Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

On patrzy na inne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
122 odpowiedzi w tym temacie

#21 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 września 2009 - 15:36

Ja np jadąc z Wojtuśkiem autem też widzę że spoglądnie na jakąś kobietę ale ja tez tak robię też spoglądam na innych...
Jemu to nie przeszkadza mi tez nie z tym że jak ja zauważę że się "gapił" na inną to zamieniam to w żart i jest śmiech :mrgreen: z tego powodu nie jestem zazdrosna ;)
To taki "odruch" każdego człowieka :-P

#22 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 września 2009 - 16:07

WweronikaA, ja też jak widzę jak M. patrzy na inną to śmieję się i mówię " i jak fajna? ładną ma pupe? " i się śmiejemy razem :) no cóż to tylko człowiek ja mu nie będę kazała patrzeć tylko na mnie i nie rozglądać się do okoła, jest ciekawy to niech popatrzy sobie :) byleby nie zdradzał :P jak to mówią "patrz ale nie dotykaj " :)

#23 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 02 września 2009 - 17:46

krowka17, WweronikaA, ja robiłam podobnie z moim byłym, nie można wszystkiego traktować serio bo by człowiek oszalał :roll:
czasem trzeba popuścic lejce ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#24 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 września 2009 - 17:52

patrz ale nie dotykaj

święte słowa
dokladnie
i na tym kończę moja wypowiedz
:-P

#25 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 02 września 2009 - 18:11

mój to rzadko patrzy na inne chyba bo ile razy ide i mówę- widziałeś jak ona wygląda/ jak sie ubrała to biedny zagubiony sie odwraca bo nie wie o kogo chodzi ;-)

chyba że na jakieś ładniejsze sie patrzy ale tego to nie wim <hmm></span>
za to ja na plaży zawsze- 'ale kaloryfer!!' a on nawet sie nie złości :shock:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#26 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 września 2009 - 20:06

hehe ja to jeszcze czasami sama mówię żeby spojrzał na tę czy na tamtą :-P i komentuje ją :P więc jeśli sobie patrzy to pół biedy już gorzej jak by skomentował "fajna dupa" Bądź "mogłabyś też tak wyglądać" itp itp ....

#27 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 02 września 2009 - 20:10

"mogłabyś też tak wyglądać" itp itp ....

Oj nie, za taki tekst dostałby po jajkach :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 03 września 2009 - 09:06

krowka17, mój były miał np w zwyczaju mówić, że mogłabyś sobie co takiego kupić itp. wkurzało mnie to strasznie bo rzeczy które pokazywał były kompletnie nie w moim stylu i źle bym się w nich czuła :-/
na początku obracałam to w żart ale ile można??
to już jest coś innego, za takie coś można poczuć się niedowartościowaną itp.
ale jeżeli facet po prostu popatrzy i nic to nie widzę w tym nic złego.
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#29 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 września 2009 - 22:06

a ja ostatnio idąc ulicą starałam sie nie zwracać uwagi na ludzi dookoła ... na litość boską tak sie nie da ... nusiałabym mieć klapki na oczach, więc jak czegoś takiego mogłabym wymagać od innych ... przecież to nie humanitarne ... :roll: ja wiem że to o inny rodzaj zwracania uwagi na ludzi choci, ale jedno z drugim się łączy, no nie chce być inaczej ;-) i powtarzam: nie da sie nie patrzeć, zwłaszcza jak idzie jakieś ciacho fajne, albo ciekawie ubrana kobietka, nie mówiąc o ewenementach z dupskami na wierzchu, chociaż to to raczej w celu pośmiania się :P

"mogłabyś też tak wyglądać"

a ja coś podobbnego usłyszałam całkiem na poważnie ... nie powiem, zabolało, ale od czego wyćwiczyłam sobie cięte odpowiedzi na tego typu odzywki ...

ważne to żeby nie popadać w przesadę ... nie pozwalać na za dużo (czytaj chamskie odzywki), ale też nie próbować założyć smyczy i sterować wzrokiem ... amen

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#30 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 08 września 2009 - 11:09

ja chyba nie mam takiego problemu, Łukasz nie ogląda się za innymi :mrgreen: lub robi to tak dyskretnie że nie widze ;> a tak powaznie to nawet się kiedyś zaczęłam zastanawiać czy wszystko z nim ok skoro nie ogląda się za innymi :-P bo ja go nigdy na tym nie złapałam ;* ale nawet jeśli to uważam że nie jest to jakaś zbrodnia, jak to mówią : po to są gały żeby się patrzały <ojejkuu></span> dopóki nie jest to natretne lampienie się na inne laski na ich tyłki i cycki i jeszcze puszczanie tekstów w stylu: łauł ale laska! lub innych to w porzadku :-)

#31 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 12 września 2009 - 12:02

też mieliśmy z tym problemy, tyle że to ja spoglądałam na innych...:) on się tak słodko złościł. teraz to i on sobie pozwala na takie spoglądanie, ale wiem,że robi to tylko po to żeby wyprowadzić mnie z równowagi, a wtedy to ja udaje że nic nie zauważyłam i oczywiście pretensje ma do mnie, że nie jestem zazdrosna i że już się tak nie staram jak na początku. heh ogólnie to wszystko odwracamy w żart, bo to przecież nie jest powód do kłótni.
ASX_Cindy nie przejmuj się tym. to jest normalne. z pewnością i Tobie zdarza się spoglądać na innych. Lepiej żeby patrzył niż podrywał inne prawda ?

Kiedyś mój K. też dość mocno zdołował mnie tym spodlądaniem, tyle że on był na tyle beszczelny mówiąc " i jak tu się nie patrzeć?" spoglądając na piękną zgrabną brunetkę w króciutkich spodeneczkach. to wtedy ja,żeby się odgryść dwie godziny później widząc umięśnionego przystojniaka bez koszulki powiedziałam dokładnie to samo " i jak tu się nie patrzeć" heh od tamtej pory ani slowa z jego strony :mrgreen:
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#32 Czarna Mamba

Czarna Mamba
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 30 marca 2010 - 14:04

Wiesz co kiedyś mnie to wkurzało kiedy mój sie patrzyl na inne dziewczyny.Ale zdałam sobie sprawe ze to jest normalne. np jak myjesz naczynia i przez przypadek puscisz goraca wode to automatycznym odruchm jest to ze odsuwasz reke. a jak idzie gdzies piękna kobieta to naturalnym odruchem faceta jest to ze sie na nia popatrzy. W tym nie ma nic złego my tez sie patrzymy tylko może dyskretniej ;-)

#33 daria85

daria85
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 02 kwietnia 2010 - 08:51

Ja daję wtedy mojemu po żebrach :) i mówię że tu jestem a nie na tyłku tej panny. Tym się raczej nie przejmuję, to odruch, sama też zauważam takie panny i patrzę, bo zazwyczaj mają wyzywające ciuchy itp

#34 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 05 kwietnia 2010 - 22:49

Na szczęście mój facet robi to na tyle dyskretnie, że chyba jeszcze nigdy nie zauważyłam, żeby oglądał się za jakąś laską. Nie jestem naiwna iw iem, że na pewno to robi, choćby, kiedy szukam czegoś w torebce, ale wiecie, czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;)
Kilka razy zdarzyło się natomiast, że przechodziłam obok jakiejś pary, a facet bezczelnie gapił się na mnie, nie kryjąc się przy tym zupełnie, co widziała również jego dziewczyna. To już przegięcie totalne.

#35 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 czerwca 2010 - 11:41

U nas w związku ,także mój mężczyzna stara się przyglądać paniom bardzo dyskretnie.A jak mijamy jakąś wyjątkowo fajną laskę,to nie ma siły by nie zerkną.Wówczas mówię -spójrz jaka sexy dziewczyna.On wzrusza ramionami i odpowiada-ty jesteś fajniejsza. ;-)

Mężczyźni to wzrokowcy,nie zmienimy tego,nawet jak byśmy chciały.Niech sobie popatrzą.Na nas w końcu także ktoś może zerkać,jak mijamy się na ulicy.

#36 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 05 czerwca 2010 - 12:19

to normalka ..tak samo jak My Dziewczyny się patrzymy jak fajnych facetów tak samo Oni się patrzą na dziewczyny .. :-D
Dołączona grafika

#37 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 09:02

no cóz,mój maz pod tym wzgledem tez nie jest swiety.Moze spoglada dosc dyskretnie,ale ja te spojzenia zawsze wylapuje.Zwracam mu uwage,ale nie wsciekam sie,bo to chyba normalne.Faceci to wzrokowcy.Poza tym jak ja widze przystojnego faceta,to tez zawiesze wzrok,a co?Jednak po chwili zapominam i nie widze w tym nic zlego.Popatrzec na kogos atrakcyjnego to nie zdrada.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#38 kurczaczek

kurczaczek
  • Użytkownik
  • 281 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 09:07

Ja uważam to za normalne, że faceci oglądają sie za kobietami :P, ale mój K jeśli nawet się ogląda to robi to tak że ja tego nie zauważam!
Ja nie mam nic przeciwko żeby spojrzał na inną dziewczynę, przecież jest wzrokowcem, ale gdyby to robił bezczelnie przy mnie to byłoby mi przykro :(
Dołączona grafika

#39 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 22 czerwca 2010 - 09:31

Mysle, że kazdy facet oglada się za ładną kobietą,aczkolwiek w mojej obecnosci nie zauwazyłam, żeby spogladał,natomiast jak idzie sam to pewnie to robi,ale ja naszczęscie tego nie widze i nie jest mi żal ;-) ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#40 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 23 czerwca 2010 - 13:21

Faceci patrzyli, patrzą i będą patrzeć na ładne kobiety :-P A która tego nie rozumie to ona ma problem :mrgreen: