest naprawdę ładna i kiedy spotykamy ją na mieście, to mnie totalnie olewa i robi wszystko aby jego eks była szczęśliwa
Napisano 29 listopada 2010 - 16:37
Co nie jest równoznaczne,że jej pożąda.Cóż wzrokowiec.A niech sobie patrzy,tyle jego.strasznie denerwuje mnie to, jak Misiek ogląda się za jakąś inną
A może to tylko twoja wyobraźnia?Proponuję podbuduj troszkę swoją samoocenę.Uwierz w siebie i postaraj się wzbudzić w swoim mężczyźnie zazdrość,chociażby poprzez ubiór.A niech inni faceci się oglądają za tobą.A jak.tak samo zachowuje się w stosunku do swojej byłej, która jest naprawdę ładna i kiedy spotykamy ją na mieście, to mnie totalnie olewa i robi wszystko aby jego eks była szczęśliwa
Napisano 06 grudnia 2010 - 19:35

Dorosła a za razem mała dziewczynka,która chciała być szczęśliwa i mieć kogoś kto ją przytuli w ciche dni...
Napisano 06 grudnia 2010 - 21:06
no widzisz viola...a sama się tak zdenerwowałaś dzisiaj, że twój mąż zawiesił oko na jakaś laskę..Co nie jest równoznaczne,że jej pożąda.Cóż wzrokowiec.A niech sobie patrzy,tyle jego.

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 07 marca 2011 - 11:14
no widzisz viola...a sama się tak zdenerwowałaś dzisiaj, że twój mąż zawiesił oko na jakaś laskę..Co nie jest równoznaczne,że jej pożąda.Cóż wzrokowiec.A niech sobie patrzy,tyle jego.
![]()
a tu proszę..dużo facetów tak ma
KAŻDY FACET TAK 'MA'. Nie rozumiem co złego jest w tym, że facet spojrzy na inną kobietę np. na ulicy ;| zamiast robić mu za to awanturę, skupmy się na tym, że to z nami jest i nas kocha, a nie jakaś babkę z idealnym biustem, która idzie po ulicy...
Napisano 09 marca 2011 - 20:37
Napisano 14 marca 2011 - 22:10
Napisano 14 marca 2011 - 22:19
mojemu to nawet do głowy nie przyjdzie , żeby cos wspomniec o innej bo wie , że przynajmniej przez następny tydzień by musiał wysłuchiwac mojego gadaniaNie lubię bardzo komentarzy mojego faceta pod adresem innych kobiet
ja to już dośc długo jestem ze swoją połówką
Napisano 14 marca 2011 - 22:29
Napisano 20 marca 2011 - 13:44
Dla mnie takie komentarze to zwykły brak szacunku jestmój wręcz obiecał , że żadnych komentarzy już nie będzie
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 20 marca 2011 - 14:11
mój eks sie rozgladałbędąc ze mną oglądał się za innymi
Za to M. już nie ,no albo jesli to robi a podejrzewam że na 100% ( jak każdy facet) to robi to
dyskretnie, że tego nie zauważyłam
Napisano 21 marca 2011 - 19:56
Napisano 21 marca 2011 - 21:37
Napisano 05 kwietnia 2011 - 20:58
karolina_1986, no to nie wierz
ja sie nie ogladam, kazdy ma inny charakter, moim zdaniem to nie wporzadku by bylo jakbym patrzyla sie na innych kolesi
ale to juz moje zdanie, kazdy ma inne spojrzenie na sprawe..
Ja też nie oglądam się za facetami ...
Napisano 15 stycznia 2013 - 12:31
R. z wygladu nie jest moim typem, ani ja jego. Po prostu coś kiedyś zaiskrzyło, ale nie będe się oszukiwać, ja jestem przeciętna i n aulicach jest wiele ładniejszych dziewczyn. Sama się czasem potrafię obejrzeć za kobietą to i nie dziwię się że on tez to robi.
Oczywiście jakby był ze mną i by podszedł zagadywac inne to by mnie cos trafiło, ale jak chodził na imprezy beze mnie to zawsze zaczępiał i się bawił z dziewczynami.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 15 stycznia 2013 - 21:33
dla mnie to jest nie do pojęcia sorry ale to jest jakieś oszukiwanie bądź lekka zdrada ... nie wiem nie umiem tego przyjąć a co gorsza wyobrazić sobie... nie zniosłabym tegoale jak chodził na imprezy beze mnie to zawsze zaczępiał i się bawił z dziewczynami.
[ Dodano: 2013-01-15, 21:34 ]
jakoś mi nie w głowie inni , nie potrafię sobie też wyobrazić siebie z innym
tylko D. mi w głowie i ni oglądam się za innymi
Napisano 15 stycznia 2013 - 21:42
Napisano 15 stycznia 2013 - 22:38
Oczywiście wolałabym, żeby tego nie robił i patrzył tylko na mnie niemniej sama też patrzę na przystojnych facetów a nawet na śliczne dziewczyny
Napisano 15 stycznia 2013 - 22:50
ona o tym wie , nie ukrywa tego jest zufanie to nic zlego . kazdy ma swoje zycie , a nie tylko druga polowa.dla mnie to jest nie do pojęcia sorry ale to jest jakieś oszukiwanie bądź lekka zdrada ...
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko