On patrzy na inne
Napisano 01 września 2009 - 21:06
Napisano 01 września 2009 - 21:09
Napisano 01 września 2009 - 21:13
Napisano 01 września 2009 - 21:21
Na pewno nie przemówisz mu, by tego nie robił, ale powiedz, by spoglądał na nie dyskretniej byś ty nie czuła się z tym źle
a to mi rada
[ Dodano: 2009-09-01, 22:22 ]
a tak wogole to przede mna nic sie nie ukryje, nie bez powodu nazywa mnie Sherlock
poprawiłam cytat
Napisano 01 września 2009 - 21:26
Sama czasem spojrze na jakiegoś kolesia jak ide z D.
Poprostu jestes zazdrosna
Napisano 01 września 2009 - 21:31
uwiąż go i wsadź do złotej klatkima nie robic tego i koniec,
spójrz na sprawę trochę bardziej racjonalnie, a nie pod kątem tego, że jesteś teraz zła i zawiedziona. Facet to facet! Na Twoim miejscu popracowałabym nad poczuciem własnej wartości. Ja też mam swoje kompleksy, ale na pewno to, że on popatrzy na inne nie wprawia mnie w dziką furię.
I uważasz, że jak nie będzie patrzył (wg Ciebie oczywiście) to załatwi sprawę? pojdziesz z nim na spacer i będziesz sama non stop kontrolować, czy wszystko po Twojej myśli idzie- to chore.
Napisano 01 września 2009 - 21:42
Wtedy napewno nie będzie Cię wprawiał w kompleksy.
To jak najbardziej normalne że zerka na inne dziewczyny. To jak najbardziej normalne, że reaguje na ich piękno.
Skoro jest z Tobą i pomimo Twojego zachowania nadal z Tobą jest to znaczy, że naprawdę docenia to jaką jesteś kobietą i że mu na Tobie zależy. No ale nie wróżę długiego i stałego związku z takim podejściem. Nikt nie lubi być non stop ograniczany. Ja bym pewno wypisała się jak większość z takiego układu.
To, że jest z Tobą w związku nie znaczy, że jest Twoją własnością i że możesz mu ustalać reguły gdzie ma się patrzeć itp. To absurd jakiś!! Zapewne, gdyby on zachowywał się tak jak ty,założyłabyś temat o tym jaki to on zazdrosny i jak Cię ogranicza. Zastanów się trochę jak on się czuję, kiedy jego dziewczyna robi mu awanture o to, że gdzieś się popatrzył. Nie uważasz, że to głupie i dziecinne?? Bo ja tak!
Napisano 01 września 2009 - 21:43
Napisano 01 września 2009 - 21:48
hiehieh :>LOL.........
ale co Ty się oburzasz?tak, zamkne go w klatce..
Ja mam wrażenie (odnośnie Twojego posta z innym problemem kiedys), ze Ty przychodzisz się wyżalić, a jak ktoś Ci daje rady to i tak masz to w pompie i tylko piszesz, że to takie czy srakie. Nie wiem, czy zauważyłaś, ze tylko ty masz takie dziwne podejście, którego celem jest ograniczenie Twojego faceta. A nie możesz sobie zdać sprawy, że facet jak facet- będzie patrzeć, choćbyś mu tego zabraniała. Powiesz żeby nie patrzył? Ok. na pewno będzie robił to tak, żebyś tego nie widziała. I to, ze Ty nie patrzysz, nie znaczy że masz się czuć w tym związku jako ktoś bardziej przyzwoity i uczciwy i że on też taki powinien być. Skoro piszesz, że to jego jedyna wada, to się ciesz, że tylko taką ma
Napisano 02 września 2009 - 08:10
Mnie tam często się zdarzy spojrzeć po to, żeby....UWAGA....porównać sobie w ilu różnych aspektach moja dziewczyna jest piękniejsza i ciekawsza. Tak, jestem próżnym człowiekiem w prywatności 4 ścian mojego mózgu. I co? Spodziewałabyś się, że facet może po prostu porównywać o ile ma atrakcyjniejszą partnerkę? Nie, przecież facet to świnia i nie może być Tobie oddany
Napisano 02 września 2009 - 11:02
malenka, dobre, naprawde dobre... :] co do zdania pt. To jak najbardziej normalne, że reaguje na ich piękno. He he usmialam sie
A wiec wykluczam, że podziwia ich piękno, bo jak sam powiedzial, cytuję:,, Żadna szmata nie ma u mnie szans, ty jestes najpiękniejsza, kocham Twoje piękne ciało, umysł i serce.'' Po chwili dodał coś co mnie zawstydzilo ale bylo miłe
Napisano 02 września 2009 - 11:07
Napisano 02 września 2009 - 11:09
Napisano 02 września 2009 - 11:12
ASX_Cindy,moim zdaniem to nie wporzadku by bylo
Napisano 02 września 2009 - 11:15
taa, oprócz wygadania się, wyraźnie piszesz "help", więc nie tylko o zwykłe wyżalenie się tu chodzi. Jeśli prosisz o radę, to musisz się liczyc ze roznie beda postrzegac twoj problem. A jak nie widzisz, to tylko ty tutaj masz odmienne zdanie na ten temat, wiec nie wiem, kto tu ma problem.jaaaa.... to nie oburzanie się, a to w jakim celu tu przychodze to juz moja sprawa, widać mam potrzebę wygadać się..
[ Dodano: 2009-09-02, 12:17 ]
dziekuje Mu za to bo potrzeba czasem uslyszec cos co wesprze i odnowi wiare w slowa kogos kogo sie kocha, dziekuje...
trzeba było od razu, że potrzebujesz pocieszenia... i widzisz, klopot rozwiazany!
Napisano 02 września 2009 - 11:19
Skoro jest idealnie to nie ma po co rozstrząsac nieistniejących problemówJest poprostu idealnie..
Więc o co Ci chodzi, bo nie rozumiem w takim razie po co zakładałaś taki tematA wiec wykluczam, że podziwia ich piękno,
Odniosłam takie samo wrażenie plus to, że nie potrafisz przyjąc krytyki własnej osoby. Niestety nie każda z dziewczyn na forum będzie miała takie samo zdanie jak Ty....a jak ktoś Ci daje rady to i tak masz to w pompie i tylko piszesz, że to takie czy srakie.
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 02 września 2009 - 12:39
my też patrzymy na innych
nie widzę w tym nic złego jeśli tylko patrzy
mamy oczy, dostrzegamy piękno innych kobiet/mężczyzn i to powinno nas cieszyć
Napisano 02 września 2009 - 13:52
każdy jest człowiekiem , każdego interesuje inny człowiek... aż strach pomyśleć co by się stało jak by przypadkiem na plaży nudystów się znalazł, chyba byś go zostawiła jak by z zaciekawieniem oglądał innych ludzi
ja mam czasami tak że idąc z M. spojrzę na innego nawet czasami na jego tyłek
ja nawet nie zwracam uwagi jak on z zaciekawieniem patrzy na inną dziewczynę i nie obchodzą mnie jego mysli przecież on sobie tylko patrzy a to nie jest nic złego i myslę że nie powinnaś tak tego wyolbrzymiać bo jesteśmy tylko ludźmi , po to mamy oczy żeby patrzeć na wszystko....
Napisano 02 września 2009 - 14:17
Tak ich zaprogramowano i taka jest już ich natura...
Na początku związku mój A. też oglądał się za innymi i strasznie mnie to irytowało, teraz obydwoje podziwiamy ładne dziewczyny czy ładnych facetów i nie ma w tym nic dziwnego... Jest to naturalny odruch człowieka, przecież wolimy patrzeć na coś co jest piękne niż na brzydotę