Rejestracja Zaloguj  

RSS Uzaleznione Rangi Mapa                       Kontakt SzukajAlbum Regulamin Reklama na forum

Poprzedni temat :: Następny temat
Zazdrosc
Autor Wiadomość
madzia 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-16, 10:06   Zazdrosc

Czy jestescie zazdrosne o swoich menow?

Ja kiedys bylam zazdrosna wrecz chorobliwie. Ale zobaczylam ze to nie sprzyja dobremu...
Moj Mis tez do tego zazdrosny :-/ to bylo czestym powodem klotni i obrazania sie na siebie.

Teraz po dluzszym czasie, uspokoilam sie. Nie przegladam mu telefonu gdy on jest pod prysznicem 8-) itd. Ufam mu i choc czasem czuje roznego rodzaju zazdrosc to nie okazuje tego. Dla naszego dobra.

A jak jest w Wami?

REKLAMA

Xantia 
wariatka

Informacje:
Dołączyła 600 dni temu

Profil:
Imię: Marta
Wzrost: Za malo :)
Włosy: Brunetka :P
Stan: zakochana :*
Wysłany: 2007-05-16, 12:20   

u nas to ja jestem bardziej zazdrosna nie wiedziec czemu :P hehe
ale staram sie tak czesto tego nie okazywac
natomiast moj misio od czasu do czasu cos przebaknie ze go denerwuje np ze z kim gadam na gg :)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-16, 13:22   

Xantia napisał/a:
od czasu do czasu cos przebaknie ze go denerwuje np ze z kim gadam na gg :)

Wlasnie. Dlatego dla swietego spokoju zakonczylam znajomosc z takim jednym kolega...zreszta denerwowalo mnie jego ciagle gadanie, jaki to on nieszczesliwy bo nie ma dziewczyny...
Bo potrafil pisac do mnie codzien po kilka godz. no nie dziwie sie , ze Miska to denerwowalao. Kiedy nie wrocil z pracy ja z nim klikalam. W sumie nie wiem po co...

niki 

Informacje:
Dołączyła 547 dni temu

Profil:
Imię: monika
Wzrost: 170
Włosy: blond
Partner: Michał :*
Wysłany: 2007-05-16, 17:53   

bylam zazdrosna, teraz juz mniej , bo nie daje mi powodow. za to moj misio bardzo i to o zwyklych kolegow, jednego udalo mu sie spławić, bo wysyłał za dużo esemesów do mnie.no i duzo sobie wkreca, ze nie wiadomo kogo podrywam, ale sam to nie chce wypełznąć z domu ze mna, bo jest totalnie domatorem

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 601 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-05-16, 22:18   

A pewnie, że jestem zazdrosna ;) coraz bardziej ;) tzn nie jest to chorobliwa zazdrość, ale jednak... wprost nienawidzę, jak strusiek idzie gdzieś na imprezę beze mnie... ale w sumie jest to dwustronne... On też jest zazdrosny ;) ale z Jego strony też jest to taka fajna, umiarkowana zazdrość :) Nikt nikomu niczego nie zabrania, czyli wszystko jest w porządku ;) Ja niestety mam złe doświadczenia z poprzedniego związku dotyczące właśnie zazdrości, kiedy to mój eks miał wąty o każdego kolegę z którym chciałam wyjść na kawę, a jak kiedyś pojechałam do koleżanki do warszawy to mi ZABRONIŁ iść na jakąkolwiek imprezę. Rezultat tego był taki, że byłam na dwóch, a jemu ściemniałam, że nie mogłam odebrać, bo nie miałam zasięgu ( bo oczywiście do mnie dzwonił). Po zakończeniu tego związku powiedziałam sobie: nigdy więcej takiej chorobliwej zazdrości!! Ale tak trochę zazdrości jeszcze nikomu nie zaszkodziło ;) jak to było w piosence: "nie ma miłości bez zazdrości" :)

madzia 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-17, 08:24   

Dokladnie, Kociaku...taka zazdrosc nie sluzy nieczemu :-/
Dobrze, ze ja to zrozumialam...i teraz staram sie jak juz cos, to nie okazywac tego. Chociaz powiem, ze naprawde nie mam powodow, bo moj Mis nigdzie nie chodzi po pracy, a jak juz to do znajomych jezdzimy razem :-) tylko czasem sama sobie cos wkrecam... :-?

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 594 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-05-17, 14:56   

No pewnie, że jestem :) I bardzo dobrze mi z tym :) Bo to jest taka zdrowa, fajna zazdrość :) Gdy np. do Miśka jakaś koleżanka pisze smsa czy po coś tam dzwoni, to od razu się włącza ;) albo gdy mi opowiada jak to do pracy przyszła do niego wysoka blonydnka, która chciała coś tam załatwić i mi siadała na biurku ;)
i Misiek ma tak samo - gdy jadę na zajęcia z dorosłymi, gdzie w grupie mam prawie samych facetów i się ładnie ubiorę, spódniczkę czy dekolt - ojojo, udaje obrażonego i bardzo zazdrosnego ;) i fajne to jest :)
i nigdy nie byłam w życiu z kimś, kto byłby chorobliwie zazdrosny, wystarczy, że widziałam co wyrabiał chłopak Ani....to mnie wiele nauczyło....tak więc chorobliwiej zazdrości zdecydowanie NIE!!

madzia 

Informacje:
Dołączyła 434 dni temu

Profil:
Wysłany: 2007-05-17, 15:14   

No Madziorku, taka zazdrosc to normalne zachowanie, wskazane ;-) :-)

Brak takiego zachowania dopiero dal by nam duzo do myslenia :roll:

Sharon 
Sharon

Informacje:
Dołączyła 410 dni temu

Profil:
Imię: Viola
Wzrost: 160
Stan: szalenie szczęsliwa mężatka
Wysłany: 2007-06-06, 08:52   

Każdy chyba jest zazdrosny jeśli zależy mu na tej osobie:)
Najważniejsze by ta zazdrość była zdrowa bez chorych scenariuszy tak często towarzyszących takim zachowaniom.

Smakujmy rozkosz kiedy czujemy jej pełny smak :)
Sharon

kroplarosy 

Informacje:
Dołączyła 417 dni temu

Profil:
Imię: Martitka
Wzrost: 173 cm
Włosy: ciemna czekolada
Stan: mężatka:))
Partner: Gumiś
Wysłany: 2007-06-06, 15:01   

Oboje z Gumisiem jesteśmy osiebie zazdrośni, ale tak "zdrowo". Gdy się boczy na mnie wygląda tak słodko i wtedy wiem, że mu zależy na mnie nieziemsko. :lol: Mój eks był baaardzo niezdrowo zazdrosny i głównie dlatego odeszłam bez żalu 8-)

_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 420 dni temu

Profil:
Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-06-06, 17:21   

ponoć kobiety wiedzą że są zdradzane?
u mnie sie to raczej sprawdziło... bo byłam zazdrosna chorobliwie...
potem przeszłam na myk puść ta milosc wolno jak twoja to wróci jak nie to nigdy jej nie było.. i tego sie trzymam.. i dobrze mi z tym.. nie przejmuje sie tak tym co on robi... phi jak mam mnie zdradzić to i tak to zrobi..
...i kiedyś miałam źle przeczucia coś mi tu nie gra.. ściemnia kłamie.. i sprawdziłam. eh to była ona... powiedziałam kilka słów i tyle jej było :)

NK->Edyta Zamojska-Kraków

Madzia81 

Informacje:
Dołączyła 594 dni temu

Profil:
Imię: Madzia
Wzrost: niski
Włosy: czarna
Stan: szczęśliwa żonka :)
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-06-06, 18:28   

_eta napisał/a:
.i kiedyś miałam źle przeczucia coś mi tu nie gra.. ściemnia kłamie.. i sprawdziłam. eh to była ona... powiedziałam kilka słów i tyle jej było :)

nie wiem czy dobrze rozumiem....to obecny facet Cię zdradzał??

Sharon 
Sharon

Informacje:
Dołączyła 410 dni temu

Profil:
Imię: Viola
Wzrost: 160
Stan: szalenie szczęsliwa mężatka
Wysłany: 2007-06-06, 21:33   

_eta napisał/a:
ponoć kobiety wiedzą że są zdradzane?
u mnie sie to raczej sprawdziło... bo byłam zazdrosna chorobliwie...
potem przeszłam na myk puść ta milosc wolno jak twoja to wróci jak nie to nigdy jej nie było.. i tego sie trzymam.. i dobrze mi z tym.. nie przejmuje sie tak tym co on robi... phi jak mam mnie zdradzić to i tak to zrobi..
...i kiedyś miałam źle przeczucia coś mi tu nie gra.. ściemnia kłamie.. i sprawdziłam. eh to była ona... powiedziałam kilka słów i tyle jej było :)

Bardzo mądre słowa podpisuję się pod tym co napisałaś :)

Smakujmy rozkosz kiedy czujemy jej pełny smak :)
Sharon

_eta 
eta

Informacje:
Dołączyła 420 dni temu

Profil:
Imię: EdyTA
Wzrost: wysoki?
Włosy: ni to braz ni to blad..
Stan: PannA
Partner: Grzegorz
Wysłany: 2007-06-07, 19:11   

Madzia81,
nie zdradził fizycznie tzn nie poszedł z inna do łózka ani tp ale kłamał i jeździł z kolega do jakiś dziewuszek...

NK->Edyta Zamojska-Kraków

Kociak 

Informacje:
Dołączyła 601 dni temu

Profil:
Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-06-07, 22:41   

Sharon napisał/a:
Bardzo mądre słowa podpisuję się pod tym co napisałaś :)
A ja do końca zgodzić się nie mogę... Zgadzam się oczywiście z tym, że nie można być chorobliwie zazdrosnym... Ale z tym
_eta napisał/a:
to jednak bym mogła dyskutować. Moim zdaniem takie podejście do miłości może doprowadzić do tego, że będzie mi tak wszystko obojętne co ON robi, że ON cały stanie mi sie obojętny. Ja uważam, że o prawdziwą miłość warto jednak walczyć, a nie "puszczać wolno".

Odpowiedz do tematu