Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

On patrzy na inne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
122 odpowiedzi w tym temacie

#61 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 26 sierpnia 2010 - 12:02

a mój chłopak nie patrzy na żadne dziewczyny(nigdy tego nie zauważyłam) ba on świata be zemnie nie widzi..jego inne nie interesują tak mi powiedział:)ale za to inni chłpacy idący ze swoimi dziewczynami zawsze na mnie spogladaja:/czuje sie niezręcznie i widze wzrok tych dziewczyn które mogły by mnie zabić:) równierz chłopacy którzy sa zajęci..i zapoznaje ich gdzieś podrywają mnie...flirtują.. nie przeszkadza im to ze mam chłopaka..no i ze oni maja dziewczyny!!!takich kolesi to porostu nie ogarniam:/ <bezradny></span>
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#62 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 16:23

strasznie denerwuje mnie to, jak Misiek ogląda się za jakąś inną :evil:
kiedyś była taka sytuacja, że oglądaliśmy wspólnie film, i kiedy pojawiła się jakaś scena erotyczna, to M. był jakoś tak dziwnie podekstytowany :evil:

tak samo zachowuje się w stosunku do swojej byłej, która jest naprawdę ładna i kiedy spotykamy ją na mieście, to mnie totalnie olewa i robi wszystko aby jego eks była szczęśliwa :cry:

#63 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 16:37

strasznie denerwuje mnie to, jak Misiek ogląda się za jakąś inną :evil:

Co nie jest równoznaczne,że jej pożąda.Cóż wzrokowiec.A niech sobie patrzy,tyle jego.

tak samo zachowuje się w stosunku do swojej byłej, która jest naprawdę ładna i kiedy spotykamy ją na mieście, to mnie totalnie olewa i robi wszystko aby jego eks była szczęśliwa :cry:

A może to tylko twoja wyobraźnia?Proponuję podbuduj troszkę swoją samoocenę.Uwierz w siebie i postaraj się wzbudzić w swoim mężczyźnie zazdrość,chociażby poprzez ubiór.A niech inni faceci się oglądają za tobą.A jak. ;-)

#64 Unique

Unique
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 19:35

Mój z początku też próbował wkręcać, że on tego nie robi z resztą nadal tak jest, ale wystarczy, że powiem 'no popatrz sobie jeszcze' on się uśmiecha... oboje wiemy, że go przyłapałam. Albo po prostu dostaje ode mnie po nosie lekko albo w uszko ;)
Dołączona grafika

Dorosła a za razem mała dziewczynka,która chciała być szczęśliwa i mieć kogoś kto ją przytuli w ciche dni...

#65 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 21:06

Co nie jest równoznaczne,że jej pożąda.Cóż wzrokowiec.A niech sobie patrzy,tyle jego.

no widzisz viola...a sama się tak zdenerwowałaś dzisiaj, że twój mąż zawiesił oko na jakaś laskę.. :mrgreen: :mrgreen: a tu proszę..dużo facetów tak ma ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#66 agnieshca8

agnieshca8
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07 marca 2011 - 11:14

no widzisz viola...a sama się tak zdenerwowałaś dzisiaj, że twój mąż zawiesił oko na jakaś laskę.. :mrgreen: :mrgreen: a tu proszę..dużo facetów tak ma ;-)

KAŻDY FACET TAK 'MA'. Nie rozumiem co złego jest w tym, że facet spojrzy na inną kobietę np. na ulicy ;| zamiast robić mu za to awanturę, skupmy się na tym, że to z nami jest i nas kocha, a nie jakaś babkę z idealnym biustem, która idzie po ulicy...
truth crushed to earth will rise again

#67 Anja90

Anja90
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 09 marca 2011 - 20:37

ja mam sposób na to zauważysz taką sytuacje spójrz na jakiego kolesia najlepiej jakby był "ciachem" i skomentuj to poczuje jak to jest
Heinrich Heine Nigdy nie można oznaczyć z pewnością, gdzie się w kobiecie anioł kończy, a diabeł poczyna.

#68 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 14 marca 2011 - 22:10

Nie lubię bardzo komentarzy mojego faceta pod adresem innych kobiet. Pare razy mu się zdarzyło. Definitywnie się temu sprzeciwiłam i obiecał , że więcej tak nie zrobi. Póki co trzyma się tego:) Więc najprościej chyba być szczerym , że coś nam przeszkadza.
A.

#69 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 14 marca 2011 - 22:19

Nie lubię bardzo komentarzy mojego faceta pod adresem innych kobiet

mojemu to nawet do głowy nie przyjdzie , żeby cos wspomniec o innej bo wie , że przynajmniej przez następny tydzień by musiał wysłuchiwac mojego gadania :-P

ja to już dośc długo jestem ze swoją połówką :-) , ale miałam na niego taki sposób , że jak widziałam z daleka dziewczynę na którą może on zerknąc, to zaczynałam bardzo namiętnie jakiś bardzo interesujący temat, który zapewne go zaciekawi i już miałam problem z głowy bo patrzył się na mnie i słuchał :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#70 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 14 marca 2011 - 22:29

hmm... z tym zgadaniem można spróbować w razie potrzeby. Chociaż akurat w trakcie filmu trudno zagadać swoją połówkę. Jak pisałam wcześniej mój wręcz obiecał , że żadnych komentarzy już nie będzie , więc tego się trzymam.
A.

#71 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 20 marca 2011 - 13:44

mój wręcz obiecał , że żadnych komentarzy już nie będzie

Dla mnie takie komentarze to zwykły brak szacunku jest <bezradny></span> Skoro facet idzie ze swoja partnerką to chyba powinien jej poświęcać uwagę a nie komentować mijane kobiety :-/ Zdaję sobie sprawę, że faceci to wzrokowcy, ale mi się jeszcze nie zdarzyło by P. będąc ze mną oglądał się za innymi... albo robi to na tyle dyskretnie, że tego nie zauważyłam :lol: ... i swoja uwagę poświęca mi 8-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#72 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 marca 2011 - 14:11

będąc ze mną oglądał się za innymi

mój eks sie rozgladał ;/
Za to M. już nie ,no albo jesli to robi a podejrzewam że na 100% ( jak każdy facet) to robi to

dyskretnie, że tego nie zauważyłam

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#73 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 21 marca 2011 - 19:56

Mój D. komentuje inne panienki. Nawet robi to bardzo szczegółowo. Przedwczoraj na moich urodzinach mówił mi o wymiarach koleżanki. Mnie to nie przeszkadza. Ufam mu, a nawet uważam, że ma gust co do kobiet :)

#74 OriRose

OriRose
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 21 marca 2011 - 21:37

W sumie to nie wiem co o tym myśleć,bo z jednej strony to naturalne że facet komentuje inne dziewczyny i ogląda sie za nimi,ale bardziej zrozumiałabym to jeżeli byłby sam,a nie idąc ze swoją dziewczyną czy żoną. To trochę nie w porządku.

#75 aniolek222

aniolek222
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 05 kwietnia 2011 - 20:58

karolina_1986, no to nie wierz :P ja sie nie ogladam, kazdy ma inny charakter, moim zdaniem to nie wporzadku by bylo jakbym patrzyla sie na innych kolesi :/ ale to juz moje zdanie, kazdy ma inne spojrzenie na sprawe..

Ja też nie oglądam się za facetami ... :roll: mi tylko jeden w bańce siedzi i koniec kropka :mrgreen: ... Ale przyznam że mój też lubi babki pooglądać , kiedyś mnie to troszkę wkurzyło, ale pogadaliśmy razem , zrozumiałam o co chodzi i mam to między nogami że sie patrzy <trele></span> wcale nie zwracam na to uwagi, a dlatego bo wiem że chce być ze mną :D i że mnie kocha... bo żeby nie było między nami miłości to byśmy razem nie byli :D logiczne 8-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#76 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 12:31

R. bardzo lubi towarzystwo kobiet, lubi być podrywany i sam też to robi. Ale zna granice. Oglada się i komentuje wyglad innych kobiet. Ale ja też to robię, bo czasem zdarzało mi isę powiedziec, ze zobacz ten ma najładniejsze oczy na świecie itp.
R. z wygladu nie jest moim typem, ani ja jego. Po prostu coś kiedyś zaiskrzyło, ale nie będe się oszukiwać, ja jestem przeciętna i n aulicach jest wiele ładniejszych dziewczyn. Sama się czasem potrafię obejrzeć za kobietą to i nie dziwię się że on tez to robi.

Oczywiście jakby był ze mną i by podszedł zagadywac inne to by mnie cos trafiło, ale jak chodził na imprezy beze mnie to zawsze zaczępiał i się bawił z dziewczynami.

Każdy z nas urodził się ateistą

#77 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 21:33

ale jak chodził na imprezy beze mnie to zawsze zaczępiał i się bawił z dziewczynami.

dla mnie to jest nie do pojęcia sorry ale to jest jakieś oszukiwanie bądź lekka zdrada ... nie wiem nie umiem tego przyjąć a co gorsza wyobrazić sobie... nie zniosłabym tego

[ Dodano: 2013-01-15, 21:34 ]
jakoś mi nie w głowie inni , nie potrafię sobie też wyobrazić siebie z innym <bezradny></span>
tylko D. mi w głowie i ni oglądam się za innymi <bezradny></span> z tego co wiem on też tego nie robi

#78 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 21:42

Moj Polowek jest we mnie zapatrzony jak w obraz <serduszka></span> Nie wiem czy patrzy na inne kobiety bo nie interesuje mnie to. Nawet jesli to robi to w koncu tylko patrzy, po to mamy oczy :-P Nie zabronie mu przeciez. Wiem, ze tylko mnie kocha i dla niego jestem najpiekniejsza i najwazniejsza :!:

#79 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 22:38

Ja czasem widzę, że patrzy na inne ostatnio nawet zauważyłam, że patrzył na biust mojej koleżanki :P
Oczywiście wolałabym, żeby tego nie robił i patrzył tylko na mnie niemniej sama też patrzę na przystojnych facetów a nawet na śliczne dziewczyny :) Dopóki nie wyląduje z nimi w łóżku tudzież nie każe mi być takie jak one tak jak np robił to mój były... to wszystko jest ok :)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#80 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 22:50

dla mnie to jest nie do pojęcia sorry ale to jest jakieś oszukiwanie bądź lekka zdrada ...

ona o tym wie , nie ukrywa tego jest zufanie to nic zlego . kazdy ma swoje zycie , a nie tylko druga polowa.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko